- 29 Nisan 2015
- 227
- 51
- 48
- Konu Sahibi Ayseelif1994
-
Hic sormayin kizim onlarin yaninda beni hic dinlemiyo cok yüz veriyolar kayinbabm sürekli karisiyo cok bunaldim esimde biliyo herseyi onlada hergün kavga ediyoruz bu yüzden bigün bu evlilik biticek bu yüzden cünkü sabrim kalmadihe he de geç . senden daha çok düşünecek halleri yok senin çocuğunu
Evet esimde napiyim oda benim babam diyo bende kötü olmasini istemem ama olan bana ve cocuguma oluyodevamlı mı görüşüyorsunuz ?
Diger gelinin babasi zengin ona bisey demiyo amaBenim çocukluğum yeri geldi yoklukta geçti, ölmedim hayattayım.
Gittiğimiz yerde çocuğun düzeni değişiyor maalesef, buna karsılık gitmemek elbet olmaz. Ağlamayın siz, verin cevabı.
Allah kimseyi yoklukla sınamasın, o kayınpeder bir sınanır ki feleği şaşar.
canım seninkinin iştahı azdır benim oğlan pasta koy önüne yemez,vitamin surubu veriyorum şimdi,çocuk bu sanki aç kalmıyordur buraya gelince değilmiDiger gelinin babasi zengin ona bisey demiyo ama
Yok zorla yediriyorum burdada zatencanım seninkinin iştahı azdır benim oğlan pasta koy önüne yemez,vitamin surubu veriyorum şimdi,çocuk bu sanki aç kalmıyordur buraya gelince değilmi
Gittiğiniz yerde yoksa yok ne yapacaksınız, taş kemirmeyecek çocuk sonuçta.Tam bir paragöz kayınpederiniz, keşke insan değerini para belirlemese.Diger gelinin babasi zengin ona bisey demiyo ama
Orasi öyle köyde daha mutlu burdanGittiğiniz yerde yoksa yok ne yapacaksınız, taş kemirmeyecek çocuk sonuçta.Tam bir paragöz kayınpederiniz, keşke insan değerini para belirlemese.
Gidin ailenize.. O çocuk bal, kaymak yemeyecek belki ama mutlu olacak.
ayy bir çocuk nasıl olsa çok saçma,hem erkek tarfı çoğu zaman böyle şeyler yapabilyor,örneğin babamın kirada daireleri var,kızkardeşimin kaynanası sürekli baban sane kiralardan yardım etsin diyor,babamın kafasını kessen yardım etmez,işte laf olsun torba dolsun benim oğlumda iştahsız bahane bunlar benceGittiğiniz yerde yoksa yok ne yapacaksınız, taş kemirmeyecek çocuk sonuçta.Tam bir paragöz kayınpederiniz, keşke insan değerini para belirlemese.
Gidin ailenize.. O çocuk bal, kaymak yemeyecek belki ama mutlu olacak.
oh ne güzel köy havası iştahını açar gözlemeler missOrasi öyle köyde daha mutlu burdan
Değil mi ? Iş insanlıkta bitiyor, torununun orada ne yiyeceğini düşünüyorsa alsın erzağını, koysun parasını cebine. Ne insanlar var, cidden aklım almıyor. Bahane bence de, oraya gidilmesini istemıyor.ayy bir çocuk nasıl olsa çok saçma,hem erkek tarfı çoğu zaman böyle şeyler yapabilyor,örneğin babamın kirada daireleri var,kızkardeşimin kaynanası sürekli baban sane kiralardan yardım etsin diyor,babamın kafasını kessen yardım etmez,işte laf olsun torba dolsun benim oğlumda iştahsız bahane bunlar bence
gitmesinmi kızcağız insan ailesinide görmek istiyor çocuğada değişikli bazen ruhuda beslemek gerek insanlık olsa 100..200 tl eline harçlık verir öyle yollardıDeğil mi ? Iş insanlıkta bitiyor, torununun orada ne yiyeceğini düşünüyorsa alsın erzağını, koysun parasını cebine. Ne insanlar var, cidden aklım almıyor. Bahane bence de, oraya gidilmesini istemıyor.
Eşiniz me diyor bu duruma? Gidilmemek için sebep olamaz, aileniz çok mu düşkün? Yiyecek ekmekleri vardır sonuçta. Ohh mis gibi köy hayatı, benim annem de köyde, şehirde yaşamı kıyaslayamam bile. Çocuklarımız orada daha mutlu, hele ki bu yaşta.Bana bunlar bahane gibi geliyor gitmeni istemedikleri için.Orasi öyle köyde daha mutlu burdan
Tabii ki. Bu kadın da o ailenin evladı sonuçta, bahane işte. Gidecek tabii, böyle konunun bahane edilmesi ne kadar gurur kırıcı.gitmesinmi kızcağız insan ailesinide görmek istiyor çocuğada değişikli bazen ruhuda beslemek gerek insanlık olsa 100..200 tl eline harçlık verir öyle yollardı
Gercektende öyle kiz kardesim 10 yasinda onunla cok egleniyor hic oturmadi gecen yazBabacım çok eğleniyor orda durmuyor yerinde e haliyle yediklerini yakıyor diyip gülümseyin, çocukların yemek kadar iyi vakit geçirip eğlenmeye de ihtiyacı var. Ayrıca her değişik ortam çocuğun zekasına katkıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?