Yoruldumm

Ayseelif1994

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
227
51
kizlar ben mi cok takiyorum bilmiyorum ben kendi ailemden uzakta yasiyorum esimin ailesiyle ayni ülkedeyiz gecen sene yaz tatiline annemlere gittim kizim biraz zayifladi zaten zayif 3.5 yasinda 13.5 kilo yine gitcem bu yaz kayinbabm ögrenmis bana sordu sen bu sene gitcen mi dedi bende evet baba dedim yine bebeyi zayiflatip gelcen dedi.benim aileminde durumu pek iyi degil ama annemler falan hep yedirmeye calistik yemedi yemek.yani ailemi kücmsüyor. Esime dedim öyle dememistir diyo sen yanlis anlamissindir diyo aglamaktan gözlerim sisti.

he he de geç . senden daha çok düşünecek halleri yok senin çocuğunu

he he de geç . senden daha çok düşünecek halleri yok senin çocuğunu
Hic sormayin kizim onlarin yaninda beni hic dinlemiyo cok yüz veriyolar kayinbabm sürekli karisiyo cok bunaldim esimde biliyo herseyi onlada hergün kavga ediyoruz bu yüzden bigün bu evlilik biticek bu yüzden cünkü sabrim kalmadi

Benim çocukluğum yeri geldi yoklukta geçti, ölmedim hayattayım.

Gittiğimiz yerde çocuğun düzeni değişiyor maalesef, buna karsılık gitmemek elbet olmaz. Ağlamayın siz, verin cevabı.

Allah kimseyi yoklukla sınamasın, o kayınpeder bir sınanır ki feleği şaşar.

Benim çocukluğum yeri geldi yoklukta geçti, ölmedim hayattayım.

Gittiğimiz yerde çocuğun düzeni değişiyor maalesef, buna karsılık gitmemek elbet olmaz. Ağlamayın siz, verin cevabı.

Allah kimseyi yoklukla sınamasın, o kayınpeder bir sınanır ki feleği şaşar.
Diger gelinin babasi zengin ona bisey demiyo ama

Gittiğiniz yerde yoksa yok ne yapacaksınız, taş kemirmeyecek çocuk sonuçta.Tam bir paragöz kayınpederiniz, keşke insan değerini para belirlemese.

Gidin ailenize.. O çocuk bal, kaymak yemeyecek belki ama mutlu olacak.
ayy bir çocuk nasıl olsa çok saçma,hem erkek tarfı çoğu zaman böyle şeyler yapabilyor,örneğin babamın kirada daireleri var,kızkardeşimin kaynanası sürekli baban sane kiralardan yardım etsin diyor,babamın kafasını kessen yardım etmez,işte laf olsun torba dolsun benim oğlumda iştahsız bahane bunlar bence

3,5 yaşında 13,5 kilo mu? ay sanki ölücek çocuk tövbe tövbe ya. abartmasınlar. ben 8 yaşında 18 ancaydım. ölmedim sağlıklıydımda ne kansızlık ne vitaminsizlik olmadı, iştahım azdı halada öyle yaşıyoruz çok şükür. illa herkes kilolu mu olucak yapısı öyle belki çocuğun. çocuk bu kilo alırda verirde. yiyecek olan çocuk ne olsa yiyor ne saçmalamışlar.

ayy bir çocuk nasıl olsa çok saçma,hem erkek tarfı çoğu zaman böyle şeyler yapabilyor,örneğin babamın kirada daireleri var,kızkardeşimin kaynanası sürekli baban sane kiralardan yardım etsin diyor,babamın kafasını kessen yardım etmez,işte laf olsun torba dolsun benim oğlumda iştahsız bahane bunlar bence
Değil mi ? Iş insanlıkta bitiyor, torununun orada ne yiyeceğini düşünüyorsa alsın erzağını, koysun parasını cebine. Ne insanlar var, cidden aklım almıyor. Bahane bence de, oraya gidilmesini istemıyor.

Değil mi ? Iş insanlıkta bitiyor, torununun orada ne yiyeceğini düşünüyorsa alsın erzağını, koysun parasını cebine. Ne insanlar var, cidden aklım almıyor. Bahane bence de, oraya gidilmesini istemıyor.
gitmesinmi kızcağız insan ailesinide görmek istiyor çocuğada değişikli bazen ruhuda beslemek gerek insanlık olsa 100..200 tl eline harçlık verir öyle yollardı:KK12:

Orasi öyle köyde daha mutlu burdan
Eşiniz me diyor bu duruma? Gidilmemek için sebep olamaz, aileniz çok mu düşkün? Yiyecek ekmekleri vardır sonuçta. Ohh mis gibi köy hayatı, benim annem de köyde, şehirde yaşamı kıyaslayamam bile. Çocuklarımız orada daha mutlu, hele ki bu yaşta.Bana bunlar bahane gibi geliyor gitmeni istemedikleri için.

gitmesinmi kızcağız insan ailesinide görmek istiyor çocuğada değişikli bazen ruhuda beslemek gerek insanlık olsa 100..200 tl eline harçlık verir öyle yollardı:KK12:
Tabii ki. Bu kadın da o ailenin evladı sonuçta, bahane işte. Gidecek tabii, böyle konunun bahane edilmesi ne kadar gurur kırıcı.

Babacım çok eğleniyor orda durmuyor yerinde e haliyle yediklerini yakıyor diyip gülümseyin, çocukların yemek kadar iyi vakit geçirip eğlenmeye de ihtiyacı var. Ayrıca her değişik ortam çocuğun zekasına katkıdır.

Babacım çok eğleniyor orda durmuyor yerinde e haliyle yediklerini yakıyor diyip gülümseyin, çocukların yemek kadar iyi vakit geçirip eğlenmeye de ihtiyacı var. Ayrıca her değişik ortam çocuğun zekasına katkıdır.
Gercektende öyle kiz kardesim 10 yasinda onunla cok egleniyor hic oturmadi gecen yaz

X