- 19 Ocak 2014
- 234
- 102
- 43
Şifre gittiğini bilmiyordum,o zaman yapmasın..Evet şimdi denedim kardeşimden. Şifre gidiyor ve yapmaması gerek.
Bulduuuummmm.. Mesajları okurken beynimde bi ampul yandıŞimdiii whatsappta numaranı değiştir bölümü var ya,ordan kendi numaranızı silip eşinizin numarasını yazacaksınız ve eşinize gelen mesajlar size gelecek.Yani siz kendi telefonunuzda eşinizin whatappını kullanmış olacaksınız.Bi deneyin bence..
Ben bana aciyosun heralde simdi bise anlatmoyosun dedim oyle dusunmeni istemem dedi.burdan yazarak telde soyleyerek olmazmis.gelince konuscakmis.herseyi asarmisiz bunlar gecermis baska seylerle ilgilenecekmisim delircem ben ya. Ben bitti diyorum o bunlari soyluo
Esim okul mudur bu sahis bekar ogretmen.is icin muhatap olmak zorunda kaliyo benim yanimda aradi kizi kiz efendim dedi sadece agzina geleni saydi.hil diyemedi.tabi suanda naptigini soruyorum.aramiyo sadece bi belge imza durumunda odama gelio dio.doguma gelecek yaza tayinle temelli gelecek.beni o istemio ev arkadaslari var lojman sikintisi var.dogumdan sonra godeyim diyorumda aldatiliosam ugrasmak istemiyorum.nasil ogrenecegim bu olayin aslini.bana guven iliskim olsa ruhun duymazdi dio kizi tembihlermis burdayken aramazmis falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?