- Konu Sahibi minikgelincik
denedim ablalarla konuşmayı en büyük görümcem hepsinden daha iyidir... çamaşırlarımı karıştırıyo eşyalarımın yerini değiştiriyo... alışık değilim ben böyle şeylere benim annem asla açmazdı benim dolabımı kapımı tıklatmadan odama girmezdi dedim... bizimkini de karıştırıyo ne yapcan huyu falan dedi... bende siz kızısınız hoş görebilirsiniz ama benim hoşuma gitmiyo dedim... çoluk çocuk sesinden kafam şişiyo evimi mahvediyolar daha ben bile kullanamadım eşyalarımı çizildi bozuldu şimdiden dedim... benimde hiç kafam götürmüyo ama ne yapcan işte kardeş yiğen bulunmuş dedi vs. anlayacağınız bi faydası olmuyor... hatta babamın vefatında 2 hafta annemde kaldım bi ablam bi ben varız kim kalacak öyle değil mi? kayınvalidem git evini falan havalandır artık ölen öldü can borcunu ödedi ne kadar kalacaksın dedi... benim cayır cayır içim yanıyo ev hınca hınç dolu tek laf etmedim eşime söyledim ağladım ağladım eviniz batsın dedim... benim canım ciğerim gitmiş insanın hayvanı ölse üzülür bu benim babam... nası böyle bişey söyler... ablasına söylemiş konuşun şu kadınla artık iyice kafayı yedi diye... ablamda hatta niye böyle şeyler yapıyo bi karışmadan oturuyum demiyo demiş ama konuştular mı bilmiyorum...
bu kadarına da pes. artık anlayışsızlığı da geçmiş bunların durumu. her söze cevap hazır ''napcan işte''
belli ki çok yumuşak yüzlüsün canım ya. çok sabırlısın çok. surat asmaya devam et. ilgilenme. çıkma odandan. bu ne yaa.