- 29 Ekim 2014
- 947
- 733
- 78
- 38
C
Canım şunuda bilmeni isterim bunu yapıyor diye o kızıseviyor anlamına gelmiyor erkekmilleti gönül eğlendiriyor eşinden uzak bekar bir kız kendisine sulansa erkeklerin yüzde doksanı yapar hiçbiri sütten çıkma ak kaşık değil dediğim gibi şeytan dürtükler eğer ayrılık düşünmüyorsan doğumdan sonra eşini yalnız bırakma
Allaha şükür benim eşime güvenim sonsuz ama yapsada affederim Allah versin belasını derim sonuçta boşandıktan sonra gül gülistanlık bir hayat beklemiyor çocuğu olmasa neyseSizin gibi düşünen kadınların eşleri %90 yapar evet.
Nasıl olsa yaptıklarında eşlerini kaybetmeyecekler.
Tersine başka kızlar sulanmasın, eşini kapmasın diye
ne yapsam da yalnız bırakmasam eşimi moduna geçecekler.
Herif adam olursa, kızların ne kadar sulu olduğunun hiç bir önemi olmaz..
Bir kadın olarak bizi de şeytan dürtsün o zaman, ama yok biz o.... oluruz direk.
Yok böyle bir mantık yaa!
Allaha şükür benim eşime güvenim sonsuz ama yapsada affederim Allah versin belasını derim sonuçta boşandıktan sonra gül gülistanlık bir hayat beklemiyor çocuğu olmasa neyse
Canım sende haklısın ama bu devirde yalnız kadın olmakta çok zor her nekadar namuslu olursan ol çevrenin etkisi okadar olumsuz oluyorki dul bayanlara karşı oyüzden kaderim buymuş deyip Allaha tevekkül etmek daha iyi ama sürekli ısrarla pişman olmayıp devam ederse işte orda herşeyi göze alıp boşananmak gerekirAyrıldıktan sonra nasıl bir hayat bekler bilemem ama.
Acaba hangi kız sulanıyor da benimki de mavi boncuk dağıtıyor diye uyuyup, uyanamam.
Yediğim yemek boğazımda kalır.
Gezdiğim yerleri görmez olur gözlerim.
Aklım bunlarla dolu, söylenenleri duymaz kulaklarım.
Bu ruh sağlığıyla ben ben değilken iyi bir anne hiç olamam..
Koca şart değil. Yalnız yaşarım yavrumla daha iyi.
Koynuma alamam o adamı bir daha..
Tabi ben yapamam..
Yorumlarımı da buna göre yapıyorum..
Arkadaslar ben otuz dort haftalik hamileyim.yalniz yasiyorum.esim baska sehirde gorevde.bulundugu yer hamile biri icin uygun bir yerdegil.ben memleketteyim.cok sik gorusemiyoduk.zamanla telefonlada aramaz sormaz olmus bana soguk davraniyodu.gelince duzelir dedim.geldiginde telefonunun sifreli oldugunu yanindan ayirmadigini gorunce suphelendim.bana cok soguk davrandi bide opmiyodu dahi cocuga bisey olurmus diye.neyse geldikten iki gun sonra sifreyi cozdum ve watsapp mesajlarindan isyerinden bi bayanla mesajlastigini gordum.kiza musaitmisin demis kiz ona evet askim sen iste yeterki musait olurum demis oda evet demis.sonrada telefonla gorusmusler.ben tabi krize girdim.aciklama su kiz onu seviyomus.bilerek bizi ayirmak icin yapiomus.yanimda kizi aradi kizdi arama yazma dedi.o gunden sonra ilgisi duzeldi.eskisi gibi oldu.gidincede ariodu soruodu ama bugunlerde yine ayni.ben gercegi ogrenmek icin ne yapmaliyim.kizin nosu var ama arayip ne dicem.oradan birisinee de soramam.emin olup ona gore davranmak istiyorum.
Hamilelikten boyleyim sanirim.basina gelinve zor oluo.ya dogumuma bir ay var beni aldattiysa ben onla bi gunum gecsin istemem anneme aileme su zamansa demem sikinti babam vefat etti bi sene oldu kahrolacaklar ya zaman gerekio sanirim once bebegim dogsun sonra ciddi adimlara baslicam .arayip durmasina engel olmak icin bu kararimi simdi mi soyleyim yoksa dogumdan sonra mi aciklasam
O zaman neden ayrilmio benden bu adam surekli yok diyor.ben karsilik vermedim diyor.devam edecek onla benden ne istiyor.eninde sonunda gercek cikacak sonuc ayni ayrilik.neden geciktireyim diye ugrasiyo bebek icin mi yani.
Askim diyen kiz uyandin mi doye soran da kiz.esim ona musaitmisin diye sormus.ben sirf bundan beni aldatti diyorum. Bu kadar kolay desenize aldatilmak vay be esim bedelini evliligiyle oducekte bu kiza ne demeli.
Askim diyen kiz uyandin mi doye soran da kiz.esim ona musaitmisin diye sormus.ben sirf bundan beni aldatti diyorum. Bu kadar kolay desenize aldatilmak vay be esim bedelini evliligiyle oducekte bu kiza ne demeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?