- 7 Ocak 2011
- 844
- 60
- 323
- Konu Sahibi kakarakubara
-
duvar,kapı,cam falan sildim onlarıda yıakrım dedim hiç sorun etmezdi normalde ama ben gitmeyelim demedim kendisine yemekten sonra cıkalım hazırlanım dedim bahane buluosun diye cam masaya yumrukları attı sonra karşılıklı bagırmaya basladıkkeşke öğlen yediklerinizi eşiniz gelene kadar toplasaydınız.
keşke sorun yapmasaydınız.ve olaylar bu raddeye gelmeseydi.
aynen uyuyor şimdibu olanlardan sonra yatıp uyudu mu yani
benim ailemin yanına sadece ramazan bayramında gidiyor ve 10 15 gün kalıyor bugun onunla tehdt etti beniAllahim her evde mi var bu annemlere gidicez muhabbeti.daha hiç annemlere gidicez diye kavga çıkaran kadın duymadım. Gitsek suç, gitmesek suç napicak bu kadın milleti...
inan gideceğimizi 10 dk önce öğrendim yoksa yemekte hazırlamazdım tek sucum yemek yedıktenn sonra çıkalım demek olduNeden artik iletişim kurmakta bu kadar zorlanir olduk. Boyle basit şeylerin büyüdüğü olayları duyunca çok üzülüyorum. Ya su bulasiklari da ben halledeyim sen git hazirlan da cikalim demek bu kadar mi zor.
anladım.duvar,kapı,cam falan sildim onlarıda yıakrım dedim hiç sorun etmezdi normalde ama ben gitmeyelim demedim kendisine yemekten sonra cıkalım hazırlanım dedim bahane buluosun diye cam masaya yumrukları attı sonra karşılıklı bagırmaya basladık
Simdi o vicdan azabiyla bayrami nasil geçirecek bakalim. Resmen bazi erkekler nasil olurda evimin huzurunu bozarim diye ugrasiyor.inan gideceğimizi 10 dk önce öğrendim yoksa yemekte hazırlamazdım tek sucum yemek yedıktenn sonra çıkalım demek olduama ben o hakaretleri o dayakları haketmedim
sadece derdimi dökmek istedim anlatacak kimsem yok çünkühaftaiçi eşime bikaç kere cuma günleri devlet personellerinin çalışmayacagını kendilerinde öyle bişey varmı diye sordum yok biz çalışacaz deyip durdu akşam eve gelirken aradı hazırlan abimler gelıyormus bizde annemlere gidecez dedi(2 saatlik yol) bende yarın işin yokmu dedim tatiliz deyip kapadı,bende bugun temzlik yaptım mutfagı toparlayamadım bır plastik kap 2 tabak bulasık vardı benım oglen yedıklerımın eşim eve geldi su mutfagın haline bak ben sana işmi yap dedim ne zaman ailemin yanına gitmek istesek böylesin derken olay büyüdü kavga başladı ve karşılıklı şiddete döndü,sonra yanıma geldi adam gibi konuşalm dedi yanımdan git seni görmek istemiyorum dedim ondan sonrasını hatırlamıyorum kendime geldiğimde hastanedeydim sinir krizi geçirmişim ve şekerim yükselmiş 1 saat önce eve geldik kendisi uyumaya geçti ben hala aglyorum doktor dilaltı falan vermiş ama hatırlamıyorum hiçbirini şimdi ne eşimi göresim nede ailesinin yanına gidesim var napacagımıda bilmiyorum boğazım düğüm düğüm
dayak ??inan gideceğimizi 10 dk önce öğrendim yoksa yemekte hazırlamazdım tek sucum yemek yedıktenn sonra çıkalım demek olduama ben o hakaretleri o dayakları haketmedim
bende kime sinirlendiysen git ona çat bana değil dedim hakaret savurmaya başladı yapısı zaten çok sinirli kendisi gitmek için can atıyoranladım.
o zaman eşiniz bir şeye sinirlenmiş ve bu şekilde sinirini sizden çıkardı.
ya da kendisi de gitmek istemiyordu ve sizi bahane ederek bu şekilde davrandı.
1 2 tane yuzume tokat attı bende kolunu sıktım kendisinin tokat atıncadayak ??
gerçekten çok uzatmış.dayak falan nedir allahaşkına.bende kime sinirlendiysen git ona çat bana değil dedim hakaret savurmaya başladı yapısı zaten çok sinirli kendisi gitmek için can atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?