• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yoruldum :'(

yenieleman

iyi insan. iyi ki geldin..
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
1.185
362
323
BİR DERDİM daha VAR ..

biraz uzun olacak bu seferki okuyanlara şimdiden teşekkürler..
bu seferki sorunun içinden çıkamıyorum :14:

elimden geldiğinde kısa kısa anlatmaya çalışacağım..

kız kardeşimle aramda bir yaş var.o yüzden ikiz gibi büyüdük.en iyi arkadaşım oydu diyebilirim.
oturduğumuz şehirden başka şehire taşındık ve orada spora başladık.kardeşim 15 yaşındaydı ve oradan birine aşık oldu.
bir çok arkadaşımız biliyordu.1 yıl civarı sonunda babamın bir tanıdığı kardeşimin sevgilisi olduğunu söylemiş babama hemde uygun olmayan bi uslupla söylemiş.

babam bomba gibi patladı bianda.bizi antremanlardan aldı.kardeşimin telefonunu aldı.bana niye söylemedin başkasından mı duymama gerekiyordu dedi.çok kızdı kısaca.

neyse aracılarla birlikte kardeşimin sevgilisinin ailesi (kendisi bile değil) görüşmye geldiler.suratlar bir karış.babam dediki oğlan askerliğini yapmamış.kız küçük.askere gitsin sonra konuşalım vs vs vs...

biz o ara spora tekrar başladık.ayriyetten babam hiç istemediği halde sırf kardeşimn istiyor bişeylerle oyalansın diye işe girmemize izin verdi... bu aradada bende kardeşimin peşine kuyruk oldum resmen..

neyse eniştem askere gitti.babam kardeşimi istanbula gönderdi kafa dağıtsın olaydan bir süre uzak dursun diye.eniştem ona orada gizli bir telefon almış.kardeşim yanımıza geldiğinde babam tekrardan konuştuklarını öğrenince aldı telefonu.tabi eniştemin aldığı gizli telefon durunca irtibatı kesmediler.sonuçta ne babamın nede bizim haberimiz vardı :50::47:

kardeşimin bu sürelerde bana yaptığı psikolojik kavgadalarda var tabi.

neyse enişte gelmiş askerden.aradılar gelicez aracı soktular araya.babam istemedi. (araştırmış iyi dememişler vs bilmiyorm artık)

bu sefer eniştemin babası babama tip tip kırıcı konuşmalar yaptı kavga çıkartttı haliyle babamda zıtlarına gitti.yok kızınızı biz alıcaz siz vermesenizde vs vs demişler.

babam kardeşimle konuştu.evde kıyametler koptu.annnemin kalbi var.babam en sonunda dediki onunla evlenirsen bizi unut.oraya gidersen bizi sil bunu bil dedi.

işe başlayalı 3. gün olmuştu.kardeşim işe gidicem diye evden gitti.çalıştığı iş yerindeki ablaya söylemiş (daha doğrusu işe gitmeden msj atmış) (bana msjı okuttu kadın) ben gidiyorum sebepler bu bu buuuu diye..bana bile söylemedi.engel olucağımı bildiği için söylememiş.o gidince çok boşlukta hissettimm kendimi.hatta uzunca bir süre hislerim kayboldu diyebilirim.kardeşim gittikten sonra acımasız olmayı öğrendim.çünkü hayatımın en büyük kazığıydı bana göre..babam çok aradı onu peşinden gitti ve en sonunda eve perişan döndü.kardeşim 18 yaşında evden gitmişti.. bitti.babam onu sildi..

evde bütün aile perişan oldu.1 hafta kimseye söyleyemedik.en sonunda patavatsız 2-3 kız arkadaşım sırıta sırıta KARDEŞİN KAÇMIŞŞŞŞŞ diye yanıma geldiler.kimisi eşyalarını aldı kimisi dolabını kurcalamak istedi.şaşırdım kaldım hiç kimse üzülme demiyecekmiydi nasıl arkadaştı bunlar?! hepsini sildim (hiç arkadaşım yok nerdeyse artık)

aradan 3 yıl geçti.hala soruyorlar bize.barıştılarmı barışıcaklarmı vs vs.bıktımmmmmm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :14:
5 yılıma mall oldu bu iş tükendim :14: annemler kardeşimi sildiler.adını bile anmıyoruz.kardeşimin güzeller güzeli bir kızı oldu.düğününe gitmedim diye onunda arkadaşlarımızında bana etmediği laf kalmadı (annemler perişanken ödül gibi onun düğününe gidemezdim kimse saygı duymadı)

erkek kardeşim küçüktü o zamanlar.şimdi delikanlı oldu ve kız kardeşim ondan mahrum yaşıyor çünkü kardeşim çok üzüldü onun gidişine ( gizli gizli ağlayışlarını biz biliriz)

babamı defalarca af için aradı babam onu sildiğini bidaha rahatsız etmemesi gerektiğini söyledi.ama babam kızınca oda ağzına gelen lafları saydı o yüzden babam onun pişman olduğuna inanmıyor (bende inanmıyorum)

beni erkek kardeşimi araya koyup eve gelmeye çalışıyor.özledi deyin konuşalım diyor.ama annemgil istemiyor.bana herkes diyorki arayı sen bulacaksın sen babanı ikna ediceksin.ben nasıl ikna edeyim kalbi kırılmış koskoca adamı??

3 yıldır bu gelgitler devam ediyor ama dün patlak verdi.bana msj attı kardeşim.ortamı hazırla ben gelicem konuşmaya barışmamızı istemez misin dedi..
ya ben nasıl hazırlıyım ortamı dedim. özledi vs de dedi.

söyledim babama.gelmesin isteimoyurm yeter artık çıksın hayatımdan.ben onu rezil edicek hiç bişey yapmamışken onun beni rezil etmeye hakkı yoktu.hala kızın kaçtı diye yüzüme vuranlar var dedi (tabi o ara tansiyonu çıktı kıpkırmızı oldu yüzü gözü :()

çok kızdı yani.kırılmayacağı bi şekilde söyledim kardeşime.gelme çok kızdı dedim.ertesi gün erkek kardeşime demiş.babama söyle gelicem diye.

baktım babam sövüyorçona söyleyin gelirse fena döverim vs vs vs.
kız kardeşim bi bana kızdı bi kardeşime.siz istemiyorsunuz barışmamızı dedi.çıkıcam hayatınızdan vs vs 3 yıldır bu lafları tekrarladığı için alıştım artık saydı hepsini.

allah kulunu affederken babamın ne haddine affetmemek dedi.gururlu kendini büyük görüyor dedi.ne alaka adamın kalbi kırık dedim.haklı ama herkes affediyor evladını dedi.şimdide arıyorum konuşmuyor cvp vermiyor.sözlüme diyorki beni savun babamlara.korkuyorum sözlüm gaza gelmesin diye :53: bi akıl verin yoruldum artık napmalıyım napmalıyız nasıl bişeyler yapmalıyım.karışmakta istemiyorum babamla aram bozuluyor artık :14: bi fikir verin nolur

(daha anlatmadığım o kadar şeyler varki :'( kardeşim çok iyi biridir ama aklım çalışmıyor artık fikir üretemiyorum )

Son düzenleme:
bence sen karışma kardeşinin mesajlarına cevapta verme kardeşin akıl fikirden yoksun anlaşılan.yaptığı şeyler mantık dışı ve hala sizi suçluyor siz istemiyorsunuz barışmamızı ve babamın ne haddine affetmemek falan ! çok üzüldüm baban ve annen adına yazık yani hiç kimse bu duruma düşmek istemez ve o kız kardeşinle annen ve baban barışırsa bu ona ödül olmuş olcak bence barışmamaları kızın cezasını çekmesi lazım

bu kadar bencillik olmaz Allah korusun kınamakta istemiyorum ama annesinii ve babasını düşürdüğü durum çok kötü bir durum...Allah ailene sabır versin,sanada.bence kardeşinle muhatap olma hiç cevap bile verme karışma bence

kusura bakma ama kardeşin bir konuda haklı galiba... sizi suçluyor ya hani...evet suçlusun..hala onunla görüştüğün için..aslında şuanda sen babanı eziyorsun...buna hakkın yok..çokkkkkkkk büyük bir hatayla kaçmış,sen ailen görüşmediği halde görüşüyorsun çokkkk yanlış..babanın tansiyonu var...ne düşüncesizsiniz böyle....
yeter vallaaa...böyle evlatlara tahammül edemiyorum..yapman gereken asla görüşmemek..

Diyeceksiniz ki;
"Ben de isterim barışmanızı.
Biz belli ki yardımcı ve aracı olamıyoruz. Babam ile Senin aranda artık bu mevzu.
Gidip kendin çabalayacaksın barışmak için kardeşim."

Bizlik bir durum değil artık geleceksen kendin gel konuş bizi zan altında bırakma de.

Kendisi gelmeye korkuyor destek arıyor yapmayınca da suçluyor

Hem suçlu hem güçlü biraz :19:

Back
X