yorum sizde...

işte benim de huyum pis gelemiyorum böyle şeylere bu düşünmek değil sinir olmaktır ve ben çok sinir oldum hala mesajlar atıyor. şerefsiz demiş s...r git demiş gelde delirme zor sabrediyorum walla

adam normal değil ki zaten. aman cevap yazma sinirlerini bozma, burayı okuması yeter ona :ssz:

ailemi bulacakmiş benim tehite bak ya ozaman görürsün sen diyor senin bir derse ihtiyacın war diyo

sallamasın boşuna......yarın ilk işin savcılığa şikayet etmek olsun......aklı başına gelir belki hiçbirşey yapamaz

sen bu saatten sonra hiç muhattap olma cevap yazma ...mesajları sakla sadece

Okumuş hee... İyi olmuş iyii... Hala okuyodur merak etme.. Msjları boş ver ne olduğunu daha iyi gösterdi işte.. Sakın sinirle cevap verme sonradan sana karşı kullanır falan.... :19:

Üste çıkmak için haklı nedeni olmadığı için saldıracak,hakarete sarılacak,gücü buna yetiyor çünkü.... Sakın muhatap olma.. Yanına bırakmam deme burada okudukları ona fazlaa fazlaa kapak olur :41: :27:

Son düzenleme:
Okumuş hee... İyi olmuş iyii... Hala okuyodur merak etme.. Msjları boş ver ne olduğunu daha iyi gösterdi işte.. Sakın sinirle cevap verme sonradan sana karşı kullanır falan.... :19:

Üste çıkmak için haklı nedeni olmadığı için saldıracak,hakarete sarılacak,gücü buna yetiyor çünkü.... Sakın muhatap olma.. Yanına bırakmam deme burada okudukları ona fazlaa fazlaa kapak olur :41: :27:

yok yok kendi yazıp duruyor bişey yazdığım yok ailemi bulcakmış zor bişey değilmiş ailemi bulmak onlara beni şikyet edecekmiş nasıl bir kız yetiştirdiniz siz benimle gönül eğlendirdi diyecekmiş naptıysam kafede oturduk 20 dk olay bu. dengesiz ya senin bir derse ihtiyacın var bu derside sana ben vercem diyor. sen kim oluyorsun oğlum bana ders veriyorsun. benim ailemi kendin gibi hödük mü zannetin bir çık bakalım karşılarına ne yapıyorla sana aptal ya akşam akşam nasıl sinir etti insanı neler neler yazıyor sen kim oluyorsunda ölmüş ebeme laf söylüyorsun bu kadar iğrençlik görmedim ya

adam bide psikopat cıktı:53: korkma sakın korkmadıgını bellı et

yok ya ne korkması sinir oldum sadece o kadar. cin olmadan adam çarpmaya kalkıyor halbu ki cin tam karşısında duruyor haberi yok. o benim ailemi bulr ben onun sülalesini bulurum.

yok yok kendi yazıp duruyor bişey yazdığım yok ailemi bulcakmış zor bişey değilmiş ailemi bulmak onlara beni şikyet edecekmiş nasıl bir kız yetiştirdiniz siz benimle gönül eğlendirdi diyecekmiş naptıysam kafede oturduk 20 dk olay bu. dengesiz ya senin bir derse ihtiyacın var bu derside sana ben vercem diyor. sen kim oluyorsun oğlum bana ders veriyorsun. benim ailemi kendin gibi hödük mü zannetin bir çık bakalım karşılarına ne yapıyorla sana aptal ya akşam akşam nasıl sinir etti insanı neler neler yazıyor sen kim oluyorsunda ölmüş ebeme laf söylüyorsun bu kadar iğrençlik görmedim ya

ağzı da bozukmuş...

doğru söylüyorsunuz walla bişey demicem ya adama hakaret etsem iltifat olarak Algılar. bu arada buradaki yorumları okumuş. mesaj atmış küfür yazmış bana. bende tşk ederim iltifat ediyorsun dedim bişey demedim bi daha.

Hiç bir şekilde iletişim kurma kesinlik ile erkeğe bak (Adam değil ) sağlam dayaklık aslında.

Kuyruğunu kapıya sıkıştırmışlar gibi inliyor anlaşılan :D
Burayı okudu kesin gerçekler acı geldi o yüzden o küfürler.
Zaten yaptığı erkeklik değil birde böyle yaparak adamlıkdan da oldu..
Sana ders vereceğine buradan biraz feyz alsın.
Sana sesleniyorum müsvette ; zoruna mı gitti gardeş ?

:32:

bak bak mesaja bak evden dışarı çıkma seni gördüğüm yerde tokat manyağı yapcam rezil edeceğim seni yazmış.

Burada avukat arkadaşlar var .
Tokat manyağı kimi yapıyor ya .
Burada verilcek akılları düşünemiyor heralde.
Şuan yapacağın şey korkmamak yarın savcılığa gitmek.
Öyle tehdit etmekle bir halt olmuyor.
Yarın git savcılığa cevap yazma.
O tehditleri ödetirler ona.

mesaj atıyor insanda hiç mi gurur olmaz ya daha ne mesajı atıyon kapa çeneni ya senin ne haddine bana ders vermek haddini bil senin gibi deliyle ne ben uğraşırım nede ailem ne zannediyorsun kendini ders vercekmiş katıla katıla güldüm ya çoluk çocuk resmen ya mantıklı bir kelimesi bile yok büyümemiş bu adam büyüyememiş ünv te bitirmiş ama odun gelmiş odun gidiyor.

Bu mevzuyu bu kadar uzatmakla, hatta buranın linkini okuması için o adama atmakla haklı iken haksız duruma düştüğünüzün bilmem farkında mısınız?

Sizin hakkınızda 30 sayfa konuşulsa, size türlü hakaretler edilse siz ne yapardınız?

Yapacağınız tek şey; böyle birinden kurtulduğunuz için şükretmek ve arkanıza bakmamaktı...
Siz kantarın topuzunu kaçırdınız...
Gelen ve bundan sonra gelecek her türlü hakaret ve çirkinlik bu yüzden..

Burada avukat arkadaşlar var .
Tokat manyağı kimi yapıyor ya .
Burada verilcek akılları düşünemiyor heralde.
Şuan yapacağın şey korkmamak yarın savcılığa gitmek.
Öyle tehdit etmekle bir halt olmuyor.
Yarın git savcılığa cevap yazma.
O tehditleri ödetirler ona.

yok korkmam korkutamaz beni salak saçma tehtitleri ile. çocuk akıllı işte seni babana söyleceğim derdik ya arkadşımız bişey yaptığı zaman çocukken hah buda aynı işte seni babana söyleyeceğim dedi ya komedi çok güldüm

Back
X