Yorum istiyorum

Canım öfleyle kalkan zararla oturur şimdi söyleme bence zamana bırak nasıl olsa gelecekmiş gelince zaten konuşursun eğer pişmanlığını hissedersen şimdiye kadar bu yaptığının haricinde çekilmez huyları yoksa babasız çocuk yetiştirmekte kolay değil Allah yardımcın olsun

Sizin gibi düşünen kadınların eşleri %90 yapar evet.

Nasıl olsa yaptıklarında eşlerini kaybetmeyecekler.

Tersine başka kızlar sulanmasın, eşini kapmasın diye
ne yapsam da yalnız bırakmasam eşimi moduna geçecekler.

Herif adam olursa, kızların ne kadar sulu olduğunun hiç bir önemi olmaz..

Bir kadın olarak bizi de şeytan dürtsün o zaman, ama yok biz o.... oluruz direk.

Yok böyle bir mantık yaa!

Butun mesajlari okuyamadim ama telefon firmasiyla kiminle ne kadar konustuguna ulasabilirsiniz telefonundan tek bi sifre almaniz yeter diye biliyorum dha dogrusu ben bi kere yaptim ruhu bile duymamisti sık sık gorusuyorsa illaki vardir bir bit yenigi

Allaha şükür benim eşime güvenim sonsuz ama yapsada affederim Allah versin belasını derim sonuçta boşandıktan sonra gül gülistanlık bir hayat beklemiyor çocuğu olmasa neyse

Allaha şükür benim eşime güvenim sonsuz ama yapsada affederim Allah versin belasını derim sonuçta boşandıktan sonra gül gülistanlık bir hayat beklemiyor çocuğu olmasa neyse

Ayrıldıktan sonra nasıl bir hayat bekler bilemem ama.

Acaba hangi kız sulanıyor da benimki de mavi boncuk dağıtıyor diye uyuyup, uyanamam.
Yediğim yemek boğazımda kalır.
Gezdiğim yerleri görmez olur gözlerim.
Aklım bunlarla dolu, söylenenleri duymaz kulaklarım.

Bu ruh sağlığıyla ben ben değilken iyi bir anne hiç olamam..

Koca şart değil. Yalnız yaşarım yavrumla daha iyi.

Koynuma alamam o adamı bir daha..

Tabi ben yapamam..

Yorumlarımı da buna göre yapıyorum..

Canım sende haklısın ama bu devirde yalnız kadın olmakta çok zor her nekadar namuslu olursan ol çevrenin etkisi okadar olumsuz oluyorki dul bayanlara karşı oyüzden kaderim buymuş deyip Allaha tevekkül etmek daha iyi ama sürekli ısrarla pişman olmayıp devam ederse işte orda herşeyi göze alıp boşananmak gerekir

ben esine inanmadim.
kizda olsaydi tum suc sana soguk olmazdi.

O zaman neden ayrilmio benden bu adam surekli yok diyor.ben karsilik vermedim diyor.devam edecek onla benden ne istiyor.eninde sonunda gercek cikacak sonuc ayni ayrilik.neden geciktireyim diye ugrasiyo bebek icin mi yani.

Doğumunuza çok kısa zaman kalmış . birde bunla uğraşmayın ben söyleyin ve engelleyin derim . stres yapmayın normal hiç kimse bir iş için değilse veya saat çok erken olmadığı sürece uyandın mı demez ki . uyuyan insan mesajda atamaz zaten ya . ailenizden de destek alın bence bir şekilde doğumunuza sayılı günler kalmış . sizi seven destekleyecek kişilere ihtiyacınız var . doğumuna sayılı günler kala karısını yalnız başına bırakmış başka bir kadınla aşkım aşkım diye mesajlaşan bir insana ihtiyacınız var mı ki .

O zaman neden ayrilmio benden bu adam surekli yok diyor.ben karsilik vermedim diyor.devam edecek onla benden ne istiyor.eninde sonunda gercek cikacak sonuc ayni ayrilik.neden geciktireyim diye ugrasiyo bebek icin mi yani.

Amacı gerçeğin ortaya çıkmaması ve kızla gönül eğlendirmek işte.Ne var ki bunda anlamayacak.Kimse düzenini bozmak istemez ama erkekler hem gönül eğlendirmek ister,hem de düzenim bozulmasın der.Amaç bu işte.Bebeği düşündüğünü de sanmıyorum.düşünse böyle yapmazdı.

Askim diyen kiz uyandin mi doye soran da kiz.esim ona musaitmisin diye sormus.ben sirf bundan beni aldatti diyorum. Bu kadar kolay desenize aldatilmak vay be esim bedelini evliligiyle oducekte bu kiza ne demeli.

Askim diyen kiz uyandin mi doye soran da kiz.esim ona musaitmisin diye sormus.ben sirf bundan beni aldatti diyorum. Bu kadar kolay desenize aldatilmak vay be esim bedelini evliligiyle oducekte bu kiza ne demeli.

Kardeş eşinin gönlü olmasa neden siz diye hitap etmiyor mesafe koyması lazım madem o kadar istemiyor.Eşin şu anda aldatmıyorsa bile şifre koyması,konuşmalarından anladığım kadarıyla ona doğru gidiyormuş.

Eee sonra evine donecek mutlu mesut yasayacak oyle mi igrenc. Hayatimdan tiksindim bunca yil bosa yasamisim. Inanin bebegime daha cok uzuluyorum sevilen istenen bir bebekti diye sevinip avunmusum oda hissedoyo herseyi.bana dua edin arkadaslar. Cunku iyi bir anne olamayacagima inanmayada basladim. En zayif anima denk geldi coktan cekmistim gitmistim.elim kolum bagli ailem paramparca olacak onlar heyecanla evladimin dogcak diye bekliyolar

Kardeş eşinin gönlü olmasa neden siz diye hitap etmiyor mesafe koyması lazım madem o kadar istemiyor.Eşin şu anda aldatmıyorsa bile şifre koyması,konuşmalarından anladığım kadarıyla ona doğru gidiyormuş.

O kizdan nasil kurtuldugunu herseyi bir bir anlatacakmis ama gelince telefonda olmazmis.bana kendini uzme diyo
Ayrilmak istiyorum diyorum sen simdi bunlari dusunme dio ben gelince herseyi anlatacam sana dio.ya telefonda neden soylenmiyomus.ya bu kadar mi onemsemiyo beni ya cildiricam

eşinizin ona aşkım dememesine takıldım ben. size aşkım diye hitap eder mi eşiniz? neden kıza karşılık vermemiş acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…