yorum sizde...

Bu mevzuyu bu kadar uzatmakla, hatta buranın linkini okuması için o adama atmakla haklı iken haksız duruma düştüğünüzün bilmem farkında mısınız?

Sizin hakkınızda 30 sayfa konuşulsa, size türlü hakaretler edilse siz ne yapardınız?

Yapacağınız tek şey; böyle birinden kurtulduğunuz için şükretmek ve arkanıza bakmamaktı...
Siz kantarın topuzunu kaçırdınız...
Gelen ve bundan sonra gelecek her türlü hakaret ve çirkinlik bu yüzden..

onun karakteri bu zaten uzatsanda uzatmasan da yapacağı buydu zaten. okumadan öncede yazıyordu karakteri buydu. yazdım buraya hiç pişmanda değilim. beni dinlemedi başkalarını dinlesin bari. sen haklısın deyip susacak halim yoktu bana sen yanlış biliyorsun dedi ben kimin yanlış bileceğini gösterdim pişman değilim walla ne derseniz deyin.

adam demiş sor insanlara diye arkadaşta soruyor bizde yorum yaptık bu kadar basit, kendisi de sormuş çevresine. soru sordupu için kimseye hakaret edilemez ki

ceyren insanlar hakkında bir gerçeği kabul etmelisin.....herkesin doğruları farklıdır ...onları olduğu gibi kabul etmelisin....sen haksızsın sana gününü göstereceğim tarzı davranışlar ya da onu ikna etmeye çalışmalar sadece seni güçsüz düşürür.......bana uymadın deyip irtibatını kesmeliydin............neler neler var bir görsen...........şimdi de yapman gereken şey seni çok rahatsız ediyorsa savcılığa ver ve bir daha muhattap olma lütfen

adam demiş sor insanlara diye arkadaşta soruyor bizde yorum yaptık bu kadar basit, kendisi de sormuş çevresine. soru sordupu için kimseye hakaret edilemez ki

evet aynen kendisi dedi sor dedi en başta yazdım sor herkese dedi hatta sormayan .... olsun dedi walla yemin ediyorum bak. kendiside sormuş çevresine eeee nerde burada yanlış. ayrıca yaptığı iğrenç şeye herkes iltifat mı edecekti. tabi ki herkes tepkisin gösterdi. eee erkek hakaret etsin normal biz bayanlar edincemi uzatmak oluyor. ezdirmem kendimi gerekiyorsa uzatırım. bak neler yazdıklarını yazdım diğer sayfalarda bana kocan seni kapıya koyar dedi daha neler neler bahsetmedim bile çoğu şeyden. sesimi kesip haklısın mı diyecektim ben demem asla demem bak msj atmamak için zor tutuyorm kendim ben gelemem böyle şeylere uzatırım da uzatılcak bişey bana göre ha size göre uzatılacak bişey olmayabilir eyvallah ama ban göre değil yani.

onun karakteri bu zaten uzatsanda uzatmasan da yapacağı buydu zaten. okumadan öncede yazıyordu karakteri buydu. yazdım buraya hiç pişmanda değilim. beni dinlemedi başkalarını dinlesin bari. sen haklısın deyip susacak halim yoktu bana sen yanlış biliyorsun dedi ben kimin yanlış bileceğini gösterdim pişman değilim walla ne derseniz deyin.

Adam problemli görüldüğü üzere....
Bırakın siz de artık, bakın önünüze...

ceyren insanlar hakkında bir gerçeği kabul etmelisin.....herkesin doğruları farklıdır ...onları olduğu gibi kabul etmelisin....sen haksızsın sana gününü göstereceğim tarzı davranışlar ya da onu ikna etmeye çalışmalar sadece seni güçsüz düşürür.......bana uymadın deyip irtibatını kesmeliydin............neler neler var bir görsen...........şimdi de yapman gereken şey seni çok rahatsız ediyorsa savcılığa ver ve bir daha muhattap olma lütfen

ya herkesin doğruları farklıdır tama ,m kabul ediyorum bunu ama kendi istedi herkese sor dedi haklı çıkmayı bekliyordu. onun yaptığı şeyinde benden farkı yoktu zaten oda bana kendi doğrularını kabul ettirmeye çalıştı. ben dedim kendisine zaten senle ben zıt kutuplarız anlaşamayız dedim sen bir sor sonra hatanı anla dedi bana kendi kaşındı

çünkü adam seni orada hala ikna etmeye çalışıyordu......ilişki söz konusu olduğunda sana uymayan erkeği paketleyip gönder hiç tartışmaya gerek yok

biri ile tanıştım daha çok yeni. düşünün ki ben istanbulda yaşıyorum oda tekirdağda. ve her hafta istanbula iş güç dolayısıyla gelen biri. ben onun yanına gitmiyorum işi oldukça istanbula geliyor o esnada da görüşmüş oluyoruz. bir kafede çay içiyoruz. henüz uzun zaman geçiremedik. ikinci buluşmamız yine istanbulda yine bir kafeye gittik çay içtik biraz oturduk hadi kalkalım dedi tam kalkıyorduk hesabı sen mi ödeyeceksin dedi. ben bu sözü çok kabaca buldum. kendisine söyledim önemli olan çay parası değil netice de 5 tl bişey fakat kalkıpta böyle bir şey söylemen bana son derece kaba geldi dedim. oda diyorki ben istanbulda misafirim dolayısıyla ev sahibi olan misafirini ağırlar yani hesabı sen ödemelisin o yüzden öyle söyledim dedi. şunu da belirtmek istiyorum çalışmıyorum işsizim kendisi ise çok iyi bir işte çalışıyor maddi durumu da çok çok iyi. o kendini çok haklı görüyor ben saçmalıyormuşum istersen herkese sor herkes beni haklı görecektir dedi bende size soruyorum onu da haklı görebilirsiniz beni de hepsine eyvallah. herkese soracağım peki dedim o yüzden soruyorum. şimdi bunları bana yorumlar mısınız????? söylediği sözde hiç bir kabalık yokmuş sizcede yok mu???

Oncelikle hesabi hep karsi tarafin odemesi dogru olmaz. O kisinin de size oyle bir laf soylemesi dogru degil. Siz ona soyletmeden hesabi odemeliydiniz.

o mesajları silme. savcılıga ver bence. hic bişey de deme. hakaret etme hakkı yok.

Back
X