Yoruldummm

ben zaten bu koloni şeklinde yaşama mantığını hiç anlamıyorum. ne zaman kayınvalidemi yemeğe çağırsam eltinide çağır şunuda çağır buda gelsin diye bunaltıyor beni. bende hiç oralı olmuyorum birlikte oturulacak zaman olur ayrı oturulacak zaman olur. aynı şehirde oturup sürekli yatıya gelmek filan çok saçma geliyor bana allahtan şimdilik öyle birşeylerini görmedim bizimkilerin. böyle konularda insanın eşinin bile elinden birşey gelmiyor ailesine gelmeyin dese olmaz kardeşlerim gelmese dese olmaz iş kayınvalidenizde bitiyor anlayışlı görgülü olabilmek büyük meziyet maalesef buda herkeste yok.

ben zaten bu koloni şeklinde yaşama mantığını hiç anlamıyorum. ne zaman kayınvalidemi yemeğe çağırsam eltinide çağır şunuda çağır buda gelsin diye bunaltıyor beni. bende hiç oralı olmuyorum birlikte oturulacak zaman olur ayrı oturulacak zaman olur. aynı şehirde oturup sürekli yatıya gelmek filan çok saçma geliyor bana allahtan şimdilik öyle birşeylerini görmedim bizimkilerin. böyle konularda insanın eşinin bile elinden birşey gelmiyor ailesine gelmeyin dese olmaz kardeşlerim gelmese dese olmaz iş kayınvalidenizde bitiyor anlayışlı görgülü olabilmek büyük meziyet maalesef buda herkeste yok.

maalesef canım bence de kayınvalidem bi düşünebilse bunlar olmayacak... aynen benimkiler de öyle birini çağırsam yemeğe diğerlerini de çağır demezler bile hepsi birbirine haber verir en son ben duyarım kimlerin geleceğini artık... daha yetmez eşime aldırırlar geri bıraktırırlar kendilerini tamam 1 olur 2 olur devamlı olunca inan zoruma gidiyo eşimin bile, az önce aradı ne yapacağımı düşünüyorum durmadan diyor..

yazık eşinizde arada kalıyor tabi. sizin nekadar zorlandığınızı yorulduğunuzu oda görüyordur mutlaka. bence siz sabırlı olun eşinizde bunalmış nasıl olsa bu durumdan size bırakmadan kendi müdahale edecektir diye düşünüyorum. siz kötü olmayın.

Son düzenleme:
yazık eşinizde arada kalıyor tabi. sizin nekadar zorlandığınızı yorulduğunuzu oda görüyordur mutlaka. bence siz sabırlı olun eşinizde bunalmış nasıl olsa bu durumdan size bırakmadan kendi müdahale edicektir diye düşünüyorum. siz kötü olmayın.

umarım müdahale eder canım.. ben gerçekten hiç bişey yapmıyorum elimden geldiğince ağırlıyorum.. onun da sabrı taşar bir gün galiba sabah söyledi zaten kocaları var arabaları var gelemeyen otursun evinde diye.. bakalım sonunda ne olacak

Son düzenleme:
merhaba, konunu takip ediyorum. Allah kolaylıklar versin diyorum öncelikle. inş. tatlılıkla çözersiniz.
ben daha önceki sayfalarda, bi tavsiyeyi uygulamak istediğini okudum.
hani sana geleceklerine sen onlara önce haber Ver de sen git görümcende kal falan diye.
bence bu senin ulaşmak istediğin amaca hizmet etmez.
sen gelme gitme olayı azalsın, yüz-göz olmayalım herkes haddini bilsin istiyorsun
ama bu yöntemle, onların yaptıklarından rahatsız olmadığın aksine, senin de aynı şeylerin yapabileceğin izlenimi veriyorsun herkese.
hala bu fikri uygulamak istiyorsan bence etraflıca düşünmelisin.
sanırım imalardan ve hareketlerinden birşeyler anlayacak yapıda insanlar değiller, iş eşinin net olarak konuşmasına kalıyor.
Allah eşine de yardım etsin fena arada kalmış..

Son düzenleme:
merhaba, konunu takip ediyorum. Allah kolaylıklar versin diyorum öncelikle. inş. tatlılıkla çözersiniz.
ben daha önceki sayfalarda, bi tavsiyeyi uygulamak istediğini okudum.
hani sana geleceklerine sen onlara önce haber Ver de sen git görümcende kal falan diye.
bence bu senin ulaşmak istediğin amaca hizmet etmez.
sen gelme gitme olayı azalsın, yüz-göz olmayalım herkes haddini bilsin istiyorsun
ama bu yöntemle, onların yaptıklarından rahatsız olmadığın aksine, senin de aynı şeylerin yapabileceğin izlenimi veriyorsun herkese.
hala bu fikri uygulamak istiyorsan bence etraflıca düşünmelisin.
sanırım imalardan ve hareketlerinden birşeyler anlayacak yapıda insanlar değiller, iş eşinin net olarak konuşmasına kalıyor.
Allah eşine de yardım etsin fena arada kalmış..

o öneri bana aitti.. zira çok iyi biliyorum ki

durumundan rahatsız olan insan çok daha fazla empati yapar..

görümceler rahatsız olursa konuşurlar anneleriyle en azından..

ya da konuşmasalar bile aman az gidelim az gelsin zihniyeti oluşur..

böylece konu sahibi arkadaşımız da haklıyken haksız konumuna düşmez sizin önerinizi uygulayıp...

eşi net olarak konuşunca aaa evet haklı bak çocuklar biz çok ayıp ettik mi dicekler zannediyorsunuz

hayır aksine ortalık çok çok daha fazla toz duman olacak

ömür boyu konu sahibi arkadaşın başına kakacaklar ondan bilecekler

yorulmayacak gibi değil ki:26:çok anlayışsız düşüncesiz insanlarmış aynı şehirde yatılı kalmanın anlamı ne Allah aşkına:19:bence kaynana size geleceği zaman bahaneler uydurun arkadaşa oturmaya gidecez akrabaya gidecez arkadaşlarla kararlaştırdık pikniğe gidecez evde yokuz gibisinden bahaneler bulun eşin söylesin buyrun gelin demesin belki bu şekilde abarttıklarının farkına varıp gelme kalma işini azaltırlar:31:

Geldikleri zamanlar için başka programlar yapsanız? haftasonu küçük tatillere, gezilere, tiyatrolara, konserlere, pikniklere gidin arkadaşlarınızla, yaşıtlarınızla... "Aaa iptal edemeyiz, çok önceden ayarlandı" dersiniz... Bir gelemezler, iki gelemezler, bir süre sonra "onların başka programı vardır mutlaka" derler. yani kendinize arkadaşlarınızdan oluşan bir çevre edinin ve evde durmayın; müsait olmayın derim ben... Siz evde hazır ve nazır olduğunuz sürece onlardan başka programınız olmadığını düşüneceklerdir...

Bir de eşinizden konuşmasını beklemeyin, nasıl desin ki "eeeh gelmeyin artık bize" diye, iyi insanlar ne yazık ki böyle konuşmazlar, konuşamazlar...

Siz programı doldurun, sonra da "aaa tüh biz müsait değiliz" deyin... (sonra ama iki gün kalsınlar vs gibi ayarlamaları yaparsınız... önce o boş zamanı ve sürekli müsait ve amade olma halini bozun....)

bugün neler oldu acaba merak ettim? gönderebildin mi evdekileri? en azından rahatsızlığını fark ettirebildin mi ?

arkadaşlar öncelikle hepinize gönülden teşekkür ediyorum... şimdi çıktılar evden... dün büyük görümcem geldi kaldı... dayısı vardı eşimin yemeğe geldiler 12ye kadar oturdular anlayacağınız yine çok kalabalıktı... sonra küçük görümcemde telefon etti yarın geliyorum diye... dün kahvaltıda eşim gelmesinler onlar biz gidelim demişti hatırlarsanız... kayınpederim ne yapsak buraya mı gelseler yoksa 2 gün önce gelen görümcem vardı bu sefer de onlara mı geçsek falan deyince ikimizden de ses çıkmadı... bugün orada toplanacaklar. bana da gel dediler ben gelmeyim hepsiyle görüştük zaten işlerim var dedim gitmedim... kayınvalide yine bi ton ağladı... annecim neden üzülüyosun gurbete gitmiyosun ki insan evine giderken ağlar mı dedim... kayınpederim sorma kızım yatak döşek hasta oluyo çocuklar orda ben burda diye dedi... üzülüyorum da bi yandan içim acıdı gerçekten... bizimle yaşamak istiyo bi kalın gitmeyin desem kapatıp kapıyı gelecek... ama yapamıyorum bende hem yeni evliyim hem bizim aile böyle kalabalık değildi alışmamışım çok zor geliyor... şimdilik gittiler ama bitmedi ki... yine gelecekler bikaç haftaya kadar biliyorum... eşimin konuşması lazım ama o da gerçekten çok zor bugün anneme gitsem diyorum eşime sen biraz düşün buna 1 ay 2 ay 3 ay ne kadar dayanabilirim ben dedim bikaç gün annemde kalmak istiyorum dedim... konuşcam tamam beni bırakmayı düşünmüyosun demi falan dedi sadece biraz kafa dağıtmak dinlenmek istiyorum dedim... şimdi ne yapcam bilmiyorum... gittiler ama içimde bi ton kırıklık ve yine aynı şeyleri yaşama korkusu bıraktılar... eşimde üzülüyo bende öyle evliliğimiz yıpranmaya başladı şimdiden...

arkadaşlar öncelikle hepinize gönülden teşekkür ediyorum... şimdi çıktılar evden... dün büyük görümcem geldi kaldı... dayısı vardı eşimin yemeğe geldiler 12ye kadar oturdular anlayacağınız yine çok kalabalıktı... sonra küçük görümcemde telefon etti yarın geliyorum diye... dün kahvaltıda eşim gelmesinler onlar biz gidelim demişti hatırlarsanız... kayınpederim ne yapsak buraya mı gelseler yoksa 2 gün önce gelen görümcem vardı bu sefer de onlara mı geçsek falan deyince ikimizden de ses çıkmadı... bugün orada toplanacaklar. bana da gel dediler ben gelmeyim hepsiyle görüştük zaten işlerim var dedim gitmedim... kayınvalide yine bi ton ağladı... annecim neden üzülüyosun gurbete gitmiyosun ki insan evine giderken ağlar mı dedim... kayınpederim sorma kızım yatak döşek hasta oluyo çocuklar orda ben burda diye dedi... üzülüyorum da bi yandan içim acıdı gerçekten... bizimle yaşamak istiyo bi kalın gitmeyin desem kapatıp kapıyı gelecek... ama yapamıyorum bende hem yeni evliyim hem bizim aile böyle kalabalık değildi alışmamışım çok zor geliyor... şimdilik gittiler ama bitmedi ki... yine gelecekler bikaç haftaya kadar biliyorum... eşimin konuşması lazım ama o da gerçekten çok zor bugün anneme gitsem diyorum eşime sen biraz düşün buna 1 ay 2 ay 3 ay ne kadar dayanabilirim ben dedim bikaç gün annemde kalmak istiyorum dedim... konuşcam tamam beni bırakmayı düşünmüyosun demi falan dedi sadece biraz kafa dağıtmak dinlenmek istiyorum dedim... şimdi ne yapcam bilmiyorum... gittiler ama içimde bi ton kırıklık ve yine aynı şeyleri yaşama korkusu bıraktılar... eşimde üzülüyo bende öyle evliliğimiz yıpranmaya başladı şimdiden...

evet insan üzülüyor bir yandan da ama ahh işte hep ailelerin suçu, evlatlarını iki arada bir derede bırakmasalar ne olur yani.. azıcık ince düşünmek çok mu zor ya !..
çocuklarını başka şehire gönderenlerin canı yok mu, bunlar 1 hafta ayrı kalıcak diye ağlayıp sızlanıyorlar..

minikgelincik, inan ben okurken yoruldummm, Allah sana kolaylık versin.
Şaka gibi yaa, insanın aklı almıyor, hem yakın yerlerde oturuyorsunuz, hem de gelip bir hafta yatıya kalıyorlar, yorulmakta ve usanmakta çok haklısın.
4 görümce, çocukları, kayınvalide, kayınpeder günlerce başınızda, neler var yaa...
Ayrı bir şehire taşınsanız, tayin durumu falan yok mu?
Hadi gelip kalıyorlar, bir de eşyalarını kurcalamak, dolaplarına bakmak, yerlerini değiştirmek ne oluyor, çok büyük terbiyesizlik, saygısızlık, o anda görürsen hemen tepkini göster ayıp yaa.

Bu dervirde eski büyük aile geleneğini yaşatmaya çalışıyorlar, gelin yapacak, gelin bakacak....
Canım vallaha bu konuda verecek bir tavsiyem yok, Umarım eşin durumun ciddiyetini biran önce idrak eder de el atar yoksa daha çok yorulacaksın gibi duruyor.

ya bole bı durumda yorulmak az kalır sayfalaca yorum yapılmıs bır kısıde _ ne var bole yasamakta kaynananız gelırde kalırda _ dememıs buradakı herkes aptalda kaynananız ve gorumcelerınız mı cok akıllı onlarda bal gıbı bılıyorlar senın rahatsız olabılecagını gorumcelerının evıne sureklı kaynanaları gelse onlar memnun olur mu olmaz
bakın sız cok ıyı nıyetlı bırıne benzıyorsun kımsey ı kırmamamk ıstıyorsun ama kırılmadan olmaz
akılma bıse geldı sen gorumcelerının kaynanalarını tek tek ara gorumcelerım sızden yana dert yanıyorlar gelıp bızde kalmıyorlar sıcak davranmıyorlar dıye de gorumcem cok uzuluyor de
onlarında gorumcelerı vardır yoksada eltılerı vardır toplanıp gelın surprız yapın gorumcem cok sevınır de
valla bunu yap senın yaptıgında anlasılırsa ne var bunda sız hep gelıyorsunuz ya de senınde hosuna gıder sandım sana jest yapmak ıstedım dee

bırde merak ettıgım bırsey var ya bu kadar cekırge surusu gıbı ınsana nasıl yemek yetıstırıyorsun katkıları olur mu alısverıse falan
kendımızı dusunuyorum ben zaten bogazsızım haftada bır pazar kurulur bızım orda bır hafta gıderım uc hafta gııtmem kendı kendımıze olduk mu bı kafa karnıbahar alrıım uc dort seferde yerız onu bunlara can mı dayanır mal mı dayanır yaa ,
bırde senın kaynan dıyormus ya gıderken ev bos kaldı sana da zor gelır dıye susup kalma kocannın yanında bıle olsa sole sende ıyı ya bende kafa dınlerım ben kalabalıktan hoslanmıyorum dee
bence kocan arada kalmısı oynuyor hıc de konusmaz aılesıyle aslında konussa hıcde kovmak olmaz guzel gusel konusunca annecım bak der herkesın artık yuvası ayrı zaten yakınız gelır gıderız arada kalırızda ama bole haftalarca yapmayalım bu ısı deyıp konusabılır usulunca soylenen hersey guseldır ama bunu esler yapmıyor _ söz ola keser savaşı söz ola keser başı _ demısler
kocan yapmıyorsa sen yap onceden kendıne bır konusma metnı hazırla hatta sınırlenmeden guzelce konus hatta kayınpederınle de konusabıılırsın daha ıyı bıle olabılır sızı sevıyorum ama bole ben cok ezılıyorum dee bak kayınpeder ısını dusun bence

Artık gerçekten yoruldum.Ben mi hatalıyım, karşımda ki insanlarmı diye de düşünüyorum bazen ama elimden gelen herşeyi yapıyorum... tadında bıraksalar daha iyi değil mi? kayınvalidem ve kayınpederim iki-üç haftada bi kalmaya geliyorlar. bi haftadan daha az da kalmıyorlar. sadece kendileri de değil hemen yakınımızda 4 görümcem var onlarıda çağırıyorlar onlarda kalıyo. misafiri çok severim aslında ama bu kadar sık ve kalabalık olunca beziyorum. yoruluyorum, tuvalete banyoya bile giremiyorum... hepimiz birbirimize yakın oturuyoruz gidelim gelelim görüşelim üst üste binip günlerce beraber yat beraber ye iç hiç gerek var mı bir özel hayatım kalmıyor. dahası kayınvalidem herşeye o kadar karışıyo ki aklınıza ne gelirse yemeğe, temizliğe, kıyafetime bile. ablalar desen evden al eve bırak eşim yorgunum falan der ama anlamıyolar bile... kendi arabaları var ama biz taşırız. daha yeni evliyim çocuklar doluşunca yer yerinden oynuyo evi de mahvediyorlar. görümcelerim anne bize de gelin diyolar ama bizimkiler sizde ne yapalım oğlumuzun evinde oturur oğlumuzun ekmeğini yeriz diyolar... halbuki ikişer gün hepimizde dursalar hiç sorun kalmayacak. çok yoruluyorum sinirleniyorum akşam olunca eşimden alıyorum hırsımı... ne yapacağımı bilemedim 2 haftalık evliyken başladı hepsi ve hala devam ediyor. eşim dünya iyisi hiç problemimiz yokken bunlar yıpratıyor bizi...
her gün onları gezdirmemizi istiyorlar tanıdık tanımadık her yere beraber gidiyoruz. eşim sizi götürüp bırakıyım diyo ama yok. çok sıkıldım artık kimseyi kırmak istemiyorum ama nereye kadar gider bu böyle :14:
Bence seninkiler rahat senide alıştırmaya çalışıyorlar ohhhhhhhhh ne ala gelsinler yesin içsin gitsinler yapan hazırlayan eden kim hem yapmak zorundamısın canım yokmu bunların evleri misafirlikte bir yere kadar bence tavrını kibar bir dille koy daha sonra birlikte oturmaya başlarsınız tecrübeyle sabittir ezdirme kendini derim:40::40:

canım arkadaşlarım bütün tavsiyelerinizi düşüncelerinizi tek tek okudum değerlendirdim... cumartesiden beri annemdeydim... ama eşimle küs olarak değil sadece kafa dağıtmak için gittim ve dün eşim beni almaya geldi oturduk anneminde yanında meseleyi enlice boyluca konuştuk... annemde söyledi bak oğlum bunalmış sıkılmış köyün adetlerini törelerini bilmez rahat, kafasına göre büyüdü sende biliyosun şimdi eve gitmek istemiyorum diyo birbirinizide seviyosunuz çözün güzelce sorunlarınızı dedi... eşimde söz verdi bende hoşnut değilim bizde toplanılıp günlerce bizde kalmalarından anlarlar sandım büyük diye bişey diyemedim ama konuşmayınca olmayacak her zaman her zaman olmuyo diye söyliycem dedi... onlar bize gelince hepsi bize geliyo onlardada kalın diycem dedi huzurumuzun bozulduğunu eşimin alışık olmadığını söyliycem dedi... ben pek güvenemiyorum yine söyleyemez gibi geliyor ama bakıcaz artık... bi kaç haftaya yine gelmeye kalkarlar nasılsa hatta dün yine geleceklermişte vazgeçmişler ne hikmetse bazı arkadaşlarımda yazmışlar yorumlarında gerçekten niyetleri benimle yaşamak gelip hiç gitmemek. kayınvalideyle yaşayanlar var tabi saygı duyarım fakat benim kaldırabileceğim bişey değil herkesin bi düşünce yapısı yaşayış tarzı var bu konuda da hak vermenizi rica ediyorum... bundan sonra bekliyorum eşimin bişeyler yapmasını, yapacak başka bişey kalmadı galiba...

inşallah eşin konuşur,huzurunuz bozulmaz birdaha....daha yeni gitmemişlermiydi buarada...

umarım canım evet cumartesi gitmişlerdi söylediğim gibi bizimle beraber yaşamak istiyorlar... daha doğrusu kayınvalidem çok istiyor eşime inanılmaz düşkün her anne kadar değil hastalık derecesinde...

ya bole bı durumda yorulmak az kalır sayfalaca yorum yapılmıs bır kısıde _ ne var bole yasamakta kaynananız gelırde kalırda _ dememıs buradakı herkes aptalda kaynananız ve gorumcelerınız mı cok akıllı onlarda bal gıbı bılıyorlar senın rahatsız olabılecagını gorumcelerının evıne sureklı kaynanaları gelse onlar memnun olur mu olmaz
bakın sız cok ıyı nıyetlı bırıne benzıyorsun kımsey ı kırmamamk ıstıyorsun ama kırılmadan olmaz
akılma bıse geldı sen gorumcelerının kaynanalarını tek tek ara gorumcelerım sızden yana dert yanıyorlar gelıp bızde kalmıyorlar sıcak davranmıyorlar dıye de gorumcem cok uzuluyor de
onlarında gorumcelerı vardır yoksada eltılerı vardır toplanıp gelın surprız yapın gorumcem cok sevınır de
valla bunu yap senın yaptıgında anlasılırsa ne var bunda sız hep gelıyorsunuz ya de senınde hosuna gıder sandım sana jest yapmak ıstedım dee

bırde merak ettıgım bırsey var ya bu kadar cekırge surusu gıbı ınsana nasıl yemek yetıstırıyorsun katkıları olur mu alısverıse falan
kendımızı dusunuyorum ben zaten bogazsızım haftada bır pazar kurulur bızım orda bır hafta gıderım uc hafta gııtmem kendı kendımıze olduk mu bı kafa karnıbahar alrıım uc dort seferde yerız onu bunlara can mı dayanır mal mı dayanır yaa ,
bırde senın kaynan dıyormus ya gıderken ev bos kaldı sana da zor gelır dıye susup kalma kocannın yanında bıle olsa sole sende ıyı ya bende kafa dınlerım ben kalabalıktan hoslanmıyorum dee
bence kocan arada kalmısı oynuyor hıc de konusmaz aılesıyle aslında konussa hıcde kovmak olmaz guzel gusel konusunca annecım bak der herkesın artık yuvası ayrı zaten yakınız gelır gıderız arada kalırızda ama bole haftalarca yapmayalım bu ısı deyıp konusabılır usulunca soylenen hersey guseldır ama bunu esler yapmıyor _ söz ola keser savaşı söz ola keser başı _ demısler
kocan yapmıyorsa sen yap onceden kendıne bır konusma metnı hazırla hatta sınırlenmeden guzelce konus hatta kayınpederınle de konusabıılırsın daha ıyı bıle olabılır sızı sevıyorum ama bole ben cok ezılıyorum dee bak kayınpeder ısını dusun bence

canım katkıları var mı demişsin 5 kuruş faydaları yok. bende kimse yokken pek alışveriş yapmam eşimle sadece kahvaltı yapabiliyoruz zaten diğer öğünlerde iş yerinde oluyor... bunlar geldiğin de 200 tlyi buluyor haftalık harcamamız... helali hoş olsun ordada değilim zaten ama 1 olur 2 olur devamlı olunca yemek yapmakta gözümde büyüyor evi temizlemekte o çoluk çocuk her yeri mahvediyo tabiki... banyoya tuvalete girilmez oluyor falan çok zor ... bide yeni evlisin eşyaların yeni düzen kurmaya çalışırken bomba gibi evin ortasına düşmeleri....

Artık gerçekten yoruldum.Ben mi hatalıyım, karşımda ki insanlarmı diye de düşünüyorum bazen ama elimden gelen herşeyi yapıyorum... tadında bıraksalar daha iyi değil mi? kayınvalidem ve kayınpederim iki-üç haftada bi kalmaya geliyorlar. bi haftadan daha az da kalmıyorlar. sadece kendileri de değil hemen yakınımızda 4 görümcem var onlarıda çağırıyorlar onlarda kalıyo. misafiri çok severim aslında ama bu kadar sık ve kalabalık olunca beziyorum. yoruluyorum, tuvalete banyoya bile giremiyorum... hepimiz birbirimize yakın oturuyoruz gidelim gelelim görüşelim üst üste binip günlerce beraber yat beraber ye iç hiç gerek var mı bir özel hayatım kalmıyor. dahası kayınvalidem herşeye o kadar karışıyo ki aklınıza ne gelirse yemeğe, temizliğe, kıyafetime bile. ablalar desen evden al eve bırak eşim yorgunum falan der ama anlamıyolar bile... kendi arabaları var ama biz taşırız. daha yeni evliyim çocuklar doluşunca yer yerinden oynuyo evi de mahvediyorlar. görümcelerim anne bize de gelin diyolar ama bizimkiler sizde ne yapalım oğlumuzun evinde oturur oğlumuzun ekmeğini yeriz diyolar... halbuki ikişer gün hepimizde dursalar hiç sorun kalmayacak. çok yoruluyorum sinirleniyorum akşam olunca eşimden alıyorum hırsımı... ne yapacağımı bilemedim 2 haftalık evliyken başladı hepsi ve hala devam ediyor. eşim dünya iyisi hiç problemimiz yokken bunlar yıpratıyor bizi...
her gün onları gezdirmemizi istiyorlar tanıdık tanımadık her yere beraber gidiyoruz. eşim sizi götürüp bırakıyım diyo ama yok. çok sıkıldım artık kimseyi kırmak istemiyorum ama nereye kadar gider bu böyle :14:

nasıl bir kavram böyle "oğlumuzun evinde kalırız, onun ekmeğini yeriz" insanlar bir oğlan doğurup kendilerini garantilemek istiyor; olacak şey değil. eşin de nasıl rahatsız olmuyor bu da ilginç, eğer oluyor da bir şey diyemiyorsa bu da zor..konuşmayı dene eşinle sakinlikle sinirini ondan çıkarırsan ailesi çok daha tatlanır. burada onca kadın tarafından tecrübe edilmiştir bu durum.

nasıl bir kavram böyle "oğlumuzun evinde kalırız, onun ekmeğini yeriz" insanlar bir oğlan doğurup kendilerini garantilemek istiyor; olacak şey değil. eşin de nasıl rahatsız olmuyor bu da ilginç, eğer oluyor da bir şey diyemiyorsa bu da zor..konuşmayı dene eşinle sakinlikle sinirini ondan çıkarırsan ailesi çok daha tatlanır. burada onca kadın tarafından tecrübe edilmiştir bu durum.

onların doğrularıda bu canım eşimde rahatsız tabi ama küsecekler kırılcaklar diye diyemedi bişey şimdiye kadar artık konuşacağını söyledi bekliyorum...

Back
X