Yoruldumm.

Polyanna454545

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2018
204
48
18
29
Konya
Eşimle 2.5 yillik evliyiz.Kaçarak evlendim.Kaynanamla birlikte oturuyoruz.Eşim 1 senedir calismiyordu.Bu bayram sana ilk defa bayramlik alicm falan konustuk aramizda.Annesiyle otururken size bayramlik alayim falan dedi.Anneside bu bayram bayraklik almak yok dedi.Gecen bayram 100 tl esime 100 de bana verdiler.Begenmedim elbiseyi almak zorunda kaldim 35 tl.Ya daha öncede ayaginiza corap bile alamzsiniz diyordu.Corapim kalmiyor ailemin yanina gittigmde ailem aliyor.Zaten esim yeni calismaya basladi.Tam dedim şükürler olsun eksiklerimi alicm derken birde bu.Ev kirasi eksikmiste ne zaman maas aliyormusta.Bu arada 9 kisi yasiyoruz.Diger abiside buraya tasindi dükkan açtı onlarda bizde 1 senedir onun kirasini ödüyorlar 1.500 ve adam bana ne kazandim sormayin diyor.Yalniz söz konusu biz olunca parayi almayi düsünüyorlar.Ne bir esya aldilar ne bir sey annesinin yatak odasini kullaniyorum.Eltim ayri dirdir eder digeri ayri dirdir eder.Ya ben evlenmismiyim yoksa evlatligami gelmisim anlamiyorm ne evliligimi ne hali.Ortanca abisi dedi ya sen gidersin bu evden ya ben ben annemle babama bakiyorum banane senden senle karin ac kalmissiniz banane karinida al S***** G** (Defol) dedi hala yasiyor adam ya . Bu evden cikinca hic heri gelmek istemiyrm .Ne yazdim buraya bilmiyorum sinirden aglamaktan.Haksizmiyim Allah icin elinizi vicdaniniza koyun .

Eşimle 2.5 yillik evliyiz.Kaçarak evlendim.Kaynanamla birlikte oturuyoruz.Eşim 1 senedir calismiyordu.Bu bayram sana ilk defa bayramlik alicm falan konustuk aramizda.Annesiyle otururken size bayramlik alayim falan dedi.Anneside bu bayram bayraklik almak yok dedi.Gecen bayram 100 tl esime 100 de bana verdiler.Begenmedim elbiseyi almak zorunda kaldim 35 tl.Ya daha öncede ayaginiza corap bile alamzsiniz diyordu.Corapim kalmiyor ailemin yanina gittigmde ailem aliyor.Zaten esim yeni calismaya basladi.Tam dedim şükürler olsun eksiklerimi alicm derken birde bu.Ev kirasi eksikmiste ne zaman maas aliyormusta.Bu arada 9 kisi yasiyoruz.Diger abiside buraya tasindi dükkan açtı onlarda bizde 1 senedir onun kirasini ödüyorlar 1.500 ve adam bana ne kazandim sormayin diyor.Yalniz söz konusu biz olunca parayi almayi düsünüyorlar.Ne bir esya aldilar ne bir sey annesinin yatak odasini kullaniyorum.Eltim ayri dirdir eder digeri ayri dirdir eder.Ya ben evlenmismiyim yoksa evlatligami gelmisim anlamiyorm ne evliligimi ne hali.Ortanca abisi dedi ya sen gidersin bu evden ya ben ben annemle babama bakiyorum banane senden senle karin ac kalmissiniz banane karinida al S***** G** (Defol) dedi hala yasiyor adam ya . Bu evden cikinca hic heri gelmek istemiyrm .Ne yazdim buraya bilmiyorum sinirden aglamaktan.Haksizmiyim Allah icin elinizi vicdaniniza koyun .
Bu hayatı siz seçmişsiniz ,
Ağlamak ne kelime güle güle yaşayın ...
Çözüm ;
1. Siz de çalışın
2. Ayrı eve çıkın
3. Genç kızlar ; KAÇMAYIN !

Eşinin maaşı nasıl?Kiraniza ,geciminize yeter mi?Ailenden yardım iste,gerekirse iki kanepe alın orda yatip,oturun,mecbur herşey zamanla.İygun bir ev bul,Ailenden yardım iste hemen o evden çıkın.Yoksa bir baltaya sap olamazsınız.Her şeyi sıfırdan emeginizle yapın.Zor değil.Cocugunda yoksa çalış eşine yardım et.Allah kurtarsın ama aglamakla çözüm olmaz. Hemen eşinle konuş

Peki beni iten sebeb ailem desem.Annemle sürekli kavga ederdi.Annem acayip sinirli bir kadin diktatördü.Evde huzursuzluk şiddet ne varsa vardi çok yalnizdim çok çaresizdim.Dayanamiyordum bende şiddet görüyordum.21 yasindaydim hala devam ediyordu.Erkek kardesim bile evde bile durmuyordu uzaklasmak icin.Sandimki artik mutlu olucam hersey bitecek.

Kaçmayın canım yaa bekarlar okusun burayı bak kızın haline belki sevdi heyacanlandi kani hızlı aktı ama bakın haline.Kacsam inanın ben kaçardım üvey anne elinde büyüdük ne kavgalar ne sorunlar yaşadık o filmler doğru. Ama erkeğe meyil etmedik okuduk zamanı geldi evlendik bizimde evliligimizde sorunlar olmadı mı oldu ama en azından elimizde mesleğimiz oldu o kapıya geri dönme korkusu olmadı.Konu sahibi sanırım aile Doğulu normal öyle hayat ama sen eşinle bir ol çalış çıkın oradan kimseye biseyin hesabını vermeyin

Peki beni iten sebeb ailem desem.Annemle sürekli kavga ederdi.Annem acayip sinirli bir kadin diktatördü.Evde huzursuzluk şiddet ne varsa vardi çok yalnizdim çok çaresizdim.Dayanamiyordum bende şiddet görüyordum.21 yasindaydim hala devam ediyordu.Erkek kardesim bile evde bile durmuyordu uzaklasmak icin.Sandimki artik mutlu olucam hersey bitecek.

Keske olmasaydi ama olan olmus artik önüne bak. Sakin cocuk yapma. Is bul calis kendi evini kur. Az asim agrisiz basim.

Üzüldüm cahillik etmissin bence eşinle ne yap ne et ayrı eve çık evde eşya olmasın ama ayrı ev olsun yoksa geçimemezsin

Nasil bir hayat bekliyordun? Yatagina kahvalti falan mi getireceklerini hayal etmistin? Sonradan gelen sensin. Onlara uymak zorundasin ya da gider calisir ayri eve cikarsin.
Öyle bir hayat bekledigimi nerden cikardin.Ben onlarla evlenmedim insanlar yuva kurmak icin evlenir farkindamisin bilmiyorum ama.Niye uymak zorunda olayim.4 ay oturup evimizi ayircaktik sözde.Ben ne diyorum bana kalsa bugün ayri eve cikar calisirim.Ve yasadiklarimi yasa ondan sonra böyle yorum yap .

Aileniz biriyle evlenmenize karşı çıkıyorsa genelde bir bildikleri oluyor sanırım bu da onlardan biri. Bence siz ve eşiniz kendinizi çok ezdiriyorsunuz o yüzden üstünüze geliyorlar, sizde onlar gibi cazgır olun.
Evet bu herkese örnek olsun.Şimdi çözdüm artik Allahtan önceden herseye tamam diyordum.Baktim ben tamam dedikce tepeme cikiliyor kendimi geri cektim.

Eşinin maaşı nasıl?Kiraniza ,geciminize yeter mi?Ailenden yardım iste,gerekirse iki kanepe alın orda yatip,oturun,mecbur herşey zamanla.İygun bir ev bul,Ailenden yardım iste hemen o evden çıkın.Yoksa bir baltaya sap olamazsınız.Her şeyi sıfırdan emeginizle yapın.Zor değil.Cocugunda yoksa çalış eşine yardım et.Allah kurtarsın ama aglamakla çözüm olmaz. Hemen eşinle konuş

Esimin maasi asgari ücret.1 senedir işsizdi.Yok bir kanepem olsun yeter yeterki kafam rahat olsun.Bende calismayi düsünyrm özel güvenlik almak istiyorum.Eşim sürekli cikicaz diyip oyaliyor.Ben kendime güveniyorum.Ama o diyor karisinin agzina bakanin hic bsyi olmaz diyor tehtid ediyor yok halimiz kötü olursa girecek delik ara

Bu konuyu nerden tutsak elde kalıyor gerçekten kamu spotu gibi konu. Hadi kaçtınız yaptınız bir cahillik eşiniz 1 sene neden evde oturdu? İş bulamadı demeyin maksat para kazanmak ev geçindirmekse çalışmak isteyene iş çok.Siz neden çalışmıyorsunuz? Ayrı ev istiyorsunuz da kayınvalideden harçlık alarak ne ayrı evi? 1 sene size bakmışlar tabi ki ev kirasına destek beklerler ben anlamadım siz kocanızın oturduğunuz eve kira ödemesini istemiyor musunuz? Baştan her şeyi kabullenmişsiniz 9 kişi ne demek küçücük evde. Eşya almak zorunda da değiller size bu arada evlenecek olgunluğa eriştiyseniz kendi evinizi de kendi eşyanızı da kendiniz almalısınız. Kayınvalidenin yatak odasını kullanıyormuşsunuz da yatak odası kız tarafına aittir tabi siz kaçarak evlendiğiniz için bu durumu yerine getirememişsiniz şimdi lafını hiç yapmayın bence. Artık olan olmuş size önerim işe girin birlikte birikim yapın önce sonra da napıp edip kocanızı ayrı eve çıkmaya ikna edin yoksa bu düzen böyle gider. Lütfen hamile kalmayın bu sürede önce işler yoluna girsin eğer şimdi çocuğunuz olursa bir ömür o evde bu sefer 10 kişi yaşarsınız

Okudunmu , niye elin adamını sığınak oldun gördün . Evden uzaklaşmak için üniversiteye gitseydin . Böyle bir seçeneğin varmıydı?
Hayir yoktu.Hep okuyordum hem calisiyordum harc parami annem borcla veriyordu calisip ona geri veriyordum.Hangi parayla üniye gitseydim hadi gittim diyelim öyle bir ortamda yetistigim icin icine kapanik özgüvensiz bir insan oldum.

Back
X