Yorum istiyorum

Eşiniz herhangi bir durumda yakalanma ihtimaline karşı o kızı uyarmış belli ki kızın tepki vermemesinden çok açık bu durum. Neden benden ayrılıp onla devam etmiyor demişsiniz,kızla biraz vakit geçirecek takılacak, üstelik evli olduğu halde kabul eden biri,neden evliliğinden olsun ki hem sizle hem onunla devam edebilcekken ? üzgünüm ama anlattıklarınız bunu gösteriyor.

Baska secenek yok zaten bu kadar insan ayni seyi soyluyosunuz. Yapacak tek seyim su artik ipleri koparmak ilk adimi attim zaten yirmiucunde gelir noktayi koyariz.zaten orda o ben burdayim zorda olmaz kagit ustunde nitecek bide iste.benim sevdigim esim dedigim insan bunu bana yapmayacakti. Mucadele etmekte istemiyorum sanki hakettim de. Oldu sayip yoluma devam edicem

Sadece sunu soyleyecegim size.bizde dogunun ucra bir ilcesinde gorevliydik.hamileydim baska saglik durumlari da vardi.neyse esim tabi sen gelme idare ederim su bu dedi.ara ara gidip gelebiyodum.karnim burnumda ucak tepelerindeydim.sirf dogumda yanimizda olsun diye dogum zamani yanina gittim.bebegim dogdu ailemin yanina geldim.bu sefer asisi var su bu orada kalin.benim de aklim sizde kalmaz falan dedi.cok uzatmayim sonuc ne derseniz 8 aydir ayriyiz ve bosaniyoruz.ve evettt altinda baska baska nedenler varmis.simdiye gelecek olursam cok sukur atlattim davanin acilmasini bekliyorum ailemle kaliyorum.is bakiyorum ve cok sukur en azindan artik aldatir mi, bosar mi, bunu yapsam ne olur, ailesi ne der....vs vs korkularim yok artik.hakkinda hayirlisi olsun.sen ne kadar guclu olursan annecigin, kardeslerin ve en onemlisi dogacak yavrun o kadar guclu olur.Allah evladini sana bagislasin...

Bence siz ayrılmazsınız hiç sanmıyorum eşiniz sizi çözmüş bi şekilde ikna eder. bundan sonrası için yapmasın bari sizi kandırmasına izin vermeyin.

Ayni yasadiklarimiz baksana evet bende oyle yapicam zaten.hayat insana neler gosteriyor boyle

Bu durumda kadinlara üzülüyorumda, birde hamile
Kadinlarin bunlari yasamasi cok üzücü. ((
Benim düsüncem, onlar beraber hareket ediyolar.
Bu ne samimiyetki askim, uyandinmi diye soruyo.
Allah yardimcin olsun

Bu bir surec ben telefondan ayriliyorum senden diyorum ne oluo ayriliniyo mu gidicem dava acicam falan bunu onla beraber yapicam cocugumu bana biraksin tek celsede olsun.aileme de haberi su asamada degil hersey bitince soylicem.onun ailesinede. Cok mudahale dallanacak budaklanacak cocuk oliyo diye

Hamilesin seni üzmek istemem ama eşin düpedüz seni aldatıyor.

Kendini bu durum için sakın suçlama keşke gitseydim falan diye. Birinin sizi aldatmasının tek bir sebebi vardır. Sizi sevmiyordur. Sevmediği için de aldatmaktan korkmuyordur.

Bu durumda siz aslında sizi sevmeyen bir eşle devam edip etmeyeceğinizin kararını vereceksiniz.

Ben yerinde olsam, mesajların nasıl kanıt sayılabileceğinin bir yolunu araştırır ve hemen boşanırdım.

Vay ş....... erkeklerde azdi iyice kendilerini bi b.... saniyor lar kusura bakmayin cok sinirlendim kime güvenecegiz yahuuuu

okullarda iyice ask yuvasina dondu hangi okula giittiysem var bi tane duyduklarimda ayri nerde eski idealist ogretmenler.

Eğer Eşiniz yüz vermeseydi kız o şekilde mesajlar atamazdi bu bir gerçek. Ama çok yazık etmiş yakında bebeginiz olacak size hamileyken bunları yaşatmaya hic hakki yok. Ayrilsaniz da zor ayrilmasaniz daha da zor olur. Belki Eşiniz yanınıza tayin istediğinde düzelir ama siz unutabilir misiniz bunları orası meçhul. Allah YARDIMCINIZ olsun pişman olmayaciginiz kararlar verin

canım anlattığın olayının aynısını ablam yaşadı.ablama karşı aşırı ilgisizdi.denizciydi eşi.görev için sürekli seyire gidiyordu.ablam aynı senin gibi telefondaki mesajlaşmayı yakaladı.eski sevgilisini bulmuş mesaj atmış.eşi o bana asıldı falan filan bi ton yalan uydurdu.ablam affetti!sonra ilgisi anında düzeldi.ama 15 gün sonra gene bozuldu.hatta kadını arayacaktı ablam ama vazgeçti.arasam "kocana sahip çıksaydın o beni buldu" diyecek dedi.çünkü bu tip kadınların bir numaralı lafı bu.1 sene boyunca ha düzeldi ha düzelecek sabır etti.sonra olmadı boşandılar.bi kadın herşeye katlanırda aldatılmaya katlanamaz.ablam katlandı.bana göre katlanmayı hakeden bi adam değildi ama çocuğum için sabır dedi.olmadı.hakkında hayırlısı olsun canım.sana tek önerim asla ama asla kendini yıpratma ve seni yıpratmalarına izin verme.bebeğin için sağlam ol.

Evli bir erkeğe askım demek cesaret ister. Kocanızın sizi aldattıgı bariz de. Bu saatten sonra ne yapılır bılemem

Bulduuuummmm.. Mesajları okurken beynimde bi ampul yandı Şimdiii whatsappta numaranı değiştir bölümü var ya,ordan kendi numaranızı silip eşinizin numarasını yazacaksınız ve eşinize gelen mesajlar size gelecek.Yani siz kendi telefonunuzda eşinizin whatappını kullanmış olacaksınız.Bi deneyin bence..

Eşiniz sizden tırsıp hemen birşeylere inandırmak için kızı aramış. Merak ettim kız oradan ne dedi acaba duymadınız mı ? Onun dışında eğer adam yüz vermezse bir bayan asla ''Aşkım'' demez. Şöyle bir planda yapmış olabilir;
''Ben evliyim, her an hamile eşim mesajları yakalar veya birşey sorarsa sana karşı çıkarsam sakın alınma'' deyip planlamış olabilir. Kızı araman fayda etmez.. arasan ''Ben öylesine söyledim.'' der.
Çok özür dilerek söylüyorum, eşiniz bu bayanla epey görüşmüş bu soğuk davranmaların, öpmemelerin başka bir açıklaması olamaz ki aldatılıyorsun.

Numarayı yazarsa eşine bildirim falan gitmiyor değil mi ? ''Şu kişi numaranızı ekledi!!'' gibisinden uyarı almıyordur inşallah ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…