Verkes yasiyo diolar bunu cok zormus.ama affetmek istemiyorum.
Arkadaslar ben otuz dort haftalik hamileyim.yalniz yasiyorum.esim baska sehirde gorevde.bulundugu yer hamile biri icin uygun bir yerdegil.ben memleketteyim.cok sik gorusemiyoduk.zamanla telefonlada aramaz sormaz olmus bana soguk davraniyodu.gelince duzelir dedim.geldiginde telefonunun sifreli oldugunu yanindan ayirmadigini gorunce suphelendim.bana cok soguk davrandi bide opmiyodu dahi cocuga bisey olurmus diye.neyse geldikten iki gun sonra sifreyi cozdum ve watsapp mesajlarindan isyerinden bi bayanla mesajlastigini gordum.kiza musaitmisin demis kiz ona evet askim sen iste yeterki musait olurum demis oda evet demis.sonrada telefonla gorusmusler.ben tabi krize girdim.aciklama su kiz onu seviyomus.bilerek bizi ayirmak icin yapiomus.yanimda kizi aradi kizdi arama yazma dedi.o gunden sonra ilgisi duzeldi.eskisi gibi oldu.gidincede ariodu soruodu ama bugunlerde yine ayni.ben gercegi ogrenmek icin ne yapmaliyim.kizin nosu var ama arayip ne dicem.oradan birisinee de soramam.emin olup ona gore davranmak istiyorum.
-Müsait misin?Bana senin yanina geldigimi ogrendi harekete gecti.psikopat falan dedi.ne yapsam cirkeflige vuruyo dedi.ben onla beraber olsam zaten ona kizcami bilir atmaz ole mesajlar sen gor diye yapti dio. Odasina gelip abuk subuk konusuyomus kac kere bagirdim cagirdim dio.anlamio adimi mi cikarayim dedim rehber ogretmen bide.ders zili caldimi kapimi bile kitliodum icerdeken dedi.oda cok sikinti cekmismis uzulmismus kiza diomus ben evliyim cocugum olcak kiz olsun ben seni seviyorum diyomus.karin sevse seni burda birakmaz diomus ne dese olmamis cirkefmis. Demisti ilk etapta
erkekler başkasına bağlanmak içn aldatmıyor ki arkadaşım.kadınlar gibi değiller onlar.hani başkasına aşık oldu ,onla beraber olmak için karısından ayrılacak diye bir durumları yok yani..aldatsa da karısından ayrılmak istemez hiçbir adam..hataydı affet derler..her haltı yiyecek ama eninde sonuna evine dönecek onların mantığına göre..O zaman neden ayrilmio benden bu adam surekli yok diyor.ben karsilik vermedim diyor.devam edecek onla benden ne istiyor.eninde sonunda gercek cikacak sonuc ayni ayrilik.neden geciktireyim diye ugrasiyo bebek icin mi yani.
konuyu kapatma derdinde..doğumunuz da yakın..olayı alevlendirmek isytemediği için üstünü örtüyor sadece..Ben bana aciyosun heralde simdi bise anlatmoyosun dedim oyle dusunmeni istemem dedi.burdan yazarak telde soyleyerek olmazmis.gelince konuscakmis.herseyi asarmisiz bunlar gecermis baska seylerle ilgilenecekmisim delircem ben ya. Ben bitti diyorum o bunlari soyluo
bence siz esinizin yanina gidin. Hamile icin uygun olmayan yer ne demek oluyor?
Acimasiz olacak ama bence esiniz o diger kadinla cok net gorusuyor. sizi aldatiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?