Yorum istiyorum

Eee ne yapmayı düşünüyorsunuz,ayrılmayacak mısınız?

Ayriyiz zaten ayni evde degiliz doguma gelecek ve o zman bosanma konusunda yapilmasi gerekenleri yapmayi planliyorum

eşin yalan sööylüyor ne yazıkki. ya ne biçim insanlar bu erkekler eşin doğum yapacak senin derdin ha bide doğum yapmasan bile neden ya insan eşinede güvenemeyecekse kime güvenecek çok kötü şeyler yazmk istiyorum ama rabbim sana güç versin çocuğun doğsun duruma göre hareket edersin ama güven gittimi gelmiyor bir daha ne yazıkki . böyle yapan erkekleri allah bildiği gibi yapsın yukarıda rabbim görüyo biz aynı şeyi yapsak çok mu iyi olur

Verkes yasiyo diolar bunu cok zormus.ama affetmek istemiyorum.

zaten sorunda burada herkes yaşıyor . erkekler öyle bir alıştırılmış ki bu duruma her bayan aynı kaderi yaşamak zorunda sanki ...

ben bu sitede gördüm aldatma olayını daha çok ne yalan söyleyeyim . benim bulunduğum çevrede insanlar aldatmadan değil daha fazla şiddetli geçimsizlikten boşanıyor ...

Bunca şeyi göreceğim ve sindireceğim ha
Valla burada gaza getirmeyeyim de yine de ben cidden bu işi böyle sakin sakin karşılamazdım.
Kız ayırmaya çalışıyormuş yesinler yaa hep kızlar suçlu böyle durumlarda zaten.
Hiç inandırıcı gelmedi

Hamile bir bayana bunu demek istemezdim ama aldatiliyorsunuz bu gayet açık. Aşkımli konuşmalar, telefon görüşmeleri. Sizin yanınızda arayıp kızmasi bu gerçeği değiştirmez.

ilk yapacagı sey adamın o kadın ruh hastası, basıma bela oldu, kurtulmaya çalısıyorum, bana aşık o yüzden böyle şeyler oluyor der. bidahamı yakalandı bu sefer sen ruh hastası olursun kafandan uydurup,kuran kişi muamelesi görürsün.ortada bişey yok sen büyütüyor olursun.ilk basta kadınlar hırs yapıyor baska kadına kaptırmamak adına görmezden geliyorlar. kendilerini avutcak bahaneler buluyorlar. senelerimi verdim cocuk vs. bisürü neden yaratılır ama affetmek silmekten daha zordur. ayrılırsınız bisüre sonra gecer acısı ama bi ömür acaba yine yaparmı diye düşünüp üstelik bide aldatılmayı kabullenip 2. aldatmanın biletini verdikten sonra adamın eline çelikmez arkadas çekilmez.insallah eşiniz dogruyu söylüyordurda herkes yanılmıs olur yuvanız dagılmaz bide daha dogmamıs bir bebek allah yardımcınız olsun.

Eşiniz sizi bariz bir şekilde aldatıyor. Eşinizin dediği gibi olsa, kız arar ya da mesaj atar ama aşkım demez. Ayrıca konuşma akışına göre de hiç aralarında bir şey yokmuş gibi durmuyor. Eşiniz müsaitmisin diyor, kızda evet aşkım sen iste yeterki müsait olurum diyor. Gayet net aralarında bir ilişki olduğu, karşı tarafta sizden haberdar ki önceden aralarında bu konuşulmuş olurda eşim görürse seni arar bağırır çağırırım aramızda hiçbir şey yok aslında o beni rahatsız ediyor der topu sana atarım demiş yüksek ihtimalle durum bundan ibaret.

Kız bir de rehber öğretmen demiştiniz yanılmıyorsam... keşke bu kutsal mesleği böyle adi insanlar seçmese... neye rehberlik ediyor acaba?

adam yalan soyluyor tabıkı ılıskılerı var

Sizin adiniza cok uzuldum. Her sey ortada ama gonlunuz esinizin dogru soyluyor olmasindann yana. Bazen insanlar icinde bulundugu olaylari dogru analiz edemiyor. Ben de ogretmenim ve idarecimle mesajlasip "askim" diyecegimm!!! Aldatilmissiniz hatta is aşkım demelere kadar gitmis. Kocanizin yuzune tukurmek gerek es ve baba olmayi hakediyor mu acaba? Yaziklar olsun...

-Müsait misin?
-Evet aşkım.
Şu mesajlaşmanın ilişkiden başka hiçbir açıklaması olamaz.
Kendini rahatsız eden bir kadına watsuptan hiç kimse''müsait misin '' diye mesaj atmaz,üstelikte senli benli konuşmaz.
Karşılığında ''evet aşkım'' diyen bir mesaj olmasa bile bir müdürün öğretmene neden böyle bir mesaj attığı,neden siz diye hitap etmediği sorgulanır.
Hamile halinizle sizi üzmek istemem ama,bu mesajın üstüne 500 tane şahit getirsede inanmazdım.

Mesai arkadaslari kucuk bir yer oldugu icin farkindadir bence... Sezerler hatta sahit olurlar ama kimse bu durumu ortaya atamaz. Sizinle diyalogu olan bir ogretmen yok mu arayip fikir alacaginiz. Vicdan sahibi ahlakli insanlar mutlaka vardir diye dusunuyorum ayni okulda. Hem de emin olun hayretle sahittirler yasananlara ama size kimse bir sey diyemez; zor bir durum.

zor bir durum..
aldatılıyorsunuz.

O zaman neden ayrilmio benden bu adam surekli yok diyor.ben karsilik vermedim diyor.devam edecek onla benden ne istiyor.eninde sonunda gercek cikacak sonuc ayni ayrilik.neden geciktireyim diye ugrasiyo bebek icin mi yani.
erkekler başkasına bağlanmak içn aldatmıyor ki arkadaşım.kadınlar gibi değiller onlar.hani başkasına aşık oldu ,onla beraber olmak için karısından ayrılacak diye bir durumları yok yani..aldatsa da karısından ayrılmak istemez hiçbir adam..hataydı affet derler..her haltı yiyecek ama eninde sonuna evine dönecek onların mantığına göre..
konuyu kapatma derdinde..doğumunuz da yakın..olayı alevlendirmek isytemediği için üstünü örtüyor sadece..
peki madem kadın kocanıza saplantılı..kocanız niçin müsait misin diye sormuş? yani neresinden tutsan elinde kalıyor..
ama bence en doğrusu,annenizin yanında kalın,doğuma ve bebeğinize odaklanın..acele karar vermeye gerek yok.adma belli aldatmış.ama kararınızı hemen vermek zorunda değilsiniz..doğum ve bebğin ilk ayları zaten zor zamanlar..bir de bu konuyla yıpranmayın..daha sonra verirsiniz kararınızı. nasılsa adama bu sürede yanınızda değil.doğru muyum?

Ne ahlaksız hemcinseler var.Belki kızın sizden haberide yoktur.Eşiniz kızı seviyordur.Takipte olunuz lütfen .Ah ah ne devirlere kaldık .

Aldatmış olabilir ama hemen kestirip atma, en azından yüz yüze konuşun, o şekilde ne halledecekseniz halledin. Aklında tek boşanma olmasın. En azından herkes bir şansı daha hakkediyor. Bir defa öyle yaptı yine yapar veya yapmaz diye bir şey diyemeyeceğim ama, olabilir bir boşluk anı olabilir, kız bırakmaz. Doğrudur. Bunların hepsi olabilir. Ama direk boşanmaya odaklanma. Güven gideri evet ama aşabilirsiniz belki..

Ona gore asilir cunku o bisey yapmamis ama ben unutamam.sabirla bekliyorum herseyin iyice ortaya dokuldugu sacildigi gunleri.suanda aramalarini yanitlamiyorum.msjla sadece bebegin iyi oldugunu bildiriyorum.aileye bisey demedim gelince yuzyuze herkese soylesin kendisi

Beni aldatan bir esi neden isteyim soyleyin bana. Biraktim gitti. Zaten gormuyorumda benimde sevgim biter zamanla.zaten duydugum anda sogudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…