yoruldummmm

Bence bu çok ciddi bir sebep, o zaman bakmayın kesinlikle o topa girmeyin. Ablanıza da açık bir şekilde söyleyin. Kırılırsa da kırılır. Siz kırılmıyor musunuz şu an? O sizi bu kadar düşünüyor mu?

evet problemli ya çok severim insanları her şeyi yaparım. ya da sevmiyorsam hayatıma hiç sokmam o insanı. normal değil farkındayım nasıl bi destek alabilirim bilmiyorum..

Yazduklarınızdan şunu anladım. Ailem ne derse doğrudur ne isterlerse yapmak zorundayım gibi bir düşünceye sahipsiniz. Ablanız bebek hakkında söylediklerini doğru olarak görüyorsunuz ve ondan tepki alacağınız için kendi bebeğinizi düşünmüyorsunuz yaş olarak gayet normal ha deyince hemende olmuyor çocuk malum.. ben 24yaşında anne oldum çok şükür hiçte pişman değilim her anne ilk çocuğunda cahildir sonuçta
Enişteniz ne olursa olsun böyle davranmaya hakkı yok benimde kız kardeşim var eşim ona böyle davransa çemkiririm valla

Yorum istedin yazdım.Eşin için ailene rest çekiyorsun ki denge de tutmayı beceremiyorsun sonra da geçmiş eşimden yardım istedim diyorsun.Hadi canım hadi sen kendini kandırmaya devam et.

ben o kdar çok kırgınım ki yazmadıgım bi sürü olay var daha.. ama kırmak isttemiyorum... işte bu yüzden çok yoruldum. bi şey deyincce kırılsa ablam bide bunun için üzülüyorum.. asla düşünmüyor. iki hafta önce 3 gün yataktan çıkamadım hastalıktan eşim gelince yemek ydirdi. aramadı bile ablam rahatsız etmek istememiş. biz 15 günlüğüne yurtdışına çktık eşimle o dönemden önce ablam hep ben baktım ev temizlik yemek yaptım geldim. biraz risksli bi dönemdi. türkiye döndükten sonra sürekşi hasta oldum gidemedim. Eşi demiş ki Gönlüyorgun hamile olunca hani sana bakacaktı gelmedi hiç. bende dedim ki ben çok hastaydım wc bile gidemedim aramadıgın için bilmiyorsun tabi. bana dedi ki ben çok çalışıyordum gece geldim eve... eşi çalşmıyor bu arada evde ve benden bekliyor ama kızlar ben bunları gerçekten yeni anlamaya başladım vallahi hiç böyle düşünmüyordum. seve seve gidip her şeyi yapıuordum. ama kardeşinde olsa fazla yapmıcakmışsın galiba..

Bana siz çok saf ablanızda fazla uyanık geldi. Kendi çocuğuna bakılması için sizin bebek isteğinize bile şu an için karşı çıkıyor. Enişteniz problemli bir insansa zaten çocuk bakma işine hiç girmemeliydiniz. Çünkü enişteniz ileride çocuk bakımı konusunda da sıkıntı yaratabilir. Ablanızla açık açık konuşun.

başka kardeşlerim de var benim eşim dese bende çemkiririm. ablam böyle yapyor ama. ben hep eşim anlayışlı ddiye böyle yaptım ama kendi evliliğimi unuttum işte.. düzelsin bi şeyler istiyorum..

ya aslında asla saf bi insan deilim fenayımdır hatta dışarıya karşı. ama konu ailem kardeşlerim olunca saf değil salak bile ouyorum galiba. özellikle ablam konusunda..

ya aslında asla saf bi insan deilim fenayımdır hatta dışarıya karşı. ama konu ailem kardeşlerim olunca saf değil salak bile ouyorum galiba. özellikle ablam konusunda..

Artık önceliğiniz aileniz ya da ablanız değil eşiniz olmalı. Bir yorumunuzda kendiniz demişsiniz hastalandım 3 gün yataktan çıkamadım eşim işten gelip yemek yedirdi diye. Sizin ablanıza düşkün olduğunuz kadar ablanız size düşkün değil anladığım kadarınca.

Bu enişteyle bu çocuğa bakılmaz.. sizi daha çok kırar o dönemde.. anladığım kadarıyla ablanızda hep onun tarafını tutuyor.. siz bunlarla uğraşırken eşinizi ikinci plana atmiş gibi olmuşsunuz.. bi süre ilgilenmeyin onlarla araya hafiften mesafe koyun.. bebek çalışmalarina başladik deyin gerekirse.. eşim istiyor onu kırarmam deyin.. nihayetinde ablanız eşini kırmıyor belliki..belki bu sayede sizden umudu kesip bir yol aramaya koyulurlar.. ablanız kırılır diye korkmayın kırılsada o sizin ablanız aranızdaki bağ kopamaz zaten.. yoksa bu gidişle kendiniz daha çok kırılcaksıniz..

bende öyle düşünüyorum ama beim ablam koparır bağı koparma noktasına da getirir. eşi zaten kendi yaptıgını da benim yaptıklarımı da bi çırpıda siler atar asla umrunda olmaz ki ablam da evet öyle yapar diyor.. bakın belki salaklık diceksiniz ama ben ablamla bağımı koparmak istemiyorum. bide 2 yıl sonra gidecek onlar ben hep zaten belli bi süre burdalar diye ses de çıkarmadım. dünde dedim ki ben sizinle burdan kötü ayrılmak istemiyorum ablaa ipler kopmasın istiyorum ama bende insanım yoruldum bak dedim.. sustu bazı yerlere hak verdi ama kocası için huyu ne yapım kendi ana babasına kardeşine de böyle dedi..

yarın öbür gün kendı bebeğiniz olduğunda ablanız da yiğenınızde boşluğa düşecek. eşinizide boşladığınızla kalacaksınız. eniştenizi hoş tutması gereken siz değilsiniz ablanız. kişiliğinizden neden ödün veriyorsunuz ki. Aklınızı başınıza alın ( al sana sert tepki )

Anliyorum ablam üzülmesin aman onunla kötü olmayayım diyorsunuz. Bende sizin gibiydim anneme kardeşime hayir diyemiyordum ama kendimden taviz veriyordum.. sonra ne mi oldu hastalik hastasi oldum.. içime attikca dert sahibi olmuşum.. kaç kere psikiyatriye gittim.. sonradan insan olgunlaşıyor ama iş işten geçmiş oluyor..

Kaç yaşındasın sen ya.bu ne böyle,sanki ablan bebeği sana doğuracak..çalışmıyor musun sen,kendine bir iş bul böyle saçma şeylerle uğraşacağına,ablan da bakıcı bulsun...azıcık kendinize değer verin ya...siz baya abartmışsınız bu bebek işini...değeriniz sıfır hem ablada hem eniştede...

bence bu iş ilerde size dert olur. geçici süre için sv tamam da bakıcı gibi tam zamanlı bakılır mı ya abla çocuğuna. sizin hayatınız ne olacak?

Aileniz tabii ki degerli olsun ama tutturmussunuz ablam da ablam.kardesim de olsa kimsenin cocuguna bakamam dogrusu hele oyle cins bi kocasi varsa mesafe bile koyarim araya.kimse size guvenip de cocuk yapmadi herhalde.esinizi onun isteklerini ve rahatini her zaman ilk sirada tutun.su yaptiginizi esiniz yapsa olay cikar degil mi ?sizin gibi insanlar yanlis anlamayin kotu anlamda demiyorum kendinden odun verir kimseye hayir diyemez hep baskasini dusunur ona gore hayatini sekillendirir ama bir kere hayir desin ondan kotusu olmaz.bakin siz de farkina varmissiniz ki rahatsiz olup konu aciyorsunuz.onun icin istemediginiz bir seyde kimse alinir kirilir diye dusunmeyin hayir demeyi ogrenin.

Fedakâr olmak harika birsey evet ama dozunda olursa .böyle bir enistenin çocuğuna bakilmaz neden derseniz tek bi hatada size eziyet eder suçlar sizi .yeri gelir çocuk bu ateslenir hastalanir hep siz suclanirsiniz ablaniz zaten hep eşini savunur huyu böyle diye diye. Kendi ailenizi düşünün elbette elinizden gelen yardımı desteği yapın ama ilerde yaptığınız desteğin yarısını bile gormeyeceksiniz ve siz kendinizi çektiğinizde yıllar sonra suçlu olacaksınız o yüzden şimdiden mesafe koyun aranıza .yani küsün demiyorum tabi asla ablanizla hep görüşün Yardımlaşın ama önceliği kendi yuvaniza verin daha mutlu olursunuz .hatta sizde sürpriz bir gebelik yasayabilirsiniz mesela ablaniz memurmus zaten izin alabilir pekala .

bakma gitsin bakıcı bulsunlar. zorunda mısın? ablana ne ayrıca çocuk yapsan yapmasan ona göre mi plan yapacaksın? kendiailenizi kurmak mı öncelik ablana eniştene yaranmak mı? bu kadar kendini kullanmak iyi nietlilik değil aptallığa giriyor mesafeyi koyun kendi başlarına plan yapsınlar. kıymet bilirler belki

Peki siz çocuk yapacağınız zaman ablanızdan falan izin alacakmısınız hayatınızın merkezine almışsınız onu üstelik evlisiniz garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…