yoruldumm

Bu erkekler ne zmn oğul rolüyle koca rolunü birbirnden ayıracak

Arkadaslar mobilim yoldayiz gidiyoruz pespese aradilar nerde kaldiniz saat kac oldu diye ve esim beni suclu buluyo hatami bastirmak adina sinir krizi gecirmisim ortada ozur yok ama konusma var ve ben 1 ay once goz lazer ameliyati oldum dunden beri gozum cok yaniyor damlada fayda etmiyo

ayy bu adam tam zorba cikti ben olsam annesine herseyi anlatirdim

Senin de bayramin zehir oldu desene. Allah yardimcin olsun.
Siddet uyguladigi icin bu evlilik pek iyi yere gitmiyor gibi geldi bana. Tartismanin da bi adabi olur.

Annesigildeyiz bana bir guzel davraniyorki ama benim kendine hala kalbim kirik
Başkalarının yanında siz de bir şey yok gibi davranın ama yalnizken ciddiyetinizi koruyun.Ailesine rezil olmak istemez böyle davranması normal.bana kalırsa uyanık olun ve size bir daha şiddet uygulayabilecegi bir pozisyona izin vermeyin.kararli olduğunuzu bilsin emin olun bir daha cesaret edemez.

devletin olaya el atması lazım. annesiz yaşayamayan erkekleri evlendirmemeliler. kan testi yapmakla bitmiyor. psikolojik bir sürü test uygulamaları lazım. hepimiz annemizi seviyoruz ama bazı erkekler hala annelerinin rahminde.
aynen aynen :) yorumunuzu çok begendim..ama 1 defa beğene basıldığı için 1 kere beğendim gözüküyor heh hee

olay annemlere gıdelımden daha derın bır durum.se sınır krızı gecırdın.sen zarar gordun.ustelık hıcbsy yapmadıgın halde.ve hala kocan uyurken tek dusundugun annemlere gdelım dıye tartıstıgınız.olay tartısmaktan ote bır durum gormuyor musun.ya da gormek mı ıstemıyorsun bılmıyorum kı.olay senın sacmasapan sebepler yuzunden hastanelre yatman olay kocanın sana yardım etmesı gerekırken etmemesı olay kocanın sana calısıyoruz dye yalan soylmesı vs.uzar gıder.

ne abartması eşi dayak atmış konu sahibine

oglenin bulaşigini akşama bırakırsanız eşinizde bunu der snrada sonuç bu olur ...
size inanamıyorum gerçekten
bazen akşama kadar yatarım hiç iş yapmadan ev dağınık olur. eşim dövsün o zaman benide. ne saçma. ister yıkarım bulaşığı ister yıkamam kime ne. çok rahatsızsa kendi yıkasın

Karşılıklı şiddet derken dövdü mü seni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…