• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yorum yapabilirseniz çok sevinirim:)

Verilmis sadakaniz varmis valla cekilecek dert degil. Her sey insanlar icin hastalik olur vs.vs.ama adamda havalar 1500 ya. Uzulmeyin valla sukur namazi kilin. Adam buzdolabi gibi ruhsuz bisi hic cekilmez valla.
kesinlikle bende öle yola başladım yani hastalık herkezin başına geliyor tabi ama insanda birde ne biliyim merhamet olsun ya bu kız sonu belli olmayan bir yola girip cesaret ediyor bende emek veriyim demedi bende orda olduğum için yoksa çok üzülürüm böle hastalık olaylarına kendini bişey sanmasıda hep benden kaynaklı oldu demekki başıma geleceği varmış:)

Ama o güzel günler sen hep yedirip içirdiğinde, ilgilendiğinde, bebek gibi baktığında, ondan maddi manevi beklentide bulunmadığında olmuş. Ne zaman biraz istemişsin, o zaman kötü olmuşsun. Almadan vermek Allah' a mahsus. Beyefendininki can, seninki elma çuvalı mı?
bide siz benim durumu okumuştunuz hatırlıyorum.bardaklar fırlatıp evden kovmuştum ya işte o benim:)) zaten o bunları yapınca yani hiç bana emek vermediği için iş çığrından çıkardı dediğiniz o kadar doğru ki

bide siz benim durumu okumuştunuz hatırlıyorum.bardaklar fırlatıp evden kovmuştum ya işte o benim:)) zaten o bunları yapınca yani hiç bana emek vermediği için iş çığrından çıkardı dediğiniz o kadar doğru ki
Ama derdini anlatamamıştın, insanlar ottan çöpten hır çıkardığını sandı.

Ya Allah seni kurtarmış bence şükret .
Hiç öyle vazgeçilmez biri de değilmiş ki
Yukarda bi üye belirtmiş gerçekten kurnazmış bu adam..Bi insan arabasını neden başkasının üzerine yapar ki?
:)) EVET öle vazgeçilmez bir tarfı yoktu sadece o beni bıraktığında ben böyle yaslara büründüm sanırım

Ama derdini anlatamamıştın, insanlar ottan çöpten hır çıkardığını sandı.
o zaman ilk defa üye olmuşltum bilmiyordum ve o kadar kötüydüm ki anlatamam size hep kendisimi suçluyordum ben salağımdır o konuda vicdan yaparım arkadaşım bile olsa kötü tarafına bakmam kendi yaptıklarıma bakarım herkesde beni linç eder.eşim bile öle yaptı adi

:)) EVET öle vazgeçilmez bir tarfı yoktu sadece o beni bıraktığında ben böyle yaslara büründüm sanırım
Ay yok silkelen bi kendine gel aynanın karşına geç sor kendine Ben Neye üzülüyorum? Kime üzülüyorum ? Neden üzülüyorum ? Diye

Ay yok silkelen bi kendine gel aynanın karşına geç sor kendine Ben Neye üzülüyorum? Kime üzülüyorum ? Neden üzülüyorum ? Diye
ah ah sormayın ben o kadar aptalım ki yeminle okumakla olmuyormuş örnek ben adam kendi başına boşanma davası açtı olayı avukattan duyunca bide oturup intihar ettim başkası yapsa o kadar küçük gelirki hastanedeydim adam ona bile gelmedi düşünün tabi intihar ettiğimi bilmiyor:))SADECE HASTANEDE kötüleştiğimi biliyordu ama yinde bir nasılsın demedi

o zaman ilk defa üye olmuşltum bilmiyordum ve o kadar kötüydüm ki anlatamam size hep kendisimi suçluyordum ben salağımdır o konuda vicdan yaparım arkadaşım bile olsa kötü tarafına bakmam kendi yaptıklarıma bakarım herkesde beni linç eder.eşim bile öle yaptı adi
Hımmm. Bu kadar kısa zamanda bunları aşabilmen de şaşırttı.

özlediğim kısım aslında eşim şimdiki erkekler gibi değildi iyi taraflarına bakılınca anlayışlıydı küfür bile etmeyen kavga etmeyen ama iyi olduğun zaman böyleydi tabi kavga ettiğim zaman domuz gibiydi o ayrıda ne biliyim geöçirdiğimiz güzel günleri özlüyorum sanırım:))

Iyiyken herkes iyidir.
Mühim olan kötü zamanlardaki tavrı :)

ah ah sormayın ben o kadar aptalım ki yeminle okumakla olmuyormuş örnek ben adam kendi başına boşanma davası açtı olayı avukattan duyunca bide oturup intihar ettim başkası yapsa o kadar küçük gelirki hastanedeydim adam ona bile gelmedi düşünün tabi intihar ettiğimi bilmiyor:))SADECE HASTANEDE kötüleştiğimi biliyordu ama yinde bir nasılsın demedi
İntihar mı ettin 😱
Canım senin destek alman lazım .
Kendinle çözemediğin sorunların var bence .

aynen aldım zaten şuan iim gerçekten ama kendime şaşırmıyor değilim.. en önemliside bunun günahını nasıl ödeyecek eşim onu merak ediyorum
Eşin değil seninle ilgili bi konu bu .
O kadar değmeyen biri için hayatından vazgeçebiliyor olmak tamamen seninle alakalı.
Bunun adı sevgi değil.
Bir çeşit Bağımlılık olabilir.

Mevzu ne? Konu sahibi evden mi kovmus? Yaptiysa helal olsun. Bu sumsugu kovmasaydi hatirim kalirdi bak :) daha evlenmeden arabayi baskasinin ustune yapiyo ba ba ba cakala bak. Her aksam anasina gidip eve gelmek bu 2 konu bile bana cinnet gecirtirdi:)
aşırı pozitifsiniz ya:))) daha bu ne ki balayında ablasıyla mesajlaşan biriydi.herşeyimiz ailesinin ve kendi ailemin dilindeydi dedikodumu yapardı:)) tüm kavgalarımızı anlatırdı .. bende iice bakırköylük olmuşltum onun yüzünden bende durmadan bağırıp çağıran kovan saçma sapan bir insan haline gelmiştim.tabi arabayı bide benim demezdi ailemle bizim derdi.ayrıca benimde arabam vardı o benim üstümeydi mesela

Back
X