yorum sizde...

En sevmediğim erkek tipi. Gurursuz diyorum ben böyle adamlara.
Daha şimdiden bi çay parasını senin ödemeni bekliyorsa ilerde yüklü miktarda paralar ister bence.

canım okudum durumu yalnız bu bahsettiğin adam bana çok tanıdık geldi. benim de tekirdağda yaşayan, söylediğin yaşlarda, bir şirkette müdür olan, hali vakti yerinde ve sürekli işi dolayısıyla haftada bi kaç kez istanbula giden netten tanıdığım biri var. karakter olarak da benzettim. aynı kişi olabilir mi acaba? vallahi dünya küçük olur mu olur..sorun olmayacaksa o adamın ismini ya da soyadını yazabilir misin? gerçekten çok çok merak ettim ve şaşkınım şu an. eğer oysa sana söyleyecek bikaç şeyim olabilir!!

çoğunlukla onun senin yanına geleceğinden seni baya bir masrafa sokardı:9::9:
adama bak yha ....gün gelip çay paran olmaya emiiii :9:

canım okudum durumu yalnız bu bahsettiğin adam bana çok tanıdık geldi. benim de tekirdağda yaşayan, söylediğin yaşlarda, bir şirkette müdür olan, hali vakti yerinde ve sürekli işi dolayısıyla haftada bi kaç kez istanbula giden netten tanıdığım biri var. karakter olarak da benzettim. aynı kişi olabilir mi acaba? vallahi dünya küçük olur mu olur..sorun olmayacaksa o adamın ismini ya da soyadını yazabilir misin? gerçekten çok çok merak ettim ve şaşkınım şu an. eğer oysa sana söyleyecek bikaç şeyim olabilir!!

ayy inanmıyorum yok artıkk .. olur mu olur ..

İşin ilginc tarafı adam hala ısrarcı ...ben normalim sen anormalsin...seni ikna etmeye calisiyor sen de buna izin veriyorsun.......bizim sirkette bir sofor var eski sevgilimden esortman aldirdim diye boburleniyor......sen de bu adam icin bir skor olacaksin....arkadaslarına sõyle anlatacak seni........istanbulda bir sevgilim vardı.....elimi cebime attırmadı..........bu adama sen ne biçim erkeksin deyip irtibatı kes

Çok saçma, bir çay için neler yapmış ve söylemiş.. Ve hala daha uzatıyor.. Ben olsam çok soğurdum ve irtibatı keserdim..

Buradaki arkadaşların bir lafı vardır çokta severim: arkana bakma ve hızla kaç diye....bence kesinlikle bir daha görüşmemelisin..ilerde evlendiğinde yediğin lokmayı bile sayabilir ,hayat müşterek sende çalış kendin kazan kendin ye bile diyebilir...oldum olası hesabi kadına ödetmeye çalışan erkekten nefret ederim...tabi özel durumlar vs dışında....

yerinde olsam uzatmazdim, kisa keserdim ve yol verirdim.

bir daha cay icmek mi? asla!! diye düsünürdüm..

yuh artık... böyle küçük hesaplar yapan bı adamla ugrasmayın. hemen yol ver gitsin.
özrü kabahatınden beter. o ne saçma bı savunmadır ya.

ayni kisiyse bizede haber verin durumu ya merak ederik lutfennn..

hadi ya ciddimisin cnm adı muhammet ali soyisminide özelden verebilirim adı muhammet ali aynı kişimi 34 yaşında dediğim gibi. orta boylu, kahve gözlü, ee biraz beyaz saçlı zayıf.

benim eski sevgilim vardı onu hatırladım
sorun 5 tl falan değil ama bugün çay parası yarın benzin parası öbür gün takım elbise ister bu tipler
vermeyince trip atarlar küserler sen cimri olursun
tekmeyi bastığında maddi çöküntü yaşayabilirsin :24:

hm zaten yol vermişsin içinde hiç şüphe kalmasın erkek dediğin cömert olacak sen zaten yeri zamanı geldiğinde öderdin de

işde diyor ki ben istanbulda sonuçta misafirim diyor benim arkadaş çevremde bu böyledir diyor. yani birinin yanına gidildiğinde misafir olana asla para ödetilmez diyor. üstelik yemek masasında hiç hesap ödememiş bir arkadaşları varsa o kendsini kötü hissetmesin diye hadi bugün hesabı sen öde diyorlamış. yani onlar aynı dünyada yaşıyorlar ben farklı dünyada yaşıyormuşum olması gereken buymuş. bence çok çok kaba bir tavırdı ama kabul ettiremiyorum.

bu senin görüştüğün erkek müsveddesi başkalarını enayi yerine koyup sırtından geçinen asalaklardan sakın birdaha görüşme derim ..

bi kere senin misafirin olması için sadece senin için gelmiş olması lazım ki öyle bile olsa üslubu çok yanlış:20:

benim de vardı öyle pinti bi arkadaşım.buluşalım mı derdim sen ısmarlıcaksan neden olmasın diye baştan anlaşmayı yapardı

artık bu erkekler ne yapıcağını şaşırdı .buna benzer ben çok olay gördüm hatta yaşadım ...
hesap ödemek bile istemiyorlar kaldı ki hediye alıcak bilmem ne alıcak ... armut piş ağzıma düş resmen ....
kız gibi kırıtsınlar bide oldu olucak ...

artık bu erkekler ne yapıcağını şaşırdı .buna benzer ben çok olay gördüm hatta yaşadım ...
hesap ödemek bile istemiyorlar kaldı ki hediye alıcak bilmem ne alıcak ... armut piş ağzıma düş resmen ....
kız gibi kırıtsınlar bide oldu olucak ...

valla öyle bankalar bayanlara aşk kredisi çıkartsın.

Back
X