Yoruldumm.

Ailem gelse diyelimki kalicak yer yok.O kadar cok istiyorlarki gelmeyi.Babamla eşim zaten tartisti gecen sene telefonda hatta birbirlerine küfür ettiler babasina aldi teli onlada tartistilar.1 hafta önce yeter artik babamlara sylcm birazda onlar ugrassin artik benim gücüm yok arasinlar seni konus diyorum beni aramasinlar babami arasinlar diyor tamamda ben seninle evliyim baban ne alaka cok gülünç.Yeri geldimi git babanin evine o zaman baban yapsin sana bana kiz cok vesaire diyor.Sizinkiler en iyisini yapmis ama işte her insan birbirine benzemiyor zorlu biri biz yapsak misal ne arar ne sorar kal orada der . Bu söylediginiz ters teper yani.

Tüm insanlar toplansa bir araya gelse kendime yaptigim bu seyi kimse yapamaz.Tabiki belki daha kötüsünü cekenler vardir.Cok hassas ve cok kirilgan bir insanim.Bir yere kadar cekebildim ailemi artik tasiyacak gücüm yoktu onlarin kavgalarina tanik olmak yada benim bu ailede huzursuz olmam daha bircok neden annem sinir olsun gözü hicbsy görmez ne bulmussa onla girisen bir tip.Bende belirli bir yaşa gelmisim artik bünyem kaldirmadi.Belki gercekten aile sevgisi olsaydi hissetseydim sevgiyi disarida aramayacaktim ve bu kadar saf olmayacaktim.Benimde bir özgüvenim olucakti kendimden daha emin olacaktim.Panik atak rahatsizligim vardi nöbet geciriyordum.Ölüyormus gibi hissediyordum kendimi simdi bu rahatsizligm tekrarlamiyor mesela.Ben herseyin güzel olabilecegi umuduyla yeni hayata basladim ama ben resmen kendimi atese atmisim.

Tabiki vardi.Sonucta artik tüm hersey son bulacakti benim düsüncemle.Artik sürekli onlarin kavgasini görmeyecektim.Hala daha kavga ediyorlar beni ariyorlar bosaniyoruz diyorlar barisiyorlar böyle bir döngüde yillardi bizi perisan ettiler.10 yasinda kiz kardesim var birde yazik ona iş yaptiriyor yapmadigi zaman dövüyor.iyiki onun o halini görmüyorum.

Ne ev ne esya farketmiyor benim icin.Yeterki ben kimseye hesap vermeden yasiyayim.

Bile bile kacip kabul etmissin katlanacan mecbur
Ay hala bile bile diyorsunuz ya saka gibi yahu.Sen elma alirken icini görebiliyormusun ben nerden bileyim.Bizim kültürde birlik yasamak yoktur ama meger yasayan insanlar varmis.Sirf kacarak evlendigim icin bu sekilde sert davraniyorsunuz kacmasaydim tepkileriniz daha farkli olucakti eminim buna.Tabi kim oluyorum sizin icin cigeriniz yansin degilmi ?

Eee böyle emrivaki evlilik olunca kaçınılmaz sonuç bu oluyor.
Şikayetçi olmanız garip değil mi?
Emrivaki evlilikmi? Eşimde isteyerek evlendi bende sonucta ikimizde zoraki bir evlilim yapmadik asil aile dayatmlari ve baskilari sonucu bir evlilik gerceklerstirmedik neyi emrivaki.Yok garip degil sartlar böylr degildi.Sadece size garip geliyor.Cnkü yasamadigniz icin sizi bu konusa yadirgamiyorm

Tatlım emrivaki deyince , aileler için emrivaki

Anne - babalar sayenizde, hiçbir hazırlıkları yokken ,evlatlarını evlendirme planları yokken bir anda eşiniz sizi alıp ailesine gelin diye götürüyor.

Sizce bu ailelere reva mı?

Sende çalış ve kiraya çıkın bu çirkin düşünceli insanlardan kurtulun onlarında niyeti evde çıkmanız hiç savaşmayın derim.
Tek istedigm o zaten.Digerine bu kadar karismiyorlar.Ne istiyorsa zorla aldirtiyor.Ben kendi halimde kimseye karismiyorun ama bana karisilmasina dayanamiyorum.Ya öleyim yada cikayim bu evden artik.

Bak tatlim zaten evlenecekti askerligini yapmisti ve ben olmasam baskasiyla evlendireceklerdi zaten .Ve aileside biliyordu 3 ay öncesinden durumuda.Tamam hadi hazirliksizlardi 2.5 senede hazirliyabilirlerdi.Ki zaten ben kimseden bsy istemiyorum artik ben herseyimi calisir alirim ve tek sorun eşim.

Diyecek bir sey bulamiyorum o halde..
Bana birisi demişti "Çilene aşıksan otur çek o zaman" diye o hesap işte.
Bir de sorsan beni çok seviyor ondan kiskaniyor diyecek.
Ne kiskanmasi diyecek naptin kimle konustun birlikte markette calisalim dedim ne bir erkek sana bisey soruck ben o zaman ikinizide öldürürüm diyor.Bazi olaylara şahit olmuş o yüzden hep bunlari düsünüyor.Artik bende onun gibi şüpheci oldum herseyden şüpheleniyorum.Misal okuluma devam etmek istedim evlendigmde okucaksan git babanin evine oku diyordu kendiside cok sey yasatti bana hersey burnumdan geldi ama simdi eskiye nazaran iyi oldu.

Onund isine geliyor bence bende evim varken 1 sene kaldm kv yaninda esim rahatsiz gozukmuyodu durumdan yani cunku eve katki saglamiyodu hazr bedava yemek ev gecindrme derdi yok oh mis adamlar oyle
Evet tabi geliyor.Hem yan gelip yatiyor.Hersey ayagina geliyor.Ailesinin yemegi pisiyor hazir.Benimkide hic rahatsiz olmuyor.Öyleleri alip içgüveysi götüreceksin anlicaklar ne yasadigimizi.Ben evlilik yasadigimi düsünmüyorum acikcasi ben resmen evlatliga geldim buraya öyle bakiyorum artik.

Yani ikinizi de öldürürüm diye tehdit ediyor, hala çalışmana müsaade etmiyor ve bu eskiye nazaran iyi hali mi?
Böyle biriyle evli kalmak sana normal mi geliyor?

Allah yardım etsin diyorum sadece.

Evet 2.5 sene konusunda haklısın. .
Peki o dönem eşini evlendirme planları olsaydı en azında eşya, ev konusunda hazırlık yapmazlar miydi?

Kusura bakma ama eşin de sen de çok plansız ve çocukça hareket etmişsiniz.

Ortada ev yok eşya yok kendi başınıza evlenmişsinz. .
Ee hadi bir cahillik yaptınız o zaman sen biraz baskın olup eşinle çalışıp evinizi kurma yoluna gideceksiniz.

Adam ailesinin yanında rahat ekmek elden su gölden..Sorumsuzluk silsilesi resmen.

Gerçek aşkla yanında olsaydı. .Kendi eviniz de sizinle başbaşa olmak isterdi.Bunun banyosu var, bornozla evimde keyifle gezmesi var ..var da var. .

Belki biraz acımasız olacağım ama böyle adamlar yanında cinsellik ihtiyacını karşılayacak bir kadın olsun , ailesiyle kavga, dövüş o evde kalır ..Çünkü sorumluluk duygusu yok.

Siz lütfen kendiniz için bir şey yapın. .Çalışın bunun için eşinizi lütfen dinlemeyin.Yoksa bu adam ömrünüzü çürütür.

Haklisiniz.Ama aileside suclu.Yillarca ona hayati ögretmemisler eline para vermisler.Misal bir meslek ögrenmesi icin onu tesvik edebilirlerdi.Çaliskan bir insan hayatin zorluklarini görüp gecirmis insandir.Bunun cebine 1000 tl koysan 1 günde harcar.Bana ne kadar tam desede icini bilemiyorum işte sonra bir duyuyorum diyormus misal ben evi ayiripda şunun gibi olup acliktan öleyimmi diyormus.

Yani ikinizi de öldürürüm diye tehdit ediyor, hala çalışmana müsaade etmiyor ve bu eskiye nazaran iyi hali mi?
Böyle biriyle evli kalmak sana normal mi geliyor?

Allah yardım etsin diyorum sadece.
Evet bu iyi hali daha.O halini kimse cekemezdi.Sen gece disarimi ciktin demeleri elin degse uyurken sen beni uyuyup uyumadigimi kontrol ediyorsun demeler sonra daha neler neler igrenc yani bilme daha iyi.Normal gelmedi hic bir zaman ki ama en kötü halini gördgm icin bu hali biraz daha iyi.Anlamiyorm hani sanki adamda şeytan tüyü var herkes kaldiramiyor ama vazgecemiyorda ondan cözemedm.

Anlamiyorm hani sanki adamda şeytan tüyü var herkes kaldiramiyor ama vazgecemiyorda ondan cözemedm.

kusura bakma ama aklı başında hiç kimse şeytan tüyünü bırak, şeytanın kendisi gelip yalvarsa anlattığın hayatı ve adamı çekmez.

seni o kadar inandırmış ki ondan vazgeçemeyeceğine o yüzden böyle ona bağımlı yaşıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…