• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldum!!

sen hala eski eşe ev açmak derdindesin
eski eşe değil çocuklara açılıyo o ev ve de bu çocukların hakkı bunu neden anlamıyosun
sen rahatsız oluyosun diye çocuklar bu imkandan vazgeçmez kusura bakma
sen onları düşünmüyosun onlar da seni düşünecek değil
zaten daha boşanırken imkanı varsa bi ev alıp vermesi lazımdı eski eşine ve çocuklarına

ayrıca oturduğunuz ev sizin mi yoksa kira mı merak ettim
kendiniz kirada olduğunuz için filan mı bu kadar rahatsız oldunuz

o zaman evine al sen bak çocuklara çok istiyosan ama bakmak istemezsin değil mi
o zaman ne diye karışıyosun babaları ev tutmuş otursunlar rahat etsinler diye hiç birşey söylemeye hakkın yok
bi de adama gözdağı veriyosun senin parmağın yoktur inş diye çok bencilsin kusura bakma
adam çocuklarına ev tutmak için senden izin mi alacaktı

yanlış anlama ben senin durumuna da çok üzüldüm rahatsız olmakta haklısın sonuçta eşinin eski karısına ilgi duyduğunu biliyosun genç yaşında böyle biriyle evlenip hemen çocuk sahibi olmuşsun ama burada hala kadını suçluyosun

ayrıca sen demedin mi en başta kadının da ailesinin de durumu iyi değil kendi başına eve çıkamaz diye
şimdi neden lafı döndürüyosun
belki ailesi bakmak istemedi ve bu yüzden çıkmak zorunda kaldılar ki böyle durumlar çok oluyo ne biliyosun
ayrıca kadın nasıl kullanıyo bize biraz anlatır mısın lütfen

sen kocana güvenemiyosun kadını suçlu çıkarıyosun ben o yüzden eleştiriyorum seni
kocanı bırakıp tüm suçu ona attın yani
bi derdin varsa kocanla çözmelisin
yoksa ömür boyu düşünür durursun acaba karısına gider mi diye

İzin almak değil fakat elbette ki benle paylaşacak ne yapıyorsa.Ben onun karısıyım karısı,hayat arkadaşıyım.Evimiz kira değil.Eşim maddi sıkıntıya düştüğü zaman nasıl bunu beraber sırtlıyorsak,beraber katlanıyorsak parası varken de nereye harcadığını elbette ki bileceğim.Ayrıca son cümlenizde çok enteresan acaba KARISINA gider mi diye.O kadın dış kapının dış mandalı.Çocuklara gücünün yettiğince yardım edecek eşim,buna karışmadım karışmam da.Bir de sürekli tekrar ediyorsunuz siz alın o zaman çocukları diye ; biz eşimle flörtle evlilik yapmadık yani o an gözüm kapalı her şeyi kabul etmiş durumda değildim.Evlilik görüşmesinde çocukların bizimle yaşamayacağını söyledi.Son olarak da tabiki sorunu kocamla çözeceğim kadının kapısına dayanacak halim yok.

İzin almak değil fakat elbette ki benle paylaşacak ne yapıyorsa.Ben onun karısıyım karısı,hayat arkadaşıyım.Evimiz kira değil.Eşim maddi sıkıntıya düştüğü zaman nasıl bunu beraber sırtlıyorsak,beraber katlanıyorsak parası varken de nereye harcadığını elbette ki bileceğim.Ayrıca son cümlenizde çok enteresan acaba KARISINA gider mi diye.O kadın dış kapının dış mandalı.Çocuklara gücünün yettiğince yardım edecek eşim,buna karışmadım karışmam da.Bir de sürekli tekrar ediyorsunuz siz alın o zaman çocukları diye ; biz eşimle flörtle evlilik yapmadık yani o an gözüm kapalı her şeyi kabul etmiş durumda değildim.Evlilik görüşmesinde çocukların bizimle yaşamayacağını söyledi.Son olarak da tabiki sorunu kocamla çözeceğim kadının kapısına dayanacak halim yok.

arkadaşım iyi de sen bu işte parmağın yok değil mi diye tehtit eder gibi konuşursan adam da sana söylemeden gizli yapar
sen açıkça konuş kocanla çocuklarına ev tutabilirsin ama bunu ne amaçla yaptığını benimle açıkça konuşmalısın de
ben eski eşin evdeyken oraya gitmeni istemiyorum zaten sabıkalısın mesaj konusunda de

siz şimdi eşinizin aldığı evde oturuyosunuz
o çocuklar da buna razı olmaz o zaman anlatabiliyo muyum
şimdi ya da ilerde demezler mi biz dedemizin yanında sığıntı gibi yaşarken o yeni karısıyla evde oturuyo diye
bizi madur ediyo diye
eşinizin parasında o üç çocuğun da hakkı var o yüzden onlara bi ev almak zorunda
burada sadece kendi açından düşünemezsin
sen de söylüyosun evlenirken çocukların annelerinde kalacağını söylemiş o zaman her türlü ihtiyaçlarını da karşılayacak buna barınmada dahil ben onu örnek olarak verdim zaten sen de istemezsin bakmayı diye

ayrıca demişsin ya o dış kapının dış mandalı diye
madem öyle ne diye buraya konu açtın
hiç kendini kandırma bal gibi de korkuyosun karısıyla görüşür mü diye
yoksa seni rahatsız eden sadece çocuklarına bakması değil
bunu önceki mesajlarında belirttin şimdi inkar edince komik duruma düşüyosun
sen demedin mi kadın o evdeyken nasıl uzak duracak gibisinden birşeyler
o yüzden hiç inkar etme bunu herkes te anladı zaten

arkadaşım iyi de sen bu işte parmağın yok değil mi diye tehtit eder gibi konuşursan adam da sana söylemeden gizli yapar
sen açıkça konuş kocanla çocuklarına ev tutabilirsin ama bunu ne amaçla yaptığını benimle açıkça konuşmalısın de
ben eski eşin evdeyken oraya gitmeni istemiyorum zaten sabıkalısın mesaj konusunda de

siz şimdi eşinizin aldığı evde oturuyosunuz
o çocuklar da buna razı olmaz o zaman anlatabiliyo muyum
şimdi ya da ilerde demezler mi biz dedemizin yanında sığıntı gibi yaşarken o yeni karısıyla evde oturuyo diye
bizi madur ediyo diye
eşinizin parasında o üç çocuğun da hakkı var o yüzden onlara bi ev almak zorunda
burada sadece kendi açından düşünemezsin
sen de söylüyosun evlenirken çocukların annelerinde kalacağını söylemiş o zaman her türlü ihtiyaçlarını da karşılayacak buna barınmada dahil ben onu örnek olarak verdim zaten sen de istemezsin bakmayı diye

ayrıca demişsin ya o dış kapının dış mandalı diye
madem öyle ne diye buraya konu açtın
hiç kendini kandırma bal gibi de korkuyosun karısıyla görüşür mü diye
yoksa seni rahatsız eden sadece çocuklarına bakması değil
bunu önceki mesajlarında belirttin şimdi inkar edince komik duruma düşüyosun
sen demedin mi kadın o evdeyken nasıl uzak duracak gibisinden birşeyler
o yüzden hiç inkar etme bunu herkes te anladı zaten

Arkadaşım ben zaten inkar etmedim ki komik duruma düşeyim.Çocuklar kocamın ama kadın kocamın hiç bişeyi,o yüzden dış kapının dış mandalı dedim.Bu arada hala karısı diye belirtiyorsunuz sanırım beni rahatsız etmek için.Neyse hayırlı geceler.

Arkadaşım ben zaten inkar etmedim ki komik duruma düşeyim.Çocuklar kocamın ama kadın kocamın hiç bişeyi,o yüzden dış kapının dış mandalı dedim.Bu arada hala karısı diye belirtiyorsunuz sanırım beni rahatsız etmek için.Neyse hayırlı geceler.

karısı demek istemedim hızlı yazdığım için öyle olmuş farketmedim
yoksa seni niye rahatsız etmek istiyim ben sanki adam seni bıraksın ona mı dönsün istiyorum yanlış anlıyosun beni
seni üzdüysem kusura bakma
ama sen de söylediklerini inkar edip durma

burada sayfalar boyu herkes sana aynı şeyi söylüyo sen hala anlamak istemiyosun
sen bilirsin o zaman

dış kapının dış mandalı sözünü sen çıkardın
o kadın hiçbirşey değil kocanın çocuklarının annesi o yüzden de görüşmek zorundalar bi şekilde çocuklar evlenip yuva kurana kadar
bu demek değil ki tekrar birleşecekler
bence sen de bununla baş etmenin bi yolunu bul

ben söylediklerinizi yanlış anlamadım asıl siz beni ve buradaki pek çok arkadaşı anlamamışsınız
ben diyorum ki o adamın kazandığı parada o üç çocuğun da hakkı var
o yüzden adam o evi o eşyaları karısına değil çocuklarına alıyo siz de bunu anlayın lütfen
ve konu sahibi buna karışamaz
ayrıca burnunun dibine değil annesinin yan apartmanına taşınmış
adam görüşmek istese eski evi de çok uzak değilmiş zaten oraya da giderdi

kadının bunu kullandığını nerden biliyosunuz belki çok zor durumda ve kabul etmek zorunda kaldı

size kalsa çocuklara bakıp eski eşi kapı dışarı etsin yani
o da kaç yıllık karısıymış üç çocuk vermiş elbette ki ona da yardım edecek çalışmıyo çünkü
çocukların başında annelerinin durmasında ne sakınca var

ayrıca konu sahibi bunu istemediğini de önceki mesajlarında belirtti
kendisi olsa sırtını kocasına dayamayıp çocuklara kendi bakarmış bu konuda eski eşi sert bi şekilde eleştirdi
bunu söyleyecek kadar gururlu
ama evliliğinin 6. ayında eski karısına aşk mesajları atan biriyle evli kalacak kadar da gurursuz
o zaman nerede kalacak bu çocuklar adamın vereceği nafaka bu çocukların beslenme barınma vs ihtiyaçlarına yetecek mi
maddi durumu yerinde ki karşılıyo kimsenin bir laf etmeye hakkı yok
adamın niyeti bozuksa konu sahibi bu sorunu onunla çözecek gidipte kadını suçlamayacak
eğer eski eşi suçlayıcı mesajlar atmasa ben tabiki konu sahibine çok üzüldüm
ama böyle şeyler yazında gözümde tamamen antipatik birisi oldu

Ya arkadaş,yani kibarlığı elden bırakmayım diyorum,polemik olmasın diyorum sen ne diye benim yorumlarımı alıntılayıp cevaplıyorsun.Bir de anlamamakta ısrar ediyor hala bana çocuklarına bakacak diyorsun.Gerçi ister anla ister anlama.Bir debeni fişler gibi herkesi anlamamakla suçluyorsun. kalkıyorum bi konuyu takip ediyorum.Kendi fikrimi kendi bakış açımı yazıyorum bir de birilerine yorumumun hesabını vereceğim.Senin fikrin o,benim ki bu.Yok bana bunu açıkla,yok bunu nerden biliyorsun gibi laflarla gelme bana.Sen herşeyin en iyisini kendin biliyorsan devam et.Bana göre bir erkek eski karısına durumu yoksa nafakayı arttırarak para yardımında bulunabilir.(ÇOCUKLARI İÇİN) Ama ev açamaz.Bu benim fikrim.Konu sahibinin eski konuları beni bağlamaz.Kimseye eski konusu yüzünden (yalan fake bir durum yoksa) yeni konusunda yargılayamam.Kimseye antipati besleyerek suçlayarak gurursuzsun diyerek yorum yazamam.Kaldı ki,insanlar o an ki psikolojik durumlarıyla öfke ve üzüntüleriyle bir konun açıp,sakinleşince vazgeçebliyorlar düşüncelerinden.Burda kıskançlığın kronik vakasını yaşayıpta hamilelik hormonlarına bağladığımız insanlar varken,kız 8 aylık hamile ve ilk defa anne oluyorken,patik için laf dedi diye üvey ana durumuna düşürülmüş diye yargılayamam.Öz analar bir kıytırık bardak vazo kırılınca çocuklarına kızmıyor mu?.
Her neyse,bu dünya da herkesin başına herşey gelebilir.Çocukluyla da evlenir,Kocası kötü de çıkabilir,aldatılabilir de,biz ancak tavsiyelerde bulunabiliriz.Sen senin yaşam tarzın,kendi hayat felsefene göre benim yorumumu eleştiremezsin.Lütfen kendine gel.Benim yazımı daha alıntılama.Dikkate dahi almayacağım.Okumayıp bu konudan da çıkıyorum.Konu sahibi arkadaş,Allah hakkında hayırlısını versin.

Back
X