Evet calisiyorum. 2 tane cocuk var 13 senedir evliyiz. Inanin cok yoruldum tükendim.Veline mi şikayet ediyor o ne demek öyle
Çalışıyor musun?
Hani bizimkilerinde beni suclamalari agir hakaretlerde bulunmalari küfür etmeleri. Beni annem babam sevmemiski sahiplenmiyorki kim napsin.Ailenizle araya mesafe koyun bence. Eşiniz de zırt pırt arayamasın sizi şikayet etmek için. İşe yaramadığını anlasın.
Fiziksel şiddet varsa bir an evvel ayrılmayı düşünün. Hiç durmayın benim görüşüm. Darp raporu alın.
Sizi zor bir süreç bekliyor cesaretinizi toplayın ve hayatınızın bundan sonraki kısmını huzurlu geçirmek için ne gerekiyorsa yapın. Kolaylıklar diliyorum.
Burada annenle babandan daha büyük bir sorun var o da kocanSuan bunlari yazarken bile aglayarak yaziyorum. Esimle anlasamiyoruz piskolojik siddet hakaretler fiziksel siddet hersey var acikcasi. Her kavgada annemi babami ariyor sikayet ediyor. Annem bana sayfalarca mesaj yaziyor derdin ne senin yine naptin? Hani bn el kiziyimda o öz evladi sanki. Bnde artik dayanamadim dedim bosancam istemiyorum. Iyi bosan herkese güldür kendini dedi. Babam bi yandan bana agzina alinmicak hakaretlerde küfürde bulunuyor cok zoruma gitti cok kötü oldum. Odaya kapattim kendimi inanin suan cok kötüyüm. Insani kendi ailesi anlamassa kim anlar?
Burada annenle babandan daha büyük bir sorun var o da kocan
Boşanmayı düşünmüyor musun
Çocuk var mı çalışıyor musunuzSuan bunlari yazarken bile aglayarak yaziyorum. Esimle anlasamiyoruz piskolojik siddet hakaretler fiziksel siddet hersey var acikcasi. Her kavgada annemi babami ariyor sikayet ediyor. Annem bana sayfalarca mesaj yaziyor derdin ne senin yine naptin? Hani bn el kiziyimda o öz evladi sanki. Bnde artik dayanamadim dedim bosancam istemiyorum. Iyi bosan herkese güldür kendini dedi. Babam bi yandan bana agzina alinmicak hakaretlerde küfürde bulunuyor cok zoruma gitti cok kötü oldum. Odaya kapattim kendimi inanin suan cok kötüyüm. Insani kendi ailesi anlamassa kim anlar?
Bu hayatta arkanızda anne babanız yoksa maalesef şanssız oluyorsunuz. İnşallah işiniz vardır özgürlüğünüz vardır. Hem eşinizi hem anne babanızı boşayın. Böyle insanlarla ömür geçmezSuan bunlari yazarken bile aglayarak yaziyorum. Esimle anlasamiyoruz piskolojik siddet hakaretler fiziksel siddet hersey var acikcasi. Her kavgada annemi babami ariyor sikayet ediyor. Annem bana sayfalarca mesaj yaziyor derdin ne senin yine naptin? Hani bn el kiziyimda o öz evladi sanki. Bnde artik dayanamadim dedim bosancam istemiyorum. Iyi bosan herkese güldür kendini dedi. Babam bi yandan bana agzina alinmicak hakaretlerde küfürde bulunuyor cok zoruma gitti cok kötü oldum. Odaya kapattim kendimi inanin suan cok kötüyüm. Insani kendi ailesi anlamassa kim anlar
Öyle gercekden cocuklukdan cok cekdim zaten ailem tarafindanda ayni sekil piskolojik aiddet küfür hakaret hani evlendim esim ayni aekil siddet hani sigincak derdimi anlatcak pek kimsem yok. Zaten cpcuklugum gitmis ne sevgi ne sarilma hicbsyAbi yok yaa insanın en büyük imtihanı ailesi yemin ederim. Git bir karakola bunları anlat sığınma talep et. Kadın sığınma evine yerleştirsinler. Bu kadarı çok fazla.
4 kardesiz en büyügü benim. Cok ilgi görmedim ilgiyi disardaki kisiler veriyordu annanem teyzelerim onlar sever 2 güzel laf söyleseler dünya benm olurdu. Icim giderdi onlari glrünceÖyle gercekden cocuklukdan cok cekdim zaten ailem tarafindanda ayni sekil piskolojik aiddet küfür hakaret hani evlendim esim ayni aekil siddet hani sigincak derdimi anlatcak pek kimsem yok. Zaten cpcuklugum gitmis ne sevgi ne sarilma hicbsy
Şu adamı eve alma git ananın evine de. Ailene de restini çek. Biraz kapı pencere oynat.Suan bunlari yazarken bile aglayarak yaziyorum. Esimle anlasamiyoruz piskolojik siddet hakaretler fiziksel siddet hersey var acikcasi. Her kavgada annemi babami ariyor sikayet ediyor. Annem bana sayfalarca mesaj yaziyor derdin ne senin yine naptin? Hani bn el kiziyimda o öz evladi sanki. Bnde artik dayanamadim dedim bosancam istemiyorum. Iyi bosan herkese güldür kendini dedi. Babam bi yandan bana agzina alinmicak hakaretlerde küfürde bulunuyor cok zoruma gitti cok kötü oldum. Odaya kapattim kendimi inanin suan cok kötüyüm. Insani kendi ailesi anlamassa kim anlar?
bide esimin acdigi telefonda konusurkene telefonda duydum hepsini onun Allah b.. versin, onun gelmisini gecmisini s... ! Hani ben bunu hakkedecek naptim kocamimi aldattim baskasinami kacdim.Bu hayatta arkanızda anne babanız yoksa maalesef şanssız oluyorsunuz. İnşallah işiniz vardır özgürlüğünüz vardır. Hem eşinizi hem anne babanızı boşayın. Böyle insanlarla ömür geçmez
Ben sana kıyamam ya. Senle hiç alakası yok tamamen ailenin eşinden çıkar beklentisi var diyedir bunlar. O çıkar belki maddidir belki seni boşamamasıdır ama onu da sevdiklerinden değil. Böyle insanlar menfaat üzere yaşar sevgi bildikleri bir duygu değil bunların.bide esimin acdigi telefonda konusurkene telefonda duydum hepsini onun Allah b.. versin, onun gelmisini gecmisini s... ! Hani ben bunu hakkedecek naptim kocamimi aldattim baskasinami kacdim.