- 17 Ocak 2018
- 218
- 232
- 18
- 32
- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
-
Hanımlar merhaba...eşim benim evde oturmamdan sıkılmış sürekli millet için koşturuyorsun zamanın boş yere geçiyor hiç amacın falan Yok gibi seyler söyledi ...istersen tekrar üni oku istersen pasta börek kursuna gt spora git ama artık evde durma dddi benim bu halimden sıkılmış ..bende sıkılıyorum arada ama alıştım sanki evde durmaya bi yerlere çıkasım gelmiyor tüm gün evde olsam sıkılmıyorum birde bişey yapmıyormuş gibi dursamda yoruluyorum hastane işlerinden falan(halamları hastaneye götürüyorum haftaiçi her gün) ..eşim bu haldende sıkılmış yeter artık götürüp getirdiğin özel şöförlerimiyiz kendine çeki düzen ver gibi seylerde söyledi..haklılık payı olabilir ama kendimde farklı seyler yapıcak gücü hissetmiyorum ..Benim gibi olan var mı yada depresyondamıyım ki
haklı tabi ama o gücü bulamıyorum gibi kendimde...bide birazda sen çalış ben senin paranı yiyim falan dddi yani çalışsamda mutlu olur ...ama ben çalışmayıda istemiyorum neye yöneleceğimi bilmiyorumEşiniz çok haklı. Üzerinizdeki sorumlulukları tek tek bırakın. Halanızı da başka bir akrabanız götürsün, sonra bir başkası. Sıraya dizin. Olmazsa önce kurs vs ayarlayıp, sonra işim çar gidemeyeceğim diyerek, başkasını ayarlayın. Başkaları için harcayacağınız enerjiyi kendiniz için harcayın.
Şöyle düşünün, buraya biri gelip konu açsa, “biz eşimle anlaşmıştık, ben çalışacaktım, o ev erkeği olacaktı, bunda sıkıntı yok. Ama şimdi sürekli millet için koşturuyor, akrabalarına özel şoförlük tapıyor, kendini geliştirmiyor. Ondan uzaklaşıyorum” dese, herkes hak verir.
O başlayacağım yeri bilmiyorum tam pasta kursu falan tarzı seylerde boş iş gbi geliyor... enerji düşüklüğümden sıkılmış ecetEşiniz haklı sanki.. Kendınız için de bişeyler yapın, halanızın durumu ömür boyu surmeycek sanırım..sürekli evde olmanın verdıgı enerjı düşüklüğü ısteksızlık falan vardır .bir yerden başlasanız bişeylere keyfınız de yerıne gelir enerjınızde
haklı tabi ama o gücü bulamıyorum gibi kendimde...bide birazda sen çalış ben senin paranı yiyim falan dddi yani çalışsamda mutlu olur ...ama ben çalışmayıda istemiyorum neye yöneleceğimi bilmiyorum
O başlayacağım yeri bilmiyorum tam pasta kursu falan tarzı seylerde boş iş gbi geliyor... enerji düşüklüğümden sıkılmış ecet
Hanımlar merhaba...eşim benim evde oturmamdan sıkılmış sürekli millet için koşturuyorsun zamanın boş yere geçiyor hiç amacın falan Yok gibi seyler söyledi ...istersen tekrar üni oku istersen pasta börek kursuna gt spora git ama artık evde durma dddi benim bu halimden sıkılmış ..bende sıkılıyorum arada ama alıştım sanki evde durmaya bi yerlere çıkasım gelmiyor tüm gün evde olsam sıkılmıyorum birde bişey yapmıyormuş gibi dursamda yoruluyorum hastane işlerinden falan(halamları hastaneye götürüyorum haftaiçi her gün) ..eşim bu haldende sıkılmış yeter artık götürüp getirdiğin özel şöförlerimiyiz kendine çeki düzen ver gibi seylerde söyledi..haklılık payı olabilir ama kendimde farklı seyler yapıcak gücü hissetmiyorum ..Benim gibi olan var mı yada depresyondamıyım ki
İlk önce sizi düşünüyor sandım, ama biraz da sen çalış ben senin paranı yiyim lafı ne ya? Bunu dedi ve siz hala çalışayım mı diye soruyor musunuz? Çok ağır bi laf olmuş.haklı tabi ama o gücü bulamıyorum gibi kendimde...bide birazda sen çalış ben senin paranı yiyim falan dddi yani çalışsamda mutlu olur ...ama ben çalışmayıda istemiyorum neye yöneleceğimi bilmiyorum
Sadece meraktan soruyorum,o 3 saatte hiç mi evinizin işi olmuyor, okumak istediğini bir yazı, kitap vs uğramak istediğiniz bir dükkan, fönlenecek saç ... Ben çalışmıyorum uğraşlarım hiç bitmiyor da..esin çok haklı. Çalışıyorum ben resim kursuna falan da gidiyorum ama sosyal olmadigim için inanılmaz verimsiz hissediyorum kendimi. Hayatta dört duvar arasında kalamam. Mutlaka yapmam gereken bir şeyler olmalı. Simdi plates yoga kursu falan araştırıyorum. İşten erken çıkıyorum. Saat 3 gibi evde oluyorum. Esim de saat 6 da geliyor eve. O 3 saat evde durmak beni inanılmaz gergin yapıyor. Siz nasıl mutlu olabiliyorsunuz maşallah
Sadece meraktan soruyorum,o 3 saatte hiç mi evinizin işi olmuyor, okumak istediğini bir yazı, kitap vs uğramak istediğiniz bir dükkan, fönlenecek saç ... Ben çalışmıyorum uğraşlarım hiç bitmiyor da..
Eşine katılıyorum boş durmamak konusunda ayetde de geçiyor bir işin bittiği zaman başka bir işe koyul.. O enerjiyi bılamazssın çünkü kendini lıştırmışssın bence bi kursa git yeni çevrende olur. Ama şuna katılmıyorum halanlar hastaysa tabiki yardımcı ol yani hastahaneye götür ne kadar sevap .. Maddi durumunuzu zorluyorsa o konuda bişey diyemem tabiki..Hanımlar merhaba...eşim benim evde oturmamdan sıkılmış sürekli millet için koşturuyorsun zamanın boş yere geçiyor hiç amacın falan Yok gibi seyler söyledi ...istersen tekrar üni oku istersen pasta börek kursuna gt spora git ama artık evde durma dddi benim bu halimden sıkılmış ..bende sıkılıyorum arada ama alıştım sanki evde durmaya bi yerlere çıkasım gelmiyor tüm gün evde olsam sıkılmıyorum birde bişey yapmıyormuş gibi dursamda yoruluyorum hastane işlerinden falan(halamları hastaneye götürüyorum haftaiçi her gün) ..eşim bu haldende sıkılmış yeter artık götürüp getirdiğin özel şöförlerimiyiz kendine çeki düzen ver gibi seylerde söyledi..haklılık payı olabilir ama kendimde farklı seyler yapıcak gücü hissetmiyorum ..Benim gibi olan var mı yada depresyondamıyım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?