yorum sizde...

ceyren

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
138
0
0
Adana
biri ile tanıştım daha çok yeni. düşünün ki ben istanbulda yaşıyorum oda tekirdağda. ve her hafta istanbula iş güç dolayısıyla gelen biri. ben onun yanına gitmiyorum işi oldukça istanbula geliyor o esnada da görüşmüş oluyoruz. bir kafede çay içiyoruz. henüz uzun zaman geçiremedik. ikinci buluşmamız yine istanbulda yine bir kafeye gittik çay içtik biraz oturduk hadi kalkalım dedi tam kalkıyorduk hesabı sen mi ödeyeceksin dedi. ben bu sözü çok kabaca buldum. kendisine söyledim önemli olan çay parası değil netice de 5 tl bişey fakat kalkıpta böyle bir şey söylemen bana son derece kaba geldi dedim. oda diyorki ben istanbulda misafirim dolayısıyla ev sahibi olan misafirini ağırlar yani hesabı sen ödemelisin o yüzden öyle söyledim dedi. şunu da belirtmek istiyorum çalışmıyorum işsizim kendisi ise çok iyi bir işte çalışıyor maddi durumu da çok çok iyi. o kendini çok haklı görüyor ben saçmalıyormuşum istersen herkese sor herkes beni haklı görecektir dedi bende size soruyorum onu da haklı görebilirsiniz beni de hepsine eyvallah. herkese soracağım peki dedim o yüzden soruyorum. şimdi bunları bana yorumlar mısınız????? söylediği sözde hiç bir kabalık yokmuş sizcede yok mu???

biri ile tanıştım daha çok yeni. düşünün ki ben istanbulda yaşıyorum oda tekirdağda. ve her hafta istanbula iş güç dolayısıyla gelen biri. ben onun yanına gitmiyorum işi oldukça istanbula geliyor o esnada da görüşmüş oluyoruz. bir kafede çay içiyoruz. henüz uzun zaman geçiremedik. ikinci buluşmamız yine istanbulda yine bir kafeye gittik çay içtik biraz oturduk hadi kalkalım dedi tam kalkıyorduk hesabı sen mi ödeyeceksin dedi. ben bu sözü çok kabaca buldum. kendisine söyledim önemli olan çay parası değil netice de 5 tl bişey fakat kalkıpta böyle bir şey söylemen bana son derece kaba geldi dedim. oda diyorki ben istanbulda misafirim dolayısıyla ev sahibi olan misafirini ağırlar yani hesabı sen ödemelisin o yüzden öyle söyledim dedi. şunu da belirtmek istiyorum çalışmıyorum işsizim kendisi ise çok iyi bir işte çalışıyor maddi durumu da çok çok iyi. o kendini çok haklı görüyor ben saçmalıyormuşum istersen herkese sor herkes beni haklı görecektir dedi bende size soruyorum onu da haklı görebilirsiniz beni de hepsine eyvallah. herkese soracağım peki dedim o yüzden soruyorum. şimdi bunları bana yorumlar mısınız????? söylediği sözde hiç bir kabalık yokmuş sizcede yok mu???

yolverin hemde hemen. ya bir çay parasını bile kız arkadaşına ödettiren üstelik tabiki sen ödeyeceksin diye görgüsüzleşip kabalaşan adamdan uzak durun uzak.

bana da ters geldi , sonuçta siz sadece 2 arkadaş değilsiniz , ne o 5 liranın hesabını yapar gibi , pinti mi acaba ?

evet çok kabaca..üstelik üste çıkması da çok küstahça..:19:
bir daha geldiğinde görüşmeyi düşünüyor musun şimdi sen??

Saçmalamış!!!! Ben eşimle sevgiliyken benim için başka şehire gelirdi ve su almak için bile elimi cebime attırmamıştır.. :ssz:

Şimdiden ince hesaplara başlamışsa ileride neler yapar düşünemiyorum........ :37: :ssz:

yok arkadaşlar olaqy henüz dün yaşandı. dünden beri o haklıyım ben herkese sor diyor saçmaladığını kabul et diyor bende herkese soracağım bakalım o zaman dedim. kavga ediyoruz yani.

yok arkadaşlar olaqy henüz dün yaşandı. dünden beri o haklıyım ben herkese sor diyor saçmaladığını kabul et diyor bende herkese soracağım bakalım o zaman dedim. kavga ediyoruz yani.

daha yeni tanışmışsınız bunun konusunu yapması ve hala uzatması çok ayıp birşey

:S :S ohaa yah bu adamdan hayır gelir mi uslubuda çirkinnn bir bayana hesap ödetmek nasıl bir kabalıktır hani parası olmasa anlarım ki parası olmayan insan böyle sölemez daha gururlu olur bir samimiyetiniz fln olsa yine :53: anlarımmm canım sana tavsiyemmmm böyle anlayıssız bir insanla görüşme

Saçmalamış!!!! Ben eşimle sevgiliyken benim için başka şehire gelirdi ve su almak için bile elimi cebime attırmamıştır.. :ssz:

Şimdiden ince hesaplara başlamışsa ileride neler yapar düşünemiyorum........ :37: :ssz:

işde diyor ki ben istanbulda sonuçta misafirim diyor benim arkadaş çevremde bu böyledir diyor. yani birinin yanına gidildiğinde misafir olana asla para ödetilmez diyor. üstelik yemek masasında hiç hesap ödememiş bir arkadaşları varsa o kendsini kötü hissetmesin diye hadi bugün hesabı sen öde diyorlamış. yani onlar aynı dünyada yaşıyorlar ben farklı dünyada yaşıyormuşum olması gereken buymuş. bence çok çok kaba bir tavırdı ama kabul ettiremiyorum.

bana da ters geldi , sonuçta siz sadece 2 arkadaş değilsiniz , ne o 5 liranın hesabını yapar gibi , pinti mi acaba ?
iki arkadaşta bile ortak ödenir. ama bu direkt sen ödeyeceksin demiş. hemde 2ci buluşmada.. sanki yıllarca kız arkadaşına yedirmiş içirmişte artk bunalmış bu son der gibi ki onuda bir erkek bana göre dememeli. bu kadar kabalaşmamalı..
feciymiş.

Ayy bana kuzenimi hatırlattı bu adam :53:

Kuzenimin 3 yıllık sevgilisi var. Ben, kız ve kuzenim gittik simit sarayında 3 simit 3 de çay içtik. Kuzenim hadi herkes 2 lira koysun dedi:53:

Yani pinti olduğunu bütün aile biliyordu da insaf sevgilisinin yanında bunu yapması çok garipti.

Tepem attı benimde ayıp ama bu yaptığın dedim ve gittim hesabı ben ödedim

ve kuzenimin maddi durumu da o kadar iyi ki..

Bugüne kadar bana bir su bile almadı.. cebimde 50 kuruş olmadığı için bütün bir gün susuz gezdiğimi bilirim yanında.

Kız da garibim kabullenmiş midir nedir bu huyunu

Ama sana tavsiyem hemen ayrıl değişir mi diye düşünme

kim haklı kim haksız onu da o düşünsün..

işde diyor ki ben istanbulda sonuçta misafirim diyor benim arkadaş çevremde bu böyledir diyor. yani birinin yanına gidildiğinde misafir olana asla para ödetilmez diyor. üstelik yemek masasında hiç hesap ödememiş bir arkadaşları varsa o kendsini kötü hissetmesin diye hadi bugün hesabı sen öde diyorlamış. yani onlar aynı dünyada yaşıyorlar ben farklı dünyada yaşıyormuşum olması gereken buymuş. bence çok çok kaba bir tavırdı ama kabul ettiremiyorum.

onlar onun kankisi. peki siz kankisimisiniz..

Kesinlikle çok büyük kabalık yapmış bir bayana ne olursa olsun hesap ödetilmez hele de erkek çalışıyorsa...

Tövbe yaa!!! Kızıyorum böylelerine!! :20: Seni erkek arkadaşı ve ya kankası sandı sanırım!!! Evet,hemcinsinle buluşursun ödeme de bir düzen olur,bir o öder bir diğeri.. Ama erkek kız arkadaşıyla buluşacak bir de üzerine sen öde ben misafirim diyecek... yuhh!!

nezaketten anlamayan,kaba,cimri ve görgüsüz biri.... :ssz: Hiç de öyle bir şey görmedim,duymadım çevremde.. Demek ki biz de uzayda yaşıyoruz.. :ssz:

onlar onun kankisi. peki siz kankisimisiniz..

kankisi değilim kız arkadaşı olacaktım fakat ancak şimdi sokaktan geçen kız olurum onun için. ya kafenin ortasında kalkarken hesabı sen mi ödeyeceksin dedi yaw bide üste çıkıyor gayet normal miş.

aman allahım rahatlıga bakarmısınız..daha yeni tanışıyosunuz ilerde kimbilir neler der .biri bana böyle bişey dese otomatik sogur ve görüşmem birdaha şaka gibii :))

Daha ikinci buluşma
5+5 desek 10 TL nin pazarlığına oturmuş
Bir de böyle mi denir bu
Çok sinir olurdum ben olsam daha konuşmam herhalde onunla

5 TL yi insan sadaka diye yolda hiç tanımadığı için harcar insan
Bu sevgili olarak ilişki kurmayı düşündüğü birinden esirgiyo, lafı bile edilmez
Bir de üstüne hem suçlu hem güçlü ben misaifirm yok bilmem neyim diyo
İş için gelmiş Allah'tan yoksa biletimi de karşıla derdi herhalde :30:

kankisi değilim kız arkadaşı olacaktım fakat ancak şimdi sokaktan geçen kız olurum onun için. ya kafenin ortasında kalkarken hesabı sen mi ödeyeceksin dedi yaw bide üste çıkıyor gayet normal miş.

aynen... öyle olun bencede..

Back
X