Yorum istiyorum

Allah yardimcin olsun...cok sıkıntili bir durum....kizla muhattap olma hic bence...esinin yanına gitmeye bak...bence hamile hamile esinden ayrı olmamalisin...yakin olmalisn ona...yakin olamıyorsan gidemiyorsan yanına esin gelir gelmez otur konus onunla..

adama bak ya hemen uzak durunca başka biri..sizi sevseydi yapmazdı bunları..kızın suçu yok..suç eşinizde aramış bulmuş..

buradaki yorumları kıstas alma bence.eşini en iyi sen tanırsın,neyi dogru neyi yalan samimimi sen bilirsin..burada çok genel konuşuluyor.benim eşimde bu tarz bi büyük hata yapmıştı yıllar evvel.iyi ki boşanmamışız diyorum..9 yıllık evliyim,ama hala aşıgız birbirimize..guvenimi tekrar kazandı ama eşime çok bedel ödettim,ciddi anlamda burnunu sürttüm

Sakın üzülmeyin. Hayattan soğumayın. İçinizde bir hayat daha var. Bunun değerini bilin. Eşlerimiz yokken upuzun bir dönem yaşıyoruz. Konuşmayı, yürümeyi hayatı öğreniyoruz. Badireler atlatarak bu yaşa geliyoruz. Hiç bir erkek bu kadar önemli olmayı haketmiyor. Hayatın merkezinde siz ve bebeğiniz olsun. Önemli kararlar almamaya çalışın. Hormon dengesi mantıklı karar vermeyi engelliyor. Emzirme dönemi bitince sezarın hakkını nasıl olursa verirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun. ağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı dilerim. Ha bu arada eşimle aram bozuk, keşke seninle evli olsaydım diyerek bekar kızlara yazılan erkeklerin Allah layığını nasip etsin.....

Hamile iken olacak sey miydi insan durust olur ayrilir ne yapacaksa yapar.ben esimi durustlugu ile ovunurdum. Soyledigi hic biseye inanmiyorum zaten kendini ilk gun bi savundu su sira o zahmete bile girmiyor.

Valla kizimin da kaderiyle oynadi daha ne diyim.herkes yasiyo diolar bunu cok zormus.ama affetmek istemiyorum.emin nasil olurum diodum kizim icin ama simdi o bile gelmiyo icimden naparsalar yapsinlar evimdeyim bebegimde benimle kipirdaniyo durmadan rabbime cok sukur o var.

Hayır naparlarsa yapmasınlar. Olan şeyden zarar görüyorsunuz. Tam okuyamadım.Yorumumun bir geçerliliği yok. Ama kız eşinize değil eşiniz kıza asılıyordur. Evlilik birliğini bozmadan günü kurtarmak istiyor olabilir.Ama çok günah. Hem size hem kıza. Lütfen bir şekilde varlığınızı hissettirin. Yada kalkın gidin. Daha 5 hafta var doğuma. Ama sizden rica ediyorum asla kızla konuşmayın. Bana çok ayıp geliyor. Tabi yine de siz doğrusunu bilirsiniz. Hayırlısı olsun. Ne yaparsanız yapın ama üzülmeden yapın. Değmiyor .

Yok esim oyle birisi degil. Kendimden biliyorum oyle sarkacak falan. Kiz ustune dusmese o kilini kimildatmaz.cunku kendini udtun goren bir tiptir genelde.ya uzuluyodum ama simdi dusundumde gerek yok haketmiyor. Uzulerek bile deger vermis oluyorum.arkasini da aramiyorum artik. Suan kizimi dusunuyorum bana bakacak olan masum gozlerini.bana iyi geliyor.

Eşinize onu aynı şekilde aldattığınızda da bu kadar pozitif düşünmesini söyleseniz napar acaba. Yapın demiyorum hani sadece bi söyleseniz...

Erkeklerin bu rahatlığından aymazlığından midem bulanıyor.

Yav he he. Minareyi çalan kılıfını hazırlarmış ciddi cıddı. Olayın aslı mı kalmıs. Her sey ortada degıl mı

bence esınızle oraya mutlaka gıdın eger gıtmezsenız bu ısın sonu kotuu gıdın esınızın yanında gorunun askım dıyor yaa bunun otesı varmıı bu ozguvenı esınız verıyorr kım kıme zorla askım der lamıcını yok salllamsınnayıpp yaaa

Ya ordaki herkes beni taniyo biliyo o kiz sadece yeni bu sene geldi.gidip napicam kendimi gostersem nolcak olan degisecek mi bu saatten sonra kiz utanacak mi peh kaldiki iyice paylasilamayan adam olacak.yeter kucuk dusmusum o gun olayin sokunu atlatamamisim ilk ogrendigimde cekcektim gitcektim ama korktum ailem icin bebegim icin.nasilsa gidecek yine dedim bide esim sonucta inanmak istedim sma her gecen gun dahada beliriyor hersey.o suphe o vesvese yok mu en derin asklari bile siliyo.ya ayni seyi ben yapsam mevzusuna girmiyorum girmemde cunku ben ALlah tan korkarim. Gonlum birine kaysa esime soyler ayrilirim.

ısınız zor allah yardımcınız olsun allaha sıgının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…