- 23 Ocak 2014
- 3.222
- 4.516
- 248
- Konu Sahibi kakarakubara
-
saçmalama bn ilk yazdgna gore yorum yptm dayak yedini bilmiydm vatandas hanimsiz öğlenin bulaşığını akşama bırakınca dayak yemeyi normal bulabilirsiniz ama diğer vatandaşlara anormal geliyo eet
hani sinir krizi geçirdikten snra hiç bişeyi hatırlamiyordun e hatrlyn işte basbayaambulans çağırmış cunku cıktıgımızda ben bıraz bekledım o eve gelıp arabayı aldı yalınayak ve pıjamalıydım sürekli özür diledi affet dedi ama bişeyle kolay unutulmuyor
arkadasım ynlş anlama bn ilk yazdgna gore yorum yptm tabikide hiç bi şekilde dayak hak degildirsanki keyfimden bıraktım temizlik yapıyodum normalde su içtiğim bardagı bıle yıkarım hemen
Diyosun...
Siz bu konularda mukemmelsiniz saniri ve bu olanlar da normal öyle mi.
diyorum
Bence sen ilk msji bidaha oku açik acik "karsilikli siddete dondu" diye yazmissaçmalamayın arkadas dayak yedigini yazmamiş bnm haberim yok hm bn msjımda ole bşy demedim kndn uydrp yorum ypma bide
Al bendede okadar.eger hakliysam kesinlikle cvp vermiyorum egosunu tatmin etmesi icin ona firsat vermiyorumben 1 yillik evliyim arasira oluyo boyle.en baslarda kendimi yipratiyodum agliyodum vs.baktim yok adamin umrunda degil.hicc kaale alip cevap vermedim sonralari. ben sessiz kalina bizimki bildigin kendiyle kavga ediyo:) kendi kendine triplere giriyo evi terkediyo falan.sonra benden halen ses cikmayinca paşa paşa geri donuyo :)
Sen nereye varmaya calisiyorsun?yaaaa hatirlasa ne olmus eşi yada dr soylemis olsa ne olur?yada konusulurken duymus olsa ne olur?hani sinir krizi geçirdikten snra hiç bişeyi hatırlamiyordun e hatrlyn işte basbaya
seviyesiz senin basına demeyecgm eminimki bu vaziyetinle basına gelmiştir konuyu dogru durust okumadan yorum ypmaİyi darısı basina...
anlama kabiliyetinize hayran kaldım siddet diyince aklınıza sadece fiziksrl olanimi geliyor bilmiyorsan açiklym sana siddetn çesiti vardr fiziksel duygusal vs bnce sen bişeyi bilip sanipta bilmeden yorum yapma umarım açiklayıcı olabilmişimdr yada umarım anlayablmişindr zannetyrm amaBence sen ilk msji bidaha oku açik acik "karsilikli siddete dondu" diye yazmis
Asil sen yarim yamalak okuyup yorum yapma,sirf biseyler yazmak icin yaziyorsunuz,laf nereye gider kime dokunur dusunmeden
Kaldiki arada siddet olmasa bile bir bulasik icin kavga edilmez. hele ki bu yuzden bir kadin kavgayi hakareti hak etmez
kendisi söyledi ambulans çağırdıgını çünkü pijamalrımla ve yalınayaaktımhani sinir krizi geçirdikten snra hiç bişeyi hatırlamiyordun e hatrlyn işte basbaya
karşılıklı şiddete döndüyü birbirimize vurma anlamında söyledim benanlama kabiliyetinize hayran kaldım siddet diyince aklınıza sadece fiziksrl olanimi geliyor bilmiyorsan açiklym sana siddetn çesiti vardr fiziksel duygusal vs bnce sen bişeyi bilip sanipta bilmeden yorum yapma umarım açiklayıcı olabilmişimdr yada umarım anlayablmişindr zannetyrm ama
sadece derdimi dökmek istedim anlatacak kimsem yok çünkühaftaiçi eşime bikaç kere cuma günleri devlet personellerinin çalışmayacagını kendilerinde öyle bişey varmı diye sordum yok biz çalışacaz deyip durdu akşam eve gelirken aradı hazırlan abimler gelıyormus bizde annemlere gidecez dedi(2 saatlik yol) bende yarın işin yokmu dedim tatiliz deyip kapadı,bende bugun temzlik yaptım mutfagı toparlayamadım bır plastik kap 2 tabak bulasık vardı benım oglen yedıklerımın eşim eve geldi su mutfagın haline bak ben sana işmi yap dedim ne zaman ailemin yanına gitmek istesek böylesin derken olay büyüdü kavga başladı ve karşılıklı şiddete döndü,sonra yanıma geldi adam gibi konuşalm dedi yanımdan git seni görmek istemiyorum dedim ondan sonrasını hatırlamıyorum kendime geldiğimde hastanedeydim sinir krizi geçirmişim ve şekerim yükselmiş 1 saat önce eve geldik kendisi uyumaya geçti ben hala aglyorum doktor dilaltı falan vermiş ama hatırlamıyorum hiçbirini şimdi ne eşimi göresim nede ailesinin yanına gidesim var napacagımıda bilmiyorum boğazım düğüm düğüm
Kavganin da çeşitleri var değil mi fiziksel kavga psikolojik kavga duygusal kavga gibi.anlama kabiliyetinize hayran kaldım siddet diyince aklınıza sadece fiziksrl olanimi geliyor bilmiyorsan açiklym sana siddetn çesiti vardr fiziksel duygusal vs bnce sen bişeyi bilip sanipta bilmeden yorum yapma umarım açiklayıcı olabilmişimdr yada umarım anlayablmişindr zannetyrm ama
bilmiyorum benden özür bekliyor kendisi hala yataktan çıkmadı ve akşamdan beri çok acız ikimizde bilmiorum ne olacakpeki gitcekmısınız hala kayınvalidenize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?