SANIRIM DEPRESONDAYIM

ankmutsuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
381
438
Hanımlar merhaba 3.5 yıllık evliyim
Evliliğimzde hepimizin sorunları olur illaki belki size basit gelecek ama Esimin bir erkek arkadaşı var kardesi gibi bende severim yeni evlenmişti karısı ve sorunları yüzünden ayrıldı Esim o cocugu cook seviyor aşırı seviyor Esımın güvendiği itimat ettiği tek arkadaşı bende seviyorum onu ozunde iyi bir insan Ama geli gorun ki eşimde saplantı haline geldi sanki 1 yıldır o çocuğa aşırı düşkün Tamam onunla ve ailesiyle berabere vakit geciriyopruz ama hersey de onunla zaman geçirmek için elinden geleni yapıyor Ben mesela sinemya gidelim diyorum o da gelsin diyo Yemege diyorum o da gelsin diyor... Sonra eşimin çocuk istemeyişi Yok ben isten ayrılmışım yok evi temizlemiyor muşum doğru duzgun evi benimsemiyor muşum Yok ben kiloluymuşum boyum 164 ve 78 kiloyum bu arada Tatlı dilli bir insan değilim biraz odunlukta var bende yalaka olmadığım ya da bu konuda akıllı davranamaadıgım için kimse beni sevmiyor Velhasıl bende de bi güvensizlik oluşuyor Benimle dogru duzgun ilgilnmeyen çocuk yapmayan bir koca haa bu arada evimiz var araba aldık onu ödüyoruz Neymiş efendim annem esim e oğlum yasınız geçiyor çocuk yapın demiş düzgünce vs Benim evime kimse karışamaz diyor bnimki Oyle böyle derken ben patladım sinir harbi geçirdim araya aileler girdi. İşimden ayrılmam belki biraz kıskanç olmam kocamın takıntıları vs derken ben patladım iyice. Araya aileler girdi ve beni abuk seyler yüzünden suçladılar Benim hizmetim hormetim ıyıdır yediğime yediririm yemediğime yedirmem oyle bir yapım var Dusunun Kaynanam annemlere tutmuş bu perdeler yıkanmıyor camlar silinmiyor Kayınbabam tutmus ben calısan alacaktım İşler kötü gittiği için ayrıldığımı biliyolar En komigide ki bana göre komikti Ailem perde mi cam mı bahane oldu ben evine ne zaman gelsem tertemiz sen her gün cam mmı siliyon dedi annem kaynanama Kayınbabam tutmus bu geçimsiz vs diyor Annem Kayınbabama size bir terbiyesizlik mi yaptı dedi Onlarda yok gelinin saygısı var hizmeti hörmeti yerinde dedi Sonra kaynanam kayınbabam ikiside doktorluk Biz delimizi alalım sizde delinizi alın dr a götürün dedi 2 hafta annmlerde kaldım esim sehir dışına iş e gitti. Geldi sarıldık su an bana sarılır oper ben yıne soguum ama iste bu söylenenleri yaşananları unutamıyorum Ve aglıorum Annemi babamı üzmek istemiyorum Ben mi takıntılıyım offfff Bana akıl verin ablalar yasım 31 oldu akıl dileniyorum

Evet ococuga duskun ama abdestli namazli insanlar aralarinda cinsel olarak bisey yasanacagini dusunmuyorum kizlar ne bileyim Kocam gelir bana sarilir vs ne bileyim aklima geldi ama konduramiyor insan iste

Evet ococuga duskun ama abdestli namazli insanlar aralarinda cinsel olarak bisey yasanacagini dusunmuyorum kizlar ne bileyim Kocam gelir bana sarilir vs ne bileyim aklima geldi ama konduramiyor insan iste
Benim de eşimin çok sevdiği bi arkadası vardı ben mesafeyi koydum her şeye katmadım...eşinin bu tip biri oldugunu sanmıyorum..benim de kankam var ne var bında yani..
asıl garip olan çocuk olayı yasın gelmiş ..çalışacak baska bi iş ara bari sussunlar ailece paracılar..

Su biseksuel escinsel anlasilsa ama oyle konusmaz kiritmaz her gece sarilir opmeden uyumaz O cocugu cok seviyo onda kendimi goruyorum diye asil konuda cocuk aslinda diyorum ya bi cok sey birikti yarin bir ise basliyorum insallah guzel olur hersey Cocuk konusunda supheye dusmuyorum degil ama kocwm bana kafanda kurma senden ayrilma gibi bir dusuncem yok olsa niye bekleyim deli misin vsvs hepte boyle konusur ama iste insan vesvese mi diyorum ama bi taraftan da soru isareti oluyo keske olmasa bazen ona olan sevgimden ve onun bana olan sevgisinden supheye dusuyorum sonrada aglama krizleri :'(

Arkadaşlık bir yere kadar evet haklılık payı var arkadaşında ya kendini görüyordur yada kendinde olmayanı onda görmek istediği için onunla vakit geçiriyordur bir sürü sorular cevaplar var ama mantıklı olanı bulmak zor bence eşinize biraz alındığınızı belirtecek şekilde tavır sergilemeniz durumu fark eder de siz tavrınıza devam ederseniz durumu daha iyi anlarsınız ya mecburi 3 kişilik yaşarsınız yada çabuk fark edilip hatalar telafi edilir

Bence eşinizi arkadaşından uzaklaştırın ki size yakınlaşsın.sanmıyrm biseksüellikle alakası olduğunu. Ama çocuk istememesi garip geldi sevmezmiş çevreden hiç .

Sever cocuklari olacak diyo yapacaz diyo ama kesin bi zaman yok o arkadasiylada konusuyoruz yenge senin yanindayim bende baski yapiyorum diyo ama iste kocam cinslik yapiyo etrafta aileside farkinda ailesi biz onun isine karismayiz diyo etraf senin kocan bi cins diyo Alimina satimina bisey diyemem kotu aliskanligi bi tek o cocuga duskun o da gecici bi durum diyo karisindan ayrildi destege ihtiyaci var diyo ne biliyim kizlar Bi adam niye cocuk istemez ofkeleniyorum sinirleniyorum aglama krizlerine giriyorum sonra bu da Allahtan onun kalbine o sevgiyi verecek olanda Allah diyip sabrediyorum :'( :'(

X