'' kendisi lise ben lisans mezunuydum....... kanser rahatsızlığı vardı... hep anneciydi.... arabası vardı mesela kendi üzerine değil... benimse tam tersi herşey benim üzerime.... hep sessizdi ama her konuda ben bıcır bıcırdm........ evden kovmalarım bardak fırlatmalarım...... günlük dört adet ilaç kullanıyordu..... herşeyine kabul etmeme rağmen kendisi gitti dava açtı... bunun peşine ben bir düştüm dört ay boyunca.... aklınıza gelebilecek her yerden yazdım.... işsiz olduğunu bildiğim halde kabullenen ben...arkadaşımıza tek dediği,aynı tartışmaları yaşamak istemiyorum.... herşeyini kabullenen ben tartışmalara katlanamıyormuş... Sizce bir insanı bu kadar kabullenmek yanlış mı.... '' yanlış!!! bir insanı seni kabulleniyorum diye sevmek yanlış. Herşeyinle seni kabul ettim o yüzden artık ezikleyeceğim, kafana bardaklar atacağım, evlerden kovacağım, gururunla oynayacağım sen de beni sevip peşime düşecek dizimin dibinden ayrılmayacaksın. Kanser, çocuğu olmuyor lisans diploması yok işsiz de kaldı benden başka kimse onu sevmez beni nasıl bırakır kafası yanlış. Bir insanı sevmeden takdir etmeden kabullenip ego tatmin ederek kavgalara maruz bırakmak mutsuz etmek yanlış. Lütfen aynayı kendinize tutun yardım almaya devam edin. Sizinle konuşmak istemeyen birine 4 ay cevapsız yazılar yazmak olmayınca burdan kötüleme kampanyası başlatmak yanlış.