Canim iki kişilik sorumluluğun üzerine düşen bölümünü ben yaptim zaten.tum evi ben topladım 2 haftada kutu paket koli. Yerlestirme işini de ben yapacaktım yine. Onun tek yapacağı
1.evi nakliyeye vermek...verdi ama başına gitmedi arkadaslari yüklettdi eşyayı.
2. Evi boyatmak...boyatmadigi gibi boyattim diye yalan söyledi.
3. Mobilyaları nakliyecilere kurdurtmak.dolap kitaplık vb....nakliyecileri gondermis mobilyayi kurdurtmadan.
Yani onun yapacagi birsey yok bedensel olarak.nakliyeciye parasini veriyorsun herseyi tasiyip kuruyor.sadece ilgilenecekti o kadar. Asıl bedensel işler bende.
Bu haksizliga ilgisizlige degersizlige rağmen daha nasıl durayim orada.
Haklılık payın yüksek ama sonuçta iznin bittiğinde o ev yerleştirme işi başına kalacak. Daha da zorlanacaksin.
Evet adam yeteri kadar sorumluluğunu yerine getirmemiş fakat çekip gitmek bir şeyleri halletmiyor.
Ben kk da bazı konularda kadınların sırf gaz verdiğini düşünüyorum. Olayın gerçeklik boyutuna baktığımızda durum çok farklı.
Evet haklisin, ne tembel adammış, dönme tabi, ne ilgilenicen yaa desem sana bir faydası olmayacak. Evet seni tatmin edecek yazdıklarım ama o evin yerleştirilmesi gerçeği var.
Değer konusunu daha sonra oturup konuşun.
Sorumsuzlugunu yüzüne vurun
Fakat izin bitmeden üzerinizde ki yükü hafifletin diyorum.
Bir boyacı ayarlasın, ev boyandiktan sonra bir de kurulum için adam ayarlasın siz de başında durun.
Ev yerlestirirken de konuya dahil edin.
Hoş ev toplanırken de dahil etseydiniz üzerine yük verirdiniz. Simdi yapması gereken ufak işleri bile yapmamış.
Yani baştan tüm yükü sen üzerine alarak yanlış yapmışsın. Yardim edecekti.
Her şeye sen kosmayacaktin fakat bu durumda yine en güzel sen halledecekmissin gibi :)