evet söylediğiniz gibi daha önceki konuları bilmiyorum sadece şu konuya bakarak yorumlarımı yazıyorum..
bakın daha öncede yazdım eğer gerçekten başka kızlarla gönül eğlendiriyor olsaydı bende sizler gibi tepki verirdim. hayat felsefem ihaneti affet gitsin gibi bir şey değil.. beni yanlış anlıyorsunuz ve kendinizce şahsımla dalga geçiyorsunuz ve yanlış yapıyorsunuz... aldatılmaya mahkum kadın olduğuma da inanmıyorum. bunun kararını da zaten siz veremezsiniz..

genel olarak yazmış ve beni de o genellemeye dahil etmiş olduğunuz için bu cevabı veriyorum...
konu sahibi 15 yaşında değil, öyle ya aldatılmanın farkına varabilir.. o diğer kızlarla konuşmalarını okuduğunu yazmış. o konuşmalarda aldatılma var mı yok mu anlayamıyor mu?
farkındaysanız konu yoruldum diye açılmış, aldatıldım diye isyan eden bir kadın yok karşımızda... karşımızda yorgun olduğunu neyi yapacağını şaşırmış bir insan var.
aldatan erkek al oku der mi ? ve kız da okuyup anlayamayacak kadar aptal mı? ( konu sahibi arkadaşım sana hakaret etmek kesinlikle niyetim değil.. yanlış anlamayacağını umuyorum.)
lütfen bir de bunu düşünün. aldatıldın diye gencecik kızın hayatına bu kadar ağır yakıştırmalar yapıp onu bunalıma sürüklemeyin.. zamana bırakarak kendi kararını vereceğini söylemiş, hala neyin ısrarı?