• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldumm

Ya bana öyle söyleyince dayanamadim cvp verdim sanki burda cok kiloluyduda orda mi zayifladi dedim bende sonrada size artik laf söylenmiyo diyip baska ogullarina sikayet ediyomus

Benim babam hep derdi davul bile dengi dengine diye keske onu dinleseydim varlikli olmayan biriyle evldnseydim daha mutlu olurdum diye düsünüyorum ha bide dünyaya bi daha gelirsem yurt disi kesinlekle istemem

Diger gelinin babasi zengin ona bisey demiyo ama

Çocuk bu yani. Yer değiştirdi mi düzeni bozulur. İştahı kaçar. Şimdiki çocuklar ek gıdalardan hormonlu yiyeceklerden hep dombili gibi. Ne güzel çocuğun zayıf. Dinleme cahil cahil insanları. Eşin de klasik erkek öyle demek istememiştir :) hehe biz kötü niyetliyiz onların anne babaları hep iyi niyetli ama biz kötü anlıyoruz.

Çocuk bu yani. Yer değiştirdi mi düzeni bozulur. İştahı kaçar. Şimdiki çocuklar ek gıdalardan hormonlu yiyeceklerden hep dombili gibi. Ne güzel çocuğun zayıf. Dinleme cahil cahil insanları. Eşin de klasik erkek öyle demek istememiştir :) hehe biz kötü niyetliyiz onların anne babaları hep iyi niyetli ama biz kötü anlıyoruz.
Öyle ama oda babasinin huyunu cok iyi biliyo ne yapim söyle dedi gidiyim konusuyummu dedim bu seferde dicekler ki oglumuzla bizi düsman etmeye calisiyo diye

Sana karışmaları ailenin durumundan çok yaşınla ilgili. Çok ufak yaşta gitmişsin yanlarına daha kendin yetişkin olamadan.. :KK43: bu yaşta uğraştığın problemlere bak hay rabbim ya..
Hic sormayin gercekten esimle evlendigim icin degilde kücük yasta evlenip buraya geldigim icin pismanim gercekten

Bebeğim kilo kaybederse geri alır yeterki insanlığını kaybetmesin işte onu kaybederse geri alamaz burda en çok ondan korkuyorum ama annemlerin yanında bu yüzden daha çok rahat ediyorum Allah telafisi olmayan şeyler vermesin deseydin...

Back
X