- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
-
eşinin maası sizi rahat geçindiriyor mu?Hanımlar merhaba...eşim benim evde oturmamdan sıkılmış sürekli millet için koşturuyorsun zamanın boş yere geçiyor hiç amacın falan Yok gibi seyler söyledi ...istersen tekrar üni oku istersen pasta börek kursuna gt spora git ama artık evde durma dddi benim bu halimden sıkılmış ..bende sıkılıyorum arada ama alıştım sanki evde durmaya bi yerlere çıkasım gelmiyor tüm gün evde olsam sıkılmıyorum birde bişey yapmıyormuş gibi dursamda yoruluyorum hastane işlerinden falan(halamları hastaneye götürüyorum haftaiçi her gün) ..eşim bu haldende sıkılmış yeter artık götürüp getirdiğin özel şöförlerimiyiz kendine çeki düzen ver gibi seylerde söyledi..haklılık payı olabilir ama kendimde farklı seyler yapıcak gücü hissetmiyorum ..Benim gibi olan var mı yada depresyondamıyım ki
İşletme mezunuyum ama çalışma geçmişim yokEşiniz haklı. Sizi düşünerek söylemiş.
Mesleğiniz var mı? Ne gibi bir iş yapabilirsiniz?
Aklınızda sizi mutlu edecek bir kurs falan yoksa çalışın. Hayatın ne getireceği belli olmaz.
Para sıkıntımız Yok ..ama eşim evde amaçsız durduğumu düşünüyor sanırım idealist olsam Mutlu olurdu heraldeeşinin maası sizi rahat geçindiriyor mu?
eşine sarıyor musun gün içinde çalışmadığın için
evlenirken calısıyor muydun
Para konusunda sıkıntımız olmadığı için çalışmayı düşünmedim öyle bişey olsa çalışabilirdim rahatlığa çok alıştım sanırımTesimin teyzesinin gelini var kadin asla calismiyor calismak istemiyor 1 tl nin hesabini yapiyor. Hic bisi almiyor ve ev aldilar simdi tek maasla. Ben calismam diyor. Ben anca yetiririm diyo. Valla hi aklim almiyor tum gun calismadan nasil duruyor 1 yildir evdeyim depresyona giriyorum. Form verdim simdi bi yerlere bebege babaannesi bakacak. Ben mi evde yapamiyorum yoksa insanlarmi calismayi istemiyor. Ben evde tum gun patliyorum misafirlige gitsemde bise degismiyo. İnsallah su isten hemen hber gelir
baştan eşine hak verdim ancak , biraza da senin paranı yiyeyim demesi hoş değilPara sıkıntımız Yok ..ama eşim evde amaçsız durduğumu düşünüyor sanırım idealist olsam Mutlu olurdu heralde
Bence kendin için çalışmalısın. Bence kadınlar her koşulda ayakta durabilecek bir işe sahip olmak zorundalar.Para sıkıntımız Yok ..ama eşim evde amaçsız durduğumu düşünüyor sanırım idealist olsam Mutlu olurdu heralde
para konusunu dert yapan biri değil ben o söylediğine alınmadım...hukuk kazan özelde okutayım diyor hatta evde durmamdan sıkılmış ev hanımı olmamı istemiyor artıkbaştan eşine hak verdim ancak , biraza da senin paranı yiyeyim demesi hoş değil
Gereksiz bi bölüm okumuşum zamanında bi işe girsem bana bişey katmaz boşuna yorulurum gibi geliyor belki tembellikten böyle düşünüyorumBence kendin için çalışmalısın. Bence kadınlar her koşulda ayakta durabilecek bir işe sahip olmak zorundalar.
Bir kere halk eğitim kursuna gittim ama yaş sınırı yüksekti vazgeçtim sonra ama gitmeliyimNe guzel iste dusunceli bir esiniz var... para konusunda sorun yoksa calismana da gerek yok. Bir suru ucretsiz kurslar var git kafan dagilir sosyallesirsin ne guzel.. Bence bunun yapmak isteyen okadar cok kadin vardir ki burda bence kiymetini bil oturma evde...
Öyle düşünme bence , bak ben lise mezunuyum ama 26 yıldır aralıksız çalışıyorum ve orta düzey yöneticilik yapıyorum. Sana rehavet çökmüş bence az silkelenip kalk emin ol sana da iyi gelecek.... Herkes eşinin sözüne takılmış ama bence adam sadece şaka yapmak istemiş , sizi seven ve sizi düşünen bir eşiniz olduğu için şanslısınız.Gereksiz bi bölüm okumuşum zamanında bi işe girsem bana bişey katmaz boşuna yorulurum gibi geliyor belki tembellikten böyle düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?