sen hala eski eşe ev açmak derdindesin
eski eşe değil çocuklara açılıyo o ev ve de bu çocukların hakkı bunu neden anlamıyosun
sen rahatsız oluyosun diye çocuklar bu imkandan vazgeçmez kusura bakma
sen onları düşünmüyosun onlar da seni düşünecek değil
zaten daha boşanırken imkanı varsa bi ev alıp vermesi lazımdı eski eşine ve çocuklarına
ayrıca oturduğunuz ev sizin mi yoksa kira mı merak ettim
kendiniz kirada olduğunuz için filan mı bu kadar rahatsız oldunuz
o zaman evine al sen bak çocuklara çok istiyosan ama bakmak istemezsin değil mi
o zaman ne diye karışıyosun babaları ev tutmuş otursunlar rahat etsinler diye hiç birşey söylemeye hakkın yok
bi de adama gözdağı veriyosun senin parmağın yoktur inş diye çok bencilsin kusura bakma
adam çocuklarına ev tutmak için senden izin mi alacaktı
yanlış anlama ben senin durumuna da çok üzüldüm rahatsız olmakta haklısın sonuçta eşinin eski karısına ilgi duyduğunu biliyosun genç yaşında böyle biriyle evlenip hemen çocuk sahibi olmuşsun ama burada hala kadını suçluyosun
ayrıca sen demedin mi en başta kadının da ailesinin de durumu iyi değil kendi başına eve çıkamaz diye
şimdi neden lafı döndürüyosun
belki ailesi bakmak istemedi ve bu yüzden çıkmak zorunda kaldılar ki böyle durumlar çok oluyo ne biliyosun
ayrıca kadın nasıl kullanıyo bize biraz anlatır mısın lütfen
sen kocana güvenemiyosun kadını suçlu çıkarıyosun ben o yüzden eleştiriyorum seni
kocanı bırakıp tüm suçu ona attın yani
bi derdin varsa kocanla çözmelisin
yoksa ömür boyu düşünür durursun acaba karısına gider mi diye
İzin almak değil fakat elbette ki benle paylaşacak ne yapıyorsa.Ben onun karısıyım karısı,hayat arkadaşıyım.Evimiz kira değil.Eşim maddi sıkıntıya düştüğü zaman nasıl bunu beraber sırtlıyorsak,beraber katlanıyorsak parası varken de nereye harcadığını elbette ki bileceğim.Ayrıca son cümlenizde çok enteresan acaba KARISINA gider mi diye.O kadın dış kapının dış mandalı.Çocuklara gücünün yettiğince yardım edecek eşim,buna karışmadım karışmam da.Bir de sürekli tekrar ediyorsunuz siz alın o zaman çocukları diye ; biz eşimle flörtle evlilik yapmadık yani o an gözüm kapalı her şeyi kabul etmiş durumda değildim.Evlilik görüşmesinde çocukların bizimle yaşamayacağını söyledi.Son olarak da tabiki sorunu kocamla çözeceğim kadının kapısına dayanacak halim yok.