yorum yapin lutfen arkadaslar..

banahuzurgerek

yalniz kalmayi ogrendim..
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
968
43
43
35
Günaydın arkadaşlar...
Hemen konuma girmek istiyorum..zira dün gece hiç uyuyamadim ve bi kaç gündür pek bişey yiyemiyrum...
Eşimle aramizn sorunlu ve cok takıntılı olduğumu daha öncede yazmıştım ki eşimle aramızda hep benin bu takintilarimdan bozuktur...ama şunu farkettim benim bi tanegorumcem var allahtan bi tane andan bitane daha olsa kafayi yerdim...geçen gün bi davranışından farkettim ki biraz fesat ve kıskanç ayrıca cok mükemmel rol yapabiliyomus cunku eşim varken ayrı eşim yokken ayrı konusuyo bazı konularda daha acayio tavirlarida var...ve malesef evleriniz yakın..ben zaten takintiliyim bide gorumcemde bu huyu farkettim suan evimden dışarı adım atasim gelmiyo kocami onla yalnız birakasim gelmiyo..neden cunku kocami doldurasa getirir...bende takintiliyiam ve fevriyim o yüzden kızdığım am ağzımdan çıkanı kulağım duymaz..bu yüzden de eşimle gergin oluyoruz zaten ve ben böyle olduğum icin eşim pek umursamıyor düşüncelerimi kardeşi daha mantıkliymis gibi onu dinler...size sorum ben nasıl bazı seyelro gostericem eşime...inanın bıktım kendi sorunlarımız vardı şimdide bu dert çıktı...lutfen böyle sorun yaşayan arkadaşlar yorum allah...şimdiden hepinizden allah razı olsun

Sende görumcen gıbı olcaksın tatlım. Tek yapman gereken eşine gorumcenın yaptıklarını kanıtlaman ama sakın olacaksın bekle eşin gorecektır gercegı alttan alttan işleyeceksın bagırıp cagırmakla hıc bırsey elde edemezsın. Onun en mutlu anında sakayla karısık lafını soyleyıp gececeksın snrada amanda benm kocam dıye boynuna sarılcaksın olup bıtcek

görümcenizin tavrı nedir tam analayamadım...örenkleseydiniz belki daha açıklayıcı olabilirdi konu.....

takıntılı olduğun için görümcenide durup dururken takıntı yapmışsın gibi geldi...

konuyu tam anlayamamıs olabılırım ama, bir olay yasandıgında o an cozulmesı taraftarıyım.
esınızın yanında ıyı, yalnızken kotu mu davranıyor, ben olsam zaten o an soylerım ''neden,,eşim yokken farklısın?''diye sorarım.

sizin durumunuzla ayni dgl tbki ama bizim de bir komsumuz ayni seyi yapior babam varken gelir melek gibi herseye yardm edior gibi gorunur babm ykkn babami elestirir soylemedgi lf kalmaz huzur bozar tbi sdce bize dgl herkeze boyle oldugu icin bizden baska gidecek yeri yok bnde onun yaptigini yapiyrm artk kimse yokken o nasl kotuyse bnde onun anlayacgi dilden konusuyorm saygszlk olmasn amma gereken cvbida verin esinz yokkn

Nasıl kanitlaya bilirim ki?? Sivrilen ben oluyorum bıktım ınan ki

Ben yapamıyorum oyle..ağzımı acamiyrm icimrde tükürulse yapamiyoru...ben eşim biseyleri kendi gözüyle görsün istiyorum

Nasıl kanitlaya bilirim ki?? Sivrilen ben oluyorum bıktım ınan ki

Hıcte sıvrılen sen olmazsın sen durum neyse aynen onu yansıtcaksın. Eşin yokken dedıgı lafları sen konuyu acarak eşinın yanında da soyle tabı yanında gorumcende olacak o zaten kardesnın tanıyr tepkılernden anlr. Ama sakınce tatlıdan laf sokar gıbı. Sen boyle demedın mı de hıc olmadı sesını tele kaydettır yada vıdeo ya al.

öyle pat diye takıntılarından kurtulman mümkün değil...
sana herşeyden önce biraz zaman lazım...
öncelikle gerekirse yardım al ve gerçekten kurtul o takıntılarından...
yardım aldığını, değişmeye çalıştığını, kendininde içinde olduğun durumdan memnun olmadığını bilsin eşin...
sonrada söyle eşine açık açık hatta görümcen yanındayken söyle farklı farklı davrandığını...
sakin olmak çok zor takıntılı olduğun durumlarda çok çok iyi anlıyorum seni inan...
ama değiştirmek senin elinde...
hem kendin daha rahat ve huzurlu olursun hemde eşin fikirlerini,söylediklerini dikkate almaya başlar...

Bazen harcadığım parayada baktığını hossediyrm..ınan acayip uyuz oluyorum artık ya

Evet çok haklısınız acayip huzursuzum eşimide huzursuz ediyorum...kurtulmak istiyrm bu huzursuzluktan..çareler arıyorum aglamaktan biktim

Bazen harcadığım parayada baktığını hossediyrm..ınan acayip uyuz oluyorum artık ya

Canım anladgım kadrıyla sende benım gıbısın bırını sevmedın mı sevmıyorsun gorumcende de hoslanmadgın ıcın sana her dedıgı batıyor. Daha az zamn gecır gorumcenle dedıgım gıbı gercktn de cok ustune gelıyrsa esıne bunu kanıtla goster o onun kardesı sen hatalarnın gostermezsen o kardesını hep melek sanar

Evet sevemedim mi sevemiyorum ama aslında başta iyiydi baktim hareketleri tuhaf o yüzden uyuz oldum artık aramizi acicak...peki ben nasıl kanitlaya bilirim ki

Evet sevemedim mi sevemiyorum ama aslında başta iyiydi baktim hareketleri tuhaf o yüzden uyuz oldum artık aramizi acicak...peki ben nasıl kanitlaya bilirim ki

Canım artık onun yolunuda sen bulacaksın eşine tatlı tatlı anlat durumu tutarsız konsmalrı varsa onları hatrlat mesla soncta dedgn gbı ara bozucu bır ınsansa elbet bır yerede acık vercektır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…