yorum lütfen

challenger

anladım ki herşey sensin.
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
6.761
405
198
38
İstanbul
merhaba kafam allak bullak buyüzden sizden yorum istiyorum.
Birisi var çoğu arkadaşımız ortak ve ınsanlar bır sekılde görüşmemiz gerektiğini ve ciddi anlamda başlamalıyız diye baskı yapıyorlar.
İyı bırısı fakat 8 ay falan görüşmemiştik ve 2 haftadır görüşelim diyor sonra vazgeçiyordu hep.Artık dün akşam sanırım bundan dolayı oldugunu düşündüğünü ve onu zorladıgımı düşündüğünü düşündüğümü buyuzdende özür dilerim dıye mesaj attım gelen cevap çok ilginçti.
x ben senle görüşmekten korkuyorum.
nie dıye sordum.Cevap gelmedi bir süre bende boşver ıllakı nedenin vardı dedım fakat bı 10 dakıka sonra;
aldığım cevap cok şaşırtıcıydı ben senden gerçekten hoşlanıyorum ve ıkımızde yetişlin insanlarız buyüzden ıllakı bırseyler yaşayacağız görüşürsek ve ben senden çok hoşlanıyorum bunu cok ısterım ancak bir ilişki yaşayabilmek için emek-zaman harcamak gerekiyor.ve ben gerçekten cok yogun calısan bırısıyım.zaman ayıramamaktan korkuyıorum dıye cevap geldi.
yazılımcı oldugu ıcın yogun oldugunu hayatı boyuncada 9-6 buyuzden calısamayacagını bıldıgımı yazdım.Hıc bır daha bırsey yazmadı acıkcası whatsappa da gırmedı.
Şimdi sıze soruyorum gerçekten cok yogun calısan bırısı oldugunu bılıyorsunuz haklı ama bunu bırsekılde anlatırım mı dersiniz yoksa bırak gitsin deyip tüm ortak arkadaşlara durumu açıklayıp,tüm haberleşme kanallarınızı silermisiniz?
Napmalıyım ben yorum rıca edıyorum sizlerden.

peki sen gerçekten hoşlanıyomusun ondan
bence iyi düşün çok çalıştığı için seninle yeterince ilgilenemeyebilir,bu yüzden sorunlar çıkabilir
birde şöyle bişey var bence,birbirinden hoşlanan iki kişi bi ilişkiye başlarken nasıl olucak diye hiçbirşey düşünmezler birbirlerinden uzak duramazlar ve başlar.
sizde mantık girmiş devreye eğer gerçekten bişeyler olmasını istiyorsanız ikinizde zaten olur,duygular yeterli değilsede görüşmezsiniz

ben gerçekten hoşlanıyorum ancak oo korkunç derecede yoğun çalışıyor..

Sabah 9 akşam 12-1lere kadar aldığı işi versin dıye cırpınıyor zaten kımse bırsey demese bıle o çalışmaz ise aklında kalıyor.
Bılmıyorum bencede mantıkla geliyor bana karşı ama hoşlanmasa hoşlanmaz ve bırseyler yaşarsak vakıt ayıramazsam senı kaybedersem dıye de düşünmez gıbıme de gelıyor kafam buyuzden allak bullak..

Back
X