merhaba arkadaslar.....
2. bebegime hamileyim ve dogum yakin....
esimin aldıgi maas belli ve anca ay sonunu getirebiliyoruz....
ama annem elinden geldigince yardımci bize....
kv ise hic bir yardimda bulunmaz hicbisey almaz...
inanın almamasindan da cok mutluyum cunku surekli lafini eden bir tip...
esim aliniyor ve lafini ettıgınde senın kv aliyor bize kalmıyor hem aldiklarımı karın cocuga giydirmiyor dıyor.....
aldıkladrıda ne kermeslerden milletın kullanılmis eskimis esyalarını aliyor bende defalarca ben cocuguma baskasinin eskisi giydirmem alma dedım esimede onu diyor.....
simdiki konu su....
dun aksam esimle ordaydik yaıyor esim sordu neyi oldugunu tansiyonum cikti kendimde degilim su elektırık faturasina bak dedı...
ben koydeyken hic faturalara bakmadın bu arada bizim faturalar birlikte elektırık ve suyu esim dogal gazi kp oduyor....
bundan dolayi dogal gazi acmaz kisin donarız ufo ile ısınıyoruz...
esimde ben sordum faturaları babam yok gelmedi filan deyınce babam oduyor sandım dedı....
al ode dedı simdi 6 aylik fatura kizlar 960 tl 6 aylik nasil oluyor onu bizde anlamis degiliz...
ben sesimi cikartmadim ama sinirlenmedım de değıl....
evine ayda 2500 tl giriyor tamam kız soylen ama en azindan insan bir dusunur bunların onunde dogum var ne biliyim masrafları olacak
en azindan yarı yarıya odeyelım de...
haksizmiyim kizlar..
esimde cok taktı acaba dıyorum bir iki lira vrdı versemde en azindan bir kismini odese...
2. bebegime hamileyim ve dogum yakin....
esimin aldıgi maas belli ve anca ay sonunu getirebiliyoruz....
ama annem elinden geldigince yardımci bize....
kv ise hic bir yardimda bulunmaz hicbisey almaz...
inanın almamasindan da cok mutluyum cunku surekli lafini eden bir tip...
esim aliniyor ve lafini ettıgınde senın kv aliyor bize kalmıyor hem aldiklarımı karın cocuga giydirmiyor dıyor.....
aldıkladrıda ne kermeslerden milletın kullanılmis eskimis esyalarını aliyor bende defalarca ben cocuguma baskasinin eskisi giydirmem alma dedım esimede onu diyor.....
simdiki konu su....
dun aksam esimle ordaydik yaıyor esim sordu neyi oldugunu tansiyonum cikti kendimde degilim su elektırık faturasina bak dedı...
ben koydeyken hic faturalara bakmadın bu arada bizim faturalar birlikte elektırık ve suyu esim dogal gazi kp oduyor....
bundan dolayi dogal gazi acmaz kisin donarız ufo ile ısınıyoruz...
esimde ben sordum faturaları babam yok gelmedi filan deyınce babam oduyor sandım dedı....
al ode dedı simdi 6 aylik fatura kizlar 960 tl 6 aylik nasil oluyor onu bizde anlamis degiliz...
ben sesimi cikartmadim ama sinirlenmedım de değıl....
evine ayda 2500 tl giriyor tamam kız soylen ama en azindan insan bir dusunur bunların onunde dogum var ne biliyim masrafları olacak
en azindan yarı yarıya odeyelım de...
haksizmiyim kizlar..
esimde cok taktı acaba dıyorum bir iki lira vrdı versemde en azindan bir kismini odese...