Artık gerçekten yoruldum.Ben mi hatalıyım, karşımda ki insanlarmı diye de düşünüyorum bazen ama elimden gelen herşeyi yapıyorum... tadında bıraksalar daha iyi değil mi? kayınvalidem ve kayınpederim iki-üç haftada bi kalmaya geliyorlar. bi haftadan daha az da kalmıyorlar. sadece kendileri de değil hemen yakınımızda 4 görümcem var onlarıda çağırıyorlar onlarda kalıyo. misafiri çok severim aslında ama bu kadar sık ve kalabalık olunca beziyorum. yoruluyorum, tuvalete banyoya bile giremiyorum... hepimiz birbirimize yakın oturuyoruz gidelim gelelim görüşelim üst üste binip günlerce beraber yat beraber ye iç hiç gerek var mı bir özel hayatım kalmıyor. dahası kayınvalidem herşeye o kadar karışıyo ki aklınıza ne gelirse yemeğe, temizliğe, kıyafetime bile. ablalar desen evden al eve bırak eşim yorgunum falan der ama anlamıyolar bile... kendi arabaları var ama biz taşırız. daha yeni evliyim çocuklar doluşunca yer yerinden oynuyo evi de mahvediyorlar. görümcelerim anne bize de gelin diyolar ama bizimkiler sizde ne yapalım oğlumuzun evinde oturur oğlumuzun ekmeğini yeriz diyolar... halbuki ikişer gün hepimizde dursalar hiç sorun kalmayacak. çok yoruluyorum sinirleniyorum akşam olunca eşimden alıyorum hırsımı... ne yapacağımı bilemedim 2 haftalık evliyken başladı hepsi ve hala devam ediyor. eşim dünya iyisi hiç problemimiz yokken bunlar yıpratıyor bizi...
her gün onları gezdirmemizi istiyorlar tanıdık tanımadık her yere beraber gidiyoruz. eşim sizi götürüp bırakıyım diyo ama yok. çok sıkıldım artık kimseyi kırmak istemiyorum ama nereye kadar gider bu böyle