Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşin babasına sesini çıkaramıyor sanırım çıkarırsa kayın baban eşine söylenicek sen nasıl oğulsun filan diye eşinde bunları çekmemek için susuyor![]()
canım eşini sen tanıyorsun ona göre bir yol çiz kendine sürekli taktik değiştir den yani![]()
tatlım söz konusu babası olunca koynumdaki adam el oluyor sanki geröi ben de benlikten çıkıyorum![]()
allah yerdımcın olsun o zamnnnnn![]()
madem kayınbabanla konuşabiliosun ben olsam kimsenin olmadığı bi zmanda yada olduğu farketmez hani ortama göre değişir ama ben olsam kimse yokken ve sabrımıda zorlamışken bakın bu şekilde davrnarak şimdi sözümü dinletemezsem ilerde hiç dinletemem mantığı gdüyosanız inanın çok yanılıyosunuz söylediğiniz her söz yaptığınız her davranış size kinlenmem neden oluyo ve intikam hırsı gittikçe büyyo ilerde yapıcaklarımdan korkun yada beni rahat bırakın sizin yerinizde olsam bu kadar karışmazdım gelinime yoksa olucaklardan ben sorumlu diilim derdim ve bunu sölerken suratıma hürrem edası takınırdım böle intikam almak isteyen suratsız ciddi kesin ve kendinden emin17:
Ah ahhhh siz kırk yılda bir görüyorsunuz bizim gibi altlı-üstlü otursanız ne yapardınız?Kesin boşanmıştınız desene :))Ya işin esprisi valla keşke uzak otursaydık ta daha ne isterdim.Kızım olduktan sonra daha az üzülür oldum bazı şeylere,eskiden olsa çıldırırdım.Valla eşinize bir daha sizi götüremeyeceğini kesin bir şekilde kabul ettirmelisiniz.Ve fazla kendini yıpratma canım olan sana oluyor..
bence eşinizden sizi çok fazla korumasını beklemek yanlış olur. bir gerçek var o onun babası. yani kardeş olsa da neyse ama kendi babanız karşı tarafa yapsa pek babanıza karşı onu savunamazsınız şiddetli ki bu normal olanı. bence kesin ve kati bir dille eşine söylemen gerekiyor ve tavır koyup arkasında durman gerekiyor. bunu yaparken çok sert olmayacaksın biraz hüzünlü, biraz kafaya takmış gibi görünceksin belki ağla erkekler buna dayanamaz. yoksa kavgalarınız uzar uzar uzar. eşinizin ailesine de üstü kapalı konuşacaktınız siz kim oluyorsunuza değil başka bir ağızdan konuşsanız daha iyi olurdu. herneyse iş eşinizi ikna etmekte. yılda bir kez görmeye hakkı var eşinizin siz de ailenizle vakit geçirmek isterseniz çünkü. o esnada eğer aileniz yaşıyorsa onlarla birlikte koordine olup bazı şeyleri tesadüf tatil artık gideceği zamana denk getirmekte ve sizin haberiniz tabi ki yok!! bu önemli çünkü bu sefer eş tavır alır.
Valla seninkiler de çok gıcıkmış canım.Benim eşimde senin eşin gibi ailesine karşı sessiz,çekingendir.Ayrıca eşim benim çalışmamı istemez neden mi?Babamdan yakamızı kurtaramayız diyor.Çünkü evlendiğimizde çalışıyordum 3 ay daha devam ettim sonra ayrıldım o 3 ayda bizi yolmak için neler yapmadı ki yoldu da.Artık eşim bunaldı sen çalışma tek maaşa kalınca bizi rahat bırakır dedi.Bir müddet daha devam etti sonra arada bir istemeye başladı.Benim halim daha zor kardeşim her Allah'ın günü Rabbime yalvarıyorum beni buradan kurtarsın kendi evime nasip etsin diye.Mümkünse onlardan kilometrelerce uzağa gideyim.Razıyım valla senede bir gelip 1 ay bile kalsınlar.Yeter ki huzurlu olayım.Zamanında yaptıklarından dolayı şimdi iyilik bile yapsalar gözüm görmüyor inan.Ne diyeyim sabır.Birde bu arada eşim 3 kız arasında tek erkek evlat düşün yani....
"a baba ayıp ediyosun bakk.. milletin yanındada söyleyip duruyon yanlış anlaşılacak sanane benim kilomdan. oğlun razı herkes kendi karısına baksın de" bence. dahada devam ederse kaynanana " anne babamdan rahatsız oluyorum. sürekli beni süzüyor. yok zayıfsın filan. onane benim vücudumdan de" o hakkından gelir onun.
kocandan bekleme sen söyle yarı şaka yarı ciddi olsun bitsin. duymamazlıktan gel gerisini.
söyledim tatlım kayınbabayada ayrıca anneyedeben çalışan kadınım işte koşturuyorum evde koşturuyorum üstelik tiroidim var ben nasıl kilo alabilirim üstelik zayıf değilim dedim ben düşük yaptım birdünya ev taşıdım düşükte çok yıprandım hala bana zayıfsın diyor kocam bile sonradan demiş bak düşük yaptı tiroidi var istesene kız nasıl kilo alsın baba karışma kilosuna demiş ama nafile canım adam huysuuuzzzzz..... Eltimede kilolusun diye takmış adam hani derlerya dırlasında neye olursa olsun iki çocuklu anne biraz baseni var eltimin çok normal benden biraz kilolu ve güzel bir kadın neresi şişmansa şaştım dedimya maksat ağır bir tabir ama dırlamak işte...
sallamayın o zaman konuşsun dursun.. herkes zayıflamaya çalışıyor adamın derdine bak.
ayrıca ben cevabımda açıkçası biraz "beni süzüyor rahatsız oluyorum" a getirmeye çalıştım canım. utanır belki diye.