Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım okudum durumu yalnız bu bahsettiğin adam bana çok tanıdık geldi. benim de tekirdağda yaşayan, söylediğin yaşlarda, bir şirkette müdür olan, hali vakti yerinde ve sürekli işi dolayısıyla haftada bi kaç kez istanbula giden netten tanıdığım biri var. karakter olarak da benzettim. aynı kişi olabilir mi acaba? vallahi dünya küçük olur mu olur..sorun olmayacaksa o adamın ismini ya da soyadını yazabilir misin? gerçekten çok çok merak ettim ve şaşkınım şu an. eğer oysa sana söyleyecek bikaç şeyim olabilir!!
canım okudum durumu yalnız bu bahsettiğin adam bana çok tanıdık geldi. benim de tekirdağda yaşayan, söylediğin yaşlarda, bir şirkette müdür olan, hali vakti yerinde ve sürekli işi dolayısıyla haftada bi kaç kez istanbula giden netten tanıdığım biri var. karakter olarak da benzettim. aynı kişi olabilir mi acaba? vallahi dünya küçük olur mu olur..sorun olmayacaksa o adamın ismini ya da soyadını yazabilir misin? gerçekten çok çok merak ettim ve şaşkınım şu an. eğer oysa sana söyleyecek bikaç şeyim olabilir!!
Şekerim , yol ver bu hanzoya gitsin, ikinci kere düşünme bile derim.
işde diyor ki ben istanbulda sonuçta misafirim diyor benim arkadaş çevremde bu böyledir diyor. yani birinin yanına gidildiğinde misafir olana asla para ödetilmez diyor. üstelik yemek masasında hiç hesap ödememiş bir arkadaşları varsa o kendsini kötü hissetmesin diye hadi bugün hesabı sen öde diyorlamış. yani onlar aynı dünyada yaşıyorlar ben farklı dünyada yaşıyormuşum olması gereken buymuş. bence çok çok kaba bir tavırdı ama kabul ettiremiyorum.
buna cvbi ne oldu peki ? merak ettim![]()
artık bu erkekler ne yapıcağını şaşırdı .buna benzer ben çok olay gördüm hatta yaşadım ...
hesap ödemek bile istemiyorlar kaldı ki hediye alıcak bilmem ne alıcak ... armut piş ağzıma düş resmen ....
kız gibi kırıtsınlar bide oldu olucak ...