- 31 Ekim 2016
- 4.770
- 20.543
- 308
- 35
- Konu Sahibi gonluyorgun
-
Bence bu çok ciddi bir sebep, o zaman bakmayın kesinlikle o topa girmeyin. Ablanıza da açık bir şekilde söyleyin. Kırılırsa da kırılır. Siz kırılmıyor musunuz şu an? O sizi bu kadar düşünüyor mu?ortada bir değil bir ton sebep var aslında. Ablam eniştenle anlaşamıyorsunuz frekanslarınız tutmuyor farkındayım dedi. Ben bu en son olayları söyledim. Yıprandım bu şartlarda bakamam abla. İkiniz aranızda her şeyi konuşun ona göre konuşuruz dedim. ama ablam olayı başka yerlereçekti. Bende hatalıymışım da. ya diyorum ki hastane gittik ben yokmuşum gibi davrandı kocan zoruma gitti bana dıyor ki ben enişte otruyordu bizde doktor yanına gidecektik ama 2 saat sıra beklicez ve oturcak yer yoktu başka bi yerde doktor montumu ona verdim sonra ablam da verdi. enişte ablamla kavga etmiş ben vestiyer miyim bana verdiniz gittiniz. ya senin bebene bakmaya gittik. mont tutmak bu kadar mı zor ya. bağırdı ablama işimiz bitince kavga ettiller ben başka yerde oturdum anladım bi şey oldugunu ama gitmedim yanlarına.. ablam haklı buluyor yani onun öyle değişik huyları varmış benden de bekliyorlar o huyları kabul etmemii
evet problemli ya çok severim insanları her şeyi yaparım. ya da sevmiyorsam hayatıma hiç sokmam o insanı. normal değil farkındayım nasıl bi destek alabilirim bilmiyorum..Evet ama farkında değilim işte. Ya çok salağım ya da seviyorum o yüzden böyle yapıyorum.. Yazın gezmeye yanımıza gel dedi arkadaşlar ablam da vardı. Bende gelemem bebişimiz olacak dedim. arkadaş da sanane anası baksın sen de bebek bebek diyorsun dedi ablam seviniyor tabi. ben hayatımı hemen ablama göre şekillendirdim galibaa. sonra dedim ki bende hamile olurum belki ablam şok oldu yok canım falan dedi. ablamı seviyorum kocası ile arası bozulmasın diye alttan alıyorum enişteyi de. ama hiç hak etmedğini yeni anlamaya başladım..
Yorum istedin yazdım.Eşin için ailene rest çekiyorsun ki denge de tutmayı beceremiyorsun sonra da geçmiş eşimden yardım istedim diyorsun.Hadi canım hadi sen kendini kandırmaya devam et.Eşime benim biraz mesafe koymama yardım etsin diye anlattım. Ablama karşı cok yumusak bir tarafım var uzak duramıyorum kardeş diyorum önceliğim onu yapıyorum hep farkında olmadan. Nasıl başarırım diye yazdım. Şöhretli şatafatlı laf neresinde bunu derdim dertleşmek sadece ayrıntılı yazmadım her şeyi . Hemen saldıraya geçmeyin lütfen saldıracaksanız da yorum yazmayın lütfen. Canım sıkkın zaten
ben o kdar çok kırgınım ki yazmadıgım bi sürü olay var daha.. ama kırmak isttemiyorum... işte bu yüzden çok yoruldum. bi şey deyincce kırılsa ablam bide bunun için üzülüyorum.. asla düşünmüyor. iki hafta önce 3 gün yataktan çıkamadım hastalıktan eşim gelince yemek ydirdi. aramadı bile ablam rahatsız etmek istememiş. biz 15 günlüğüne yurtdışına çktık eşimle o dönemden önce ablam hep ben baktım ev temizlik yemek yaptım geldim. biraz risksli bi dönemdi. türkiye döndükten sonra sürekşi hasta oldum gidemedim. Eşi demiş ki Gönlüyorgun hamile olunca hani sana bakacaktı gelmedi hiç. bende dedim ki ben çok hastaydım wc bile gidemedim aramadıgın için bilmiyorsun tabi. bana dedi ki ben çok çalışıyordum gece geldim eve... eşi çalşmıyor bu arada evde ve benden bekliyor ama kızlar ben bunları gerçekten yeni anlamaya başladım vallahi hiç böyle düşünmüyordum. seve seve gidip her şeyi yapıuordum. ama kardeşinde olsa fazla yapmıcakmışsın galiba..Bence bu çok ciddi bir sebep, o zaman bakmayın kesinlikle o topa girmeyin. Ablanıza da açık bir şekilde söyleyin. Kırılırsa da kırılır. Siz kırılmıyor musunuz şu an? O sizi bu kadar düşünüyor mu?
ok sağ ol hadi gidebilirsin şimdi sen süpersin bi numara hadi by.Yorum istedin yazdım.Eşin için ailene rest çekiyorsun ki denge de tutmayı beceremiyorsun sonra da geçmiş eşimden yardım istedim diyorsun.Hadi canım hadi sen kendini kandırmaya devam et.
başka kardeşlerim de var benim eşim dese bende çemkiririm. ablam böyle yapyor ama. ben hep eşim anlayışlı ddiye böyle yaptım ama kendi evliliğimi unuttum işte.. düzelsin bi şeyler istiyorum..Yazduklarınızdan şunu anladım. Ailem ne derse doğrudur ne isterlerse yapmak zorundayım gibi bir düşünceye sahipsiniz. Ablanız bebek hakkında söylediklerini doğru olarak görüyorsunuz ve ondan tepki alacağınız için kendi bebeğinizi düşünmüyorsunuz yaş olarak gayet normal ha deyince hemende olmuyor çocuk malum.. ben 24yaşında anne oldum çok şükür hiçte pişman değilim her anne ilk çocuğunda cahildir sonuçta
Enişteniz ne olursa olsun böyle davranmaya hakkı yok benimde kız kardeşim var eşim ona böyle davransa çemkiririm valla
ya aslında asla saf bi insan deilim fenayımdır hatta dışarıya karşı. ama konu ailem kardeşlerim olunca saf değil salak bile ouyorum galiba. özellikle ablam konusunda..Bana siz çok saf ablanızda fazla uyanık geldi. Kendi çocuğuna bakılması için sizin bebek isteğinize bile şu an için karşı çıkıyor. Enişteniz problemli bir insansa zaten çocuk bakma işine hiç girmemeliydiniz. Çünkü enişteniz ileride çocuk bakımı konusunda da sıkıntı yaratabilir. Ablanızla açık açık konuşun.
ya aslında asla saf bi insan deilim fenayımdır hatta dışarıya karşı. ama konu ailem kardeşlerim olunca saf değil salak bile ouyorum galiba. özellikle ablam konusunda..
bende öyle düşünüyorum ama beim ablam koparır bağı koparma noktasına da getirir. eşi zaten kendi yaptıgını da benim yaptıklarımı da bi çırpıda siler atar asla umrunda olmaz ki ablam da evet öyle yapar diyor.. bakın belki salaklık diceksiniz ama ben ablamla bağımı koparmak istemiyorum. bide 2 yıl sonra gidecek onlar ben hep zaten belli bi süre burdalar diye ses de çıkarmadım. dünde dedim ki ben sizinle burdan kötü ayrılmak istemiyorum ablaa ipler kopmasın istiyorum ama bende insanım yoruldum bak dedim.. sustu bazı yerlere hak verdi ama kocası için huyu ne yapım kendi ana babasına kardeşine de böyle dedi..Bu enişteyle bu çocuğa bakılmaz.. sizi daha çok kırar o dönemde.. anladığım kadarıyla ablanızda hep onun tarafını tutuyor.. siz bunlarla uğraşırken eşinizi ikinci plana atmiş gibi olmuşsunuz.. bi süre ilgilenmeyin onlarla araya hafiften mesafe koyun.. bebek çalışmalarina başladik deyin gerekirse.. eşim istiyor onu kırarmam deyin.. nihayetinde ablanız eşini kırmıyor belliki..belki bu sayede sizden umudu kesip bir yol aramaya koyulurlar.. ablanız kırılır diye korkmayın kırılsada o sizin ablanız aranızdaki bağ kopamaz zaten.. yoksa bu gidişle kendiniz daha çok kırılcaksıniz..
yarın öbür gün kendı bebeğiniz olduğunda ablanız da yiğenınızde boşluğa düşecek. eşinizide boşladığınızla kalacaksınız. eniştenizi hoş tutması gereken siz değilsiniz ablanız. kişiliğinizden neden ödün veriyorsunuz ki. Aklınızı başınıza alın ( al sana sert tepkiiyi akşamlar kızlar çok canım sıkkın dertleşmek için yine size geldim.. Geçenki konumdan bilenler var ablam hamile bebeğe ben bakacaktım. Çok istiyordum gerçekten hatta o kadar çok ki eşimden bakayım diye izin bile alma gereği duymamışım ya süperzekayım işte. Eşim anlayışlı zaten kabul eder diye düşünüyordum demekki ki sen bilirsin ,bakıcı elinde büyümesini bende istemem tabiki dedi dedi. ablamın eşi çok sıkıntılı birisi yani bi laf söylerken çok dikkat ederim ay alınır başka bi şey anlar diye. Her şeyi beğenmez o begensin dye huyuna gideriz falan. Ama şimdi düşünüyorum yahu ben eşimi bu kadar pohpohlamıyorum beğendi mi diye düşünmüyorum. Kızlarr çok ama çok doluyum. Ablamı çok seviyorum ama evliliğimde farkında olmadan kara bulut gibi 3. şahıs yapmşım eşimi kenara koymuşumm. Ama en zor zamanımda yanımda eşim var. Ablamla aram bozulacak kırılacak diye çok korkuyorum dün akşam eşime açık açık her şeyi anlattım bana yardım et gerekirse kız ama önceliğim sen ol resti çekeyim dedim.. Ama içimden de ablam iyi mi arayım diye geçiyor. Ne yapabilirim biliyorum.. Bunları da yazdım buraya ama biliyorum birileri çkıp sert şeyler yazacak belki de bana sert laflar lazım işte.. teşekkür ederimm
Anliyorum ablam üzülmesin aman onunla kötü olmayayım diyorsunuz. Bende sizin gibiydim anneme kardeşime hayir diyemiyordum ama kendimden taviz veriyordum.. sonra ne mi oldu hastalik hastasi oldum.. içime attikca dert sahibi olmuşum.. kaç kere psikiyatriye gittim.. sonradan insan olgunlaşıyor ama iş işten geçmiş oluyor..bende öyle düşünüyorum ama beim ablam koparır bağı koparma noktasına da getirir. eşi zaten kendi yaptıgını da benim yaptıklarımı da bi çırpıda siler atar asla umrunda olmaz ki ablam da evet öyle yapar diyor.. bakın belki salaklık diceksiniz ama ben ablamla bağımı koparmak istemiyorum. bide 2 yıl sonra gidecek onlar ben hep zaten belli bi süre burdalar diye ses de çıkarmadım. dünde dedim ki ben sizinle burdan kötü ayrılmak istemiyorum ablaa ipler kopmasın istiyorum ama bende insanım yoruldum bak dedim.. sustu bazı yerlere hak verdi ama kocası için huyu ne yapım kendi ana babasına kardeşine de böyle dedi..
bakma gitsin bakıcı bulsunlar. zorunda mısın? ablana ne ayrıca çocuk yapsan yapmasan ona göre mi plan yapacaksın? kendiailenizi kurmak mı öncelik ablana eniştene yaranmak mı? bu kadar kendini kullanmak iyi nietlilik değil aptallığa giriyor mesafeyi koyun kendi başlarına plan yapsınlar. kıymet bilirler belkihayır çocugum yok. bizim bazı planlarımız vardı gerçekleşince çocuk istiyorduk ve yaptık o isteklerimizi de . Şuan eşim çok istiyor bende kendimi bi kaç konuda geliştireyim falan diyorum ama ablam bana sürekli erkenden çocuk yapanların küçük yaşta olanların salak oldugunu nasıl anne baba olacaklar diyor. Bana da biraz para biriktirin küçüksün ne anne olması, benim bebeğime bakcaksın falan dedi. Geçen günde eşlerimizde varken ben kardeşime destek olmak istiyorum o dönemde bizim bebek ele avuca gelsin gibi bi şey söyledi. ben ablama her fikrimisöyleyemiyorum işte. Küser diye galiba bilmiyorum. bebeğe bakmayı gerçkten çok istiyordum belki ailede en çok ben sevindim . (ki benim bu kadar çok sevinmem de olay oldu enişte bey istemiyormuş ben ondan çok ilgilenmemeli sevinmemeilymişim ) bide benim yasadıgım şehre gelirkn hep ben bakarım diye konustuk ama suan hevsim çok kırıldı yapılan hakszlıkları yeni görmeye basladım galiba. ama ablama böyle söyleyemem . sen beni yarı yolda bıraktın diyebilir. öyle mi bilmiyorum ?
Peki siz çocuk yapacağınız zaman ablanızdan falan izin alacakmısınız hayatınızın merkezine almışsınız onu üstelik evlisiniz garipiyi akşamlar kızlar çok canım sıkkın dertleşmek için yine size geldim.. Geçenki konumdan bilenler var ablam hamile bebeğe ben bakacaktım. Çok istiyordum gerçekten hatta o kadar çok ki eşimden bakayım diye izin bile alma gereği duymamışım ya süperzekayım işte. Eşim anlayışlı zaten kabul eder diye düşünüyordum demekki ki sen bilirsin ,bakıcı elinde büyümesini bende istemem tabiki dedi dedi. ablamın eşi çok sıkıntılı birisi yani bi laf söylerken çok dikkat ederim ay alınır başka bi şey anlar diye. Her şeyi beğenmez o begensin dye huyuna gideriz falan. Ama şimdi düşünüyorum yahu ben eşimi bu kadar pohpohlamıyorum beğendi mi diye düşünmüyorum. Kızlarr çok ama çok doluyum. Ablamı çok seviyorum ama evliliğimde farkında olmadan kara bulut gibi 3. şahıs yapmşım eşimi kenara koymuşumm. Ama en zor zamanımda yanımda eşim var. Ablamla aram bozulacak kırılacak diye çok korkuyorum dün akşam eşime açık açık her şeyi anlattım bana yardım et gerekirse kız ama önceliğim sen ol resti çekeyim dedim.. Ama içimden de ablam iyi mi arayım diye geçiyor. Ne yapabilirim biliyorum.. Bunları da yazdım buraya ama biliyorum birileri çkıp sert şeyler yazacak belki de bana sert laflar lazım işte.. teşekkür ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?