- 3 Kasım 2013
- 1.789
- 371
- 363
takıntı oldu bende
asla takıntı haline getirmeyin,benimde burnum kemerli kendimi öyle sevmeye mecburum..hatta bazen eşime ben fındık burunluyum deyip alay ediyorum kendimle :) allah size

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
takıntı oldu bende
ucuna protezmi takılıyo canım tam olarak ne yapılıyo ve ne kadar alıyolar para açısından
kimse yokmu nerdesiniz yorum istiyorum bi bakın yahu komplekse gircem he[/Q
ihtiyacınız yok,gözleriniz güzel diyenler emin ol samimi değil...gözlerin evet süper maşallah, benim burnum gibi sanırım sizin burnunuz da.ucunun bir miktar kaldırılmasıyla avrupalı kadınlara benzeyeceğinizi düşünüyorum.yandan görmüyoruz ama kemer varsa o da alınabilir,bilmiyorum bir estetik cerrahın kapısını çalmalısınız benim gibi.ben de senin gibi kararsızdım ama şimdi ameliyat olmayı planlıyorum.dr umun daha önceki hastalarının önceki sonraki fotolarını görünce ve bana çizim yapınca netleşti bu kararım.tavsiye ederim siz de bir muayene olun,resminizi çizdirin.
takıntı oldu bende
bence burnunda hiçbir sorun yok tatlım bak bugün bi arkadaşımla konuştum o yazın burnunu yaptırmıştı.. neyse bugün okulda tuvalete gittik ve üniversiteye gelmiş insalar tuvaleti gayet iğrenç ve kokulu bırakmışlardıherkesle birlikte bende ayy ne kadar iğrenç kokuyor dedim o burnunu yaptıran arkadaşım ben fazla bi koku almıyorum dedi nasıl yani dedim o da 6 ay daha oldu 1 yıl sonra normale dönücek herhalde dedi direk tepkim ben burnumu yaptırmak istemiyorum oldu sırf görüntü içinde koku duyumun yarısını belki daha fazlasını kaybetmekten korkuyorum bence zaten sende bişi yok yani yandan bide koy canım ama öyle büyük yada kötü abest bi görüntü yok yani takma kafana derim
)
sağol canım bende zaten korkak biriyim bu konularda heleki sağlık sorunları yaşadıktan sonra aklıma bile gelmiyo bu konu allah başta sağlık versin![]()
amin canım inşallah canım bende öyleyim yani sen benim burnumu görsen bana göre çok büyük geliyor ama arkadaşlarım o kadar kötü değil diyor bende çok ödlek biriyim bu sağlık konularında ama şu geldi aklıma acaba lazerle olandada böyle bi sorun olurmu diye düşünüyorum eğer o daha sağlıklıysa onu düşünebiliriz ama sende bişi yok cidden ayrıca gözlerinde çok güzel canım bence çok güzel bi kızsın Allah nazarlardan korusun seni![]()
lazerle burundamı küçültülüyo
ay bunu yeni duydum canım. teşekkür ederim canım allah bahtımızı güzel eylesin hepimiziamin canım hepimizi korusun inşallah
![]()
var var lazer ben onu düşünüyorum ilerde hem daha yaygınlaşır![]()
1 yaşıma daha girdim bbak iyice yaşlandımbenim gibi korkaklara iyiymiş
![]()