Yorum bekliyorum iş-ev durumu

Yildizlisorunlar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
218
232
18
32
Hanımlar merhaba...eşim benim evde oturmamdan sıkılmış sürekli millet için koşturuyorsun zamanın boş yere geçiyor hiç amacın falan Yok gibi seyler söyledi ...istersen tekrar üni oku istersen pasta börek kursuna gt spora git ama artık evde durma dddi benim bu halimden sıkılmış ..bende sıkılıyorum arada ama alıştım sanki evde durmaya bi yerlere çıkasım gelmiyor tüm gün evde olsam sıkılmıyorum birde bişey yapmıyormuş gibi dursamda yoruluyorum hastane işlerinden falan(halamları hastaneye götürüyorum haftaiçi her gün) ..eşim bu haldende sıkılmış yeter artık götürüp getirdiğin özel şöförlerimiyiz kendine çeki düzen ver gibi seylerde söyledi..haklılık payı olabilir ama kendimde farklı seyler yapıcak gücü hissetmiyorum ..Benim gibi olan var mı yada depresyondamıyım ki

Eşiniz çok haklı. Üzerinizdeki sorumlulukları tek tek bırakın. Halanızı da başka bir akrabanız götürsün, sonra bir başkası. Sıraya dizin. Olmazsa önce kurs vs ayarlayıp, sonra işim çar gidemeyeceğim diyerek, başkasını ayarlayın. Başkaları için harcayacağınız enerjiyi kendiniz için harcayın.

Şöyle düşünün, buraya biri gelip konu açsa, “biz eşimle anlaşmıştık, ben çalışacaktım, o ev erkeği olacaktı, bunda sıkıntı yok. Ama şimdi sürekli millet için koşturuyor, akrabalarına özel şoförlük tapıyor, kendini geliştirmiyor. Ondan uzaklaşıyorum” dese, herkes hak verir.

Eşiniz haklı sanki.. Kendınız için de bişeyler yapın, halanızın durumu ömür boyu surmeycek sanırım..sürekli evde olmanın verdıgı enerjı düşüklüğü ısteksızlık falan vardır .bir yerden başlasanız bişeylere keyfınız de yerıne gelir enerjınızde

haklı tabi ama o gücü bulamıyorum gibi kendimde...bide birazda sen çalış ben senin paranı yiyim falan dddi yani çalışsamda mutlu olur ...ama ben çalışmayıda istemiyorum neye yöneleceğimi bilmiyorum

O başlayacağım yeri bilmiyorum tam pasta kursu falan tarzı seylerde boş iş gbi geliyor... enerji düşüklüğümden sıkılmış ecet

haklı tabi ama o gücü bulamıyorum gibi kendimde...bide birazda sen çalış ben senin paranı yiyim falan dddi yani çalışsamda mutlu olur ...ama ben çalışmayıda istemiyorum neye yöneleceğimi bilmiyorum

Ufak ufak başlayın. Enerjiniz yavaş yavaş artar. Her gün minimum 15-30 dk kendinizi geliştirmek için bir şey yapın. Zamanla gücünüzün arttığını göreceksiniz.

Sizi düşünen bir eşiniz var. Siz de en az esiniz kadar kendinizi düşünün ve kendinizi geliştirecek mutlu edecek şeyler yapın .

esin çok haklı. Çalışıyorum ben resim kursuna falan da gidiyorum ama sosyal olmadigim için inanılmaz verimsiz hissediyorum kendimi. Hayatta dört duvar arasında kalamam. Mutlaka yapmam gereken bir şeyler olmalı. Simdi plates yoga kursu falan araştırıyorum. İşten erken çıkıyorum. Saat 3 gibi evde oluyorum. Esim de saat 6 da geliyor eve. O 3 saat evde durmak beni inanılmaz gergin yapıyor. Siz nasıl mutlu olabiliyorsunuz maşallah

İlk önce sizi düşünüyor sandım, ama biraz da sen çalış ben senin paranı yiyim lafı ne ya? Bunu dedi ve siz hala çalışayım mı diye soruyor musunuz? Çok ağır bi laf olmuş.

Sadece meraktan soruyorum,o 3 saatte hiç mi evinizin işi olmuyor, okumak istediğini bir yazı, kitap vs uğramak istediğiniz bir dükkan, fönlenecek saç ... Ben çalışmıyorum uğraşlarım hiç bitmiyor da..

Artık halanla ilgilenme adam yapsa boşan ana kuzusu akrabalarından kopamamış derdik
Aylarca kaldılar ama hala işlerini yapmaya devam mı

Suan firsatim olsa resim kursuna gitmek isterim
Bence artik halaniza acik acik
Hala ben sizinle ilgilenemeyecegim kusura bakmayin esim artik sorun cikariyor evimle esimle ilgilenmeliyim
demelisin

Kurslar cok iyi geliyor. Hali hazirda gittigim bir kurs var 1 saat 20 dk suruyor hafta 3 gun. Bana o kadar iyi geliyor ki sosyallesiyorum , birsuru insan tanidim faydalarini gordum.. Esiniz hakli illa işe girde dememis zevkinize hitap eden bir kursa yazilin derim..

ev için yardımcım var. Haftasonlari da arada yapıyorum temizlik. Aksamdan banyo yaparım sabah fön makyajimi hallederim. Kitap okuma konusunda eksiğim a

Eşiniz sizi biraz dışarı çıkmak için teşvik etmek istemiş :) Siz de alışmışsınız evde olmaya ondan dışarı çıkmak,bir şeyler yapmak gözünüzde büyür,çok normal.
Evde yapılabilen işler var ayrıca.Nikah şekeri yapıp satanlar var.Hem bütçenize destek olur hem de size bir uğraş olur.

adam sonunda patladı haklı. nereye kadar çeker senin halanı ve eniştenini, üstelik çocukları varken. senin yaptığını erkek ailesinden biri yapsaydı, neler neler saydırılırdı. evini ayırdında noldu her gün hizmetçiliklerini soförlüklerini yapmaya devam. senin kendi hayatın yokmu adam çok haklı

Eşine katılıyorum boş durmamak konusunda ayetde de geçiyor bir işin bittiği zaman başka bir işe koyul.. O enerjiyi bılamazssın çünkü kendini lıştırmışssın bence bi kursa git yeni çevrende olur. Ama şuna katılmıyorum halanlar hastaysa tabiki yardımcı ol yani hastahaneye götür ne kadar sevap .. Maddi durumunuzu zorluyorsa o konuda bişey diyemem tabiki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…