• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yorum yapin lutfen arkadaslar..

Canım artık onun yolunuda sen bulacaksın eşine tatlı tatlı anlat durumu tutarsız konsmalrı varsa onları hatrlat mesla soncta dedgn gbı ara bozucu bır ınsansa elbet bır yerede acık vercektır

Suan eşime anlatmaya kalksam beni kaale almaz cunku cok tartıştığımız ve yiprandigimiz icin bende fevri olduğum icin suan zaten aramızda bozuk...sabahtan beri canm kalktım ama olu gibiyim resmen evliliğim kötü gidiyo bide bu dert

Suan eşime anlatmaya kalksam beni kaale almaz cunku cok tartıştığımız ve yiprandigimiz icin bende fevri olduğum icin suan zaten aramızda bozuk...sabahtan beri canm kalktım ama olu gibiyim resmen evliliğim kötü gidiyo bide bu dert

Tabıkı once aranı duzeltmen gerek canım guvenını saglamasın sana ınanmaz yoksa. Baska problemlrnz daha mı var

Tabıkı once aranı duzeltmen gerek canım guvenını saglamasın sana ınanmaz yoksa. Baska problemlrnz daha mı var

Bizim tek problemimiz benim onun geçmişini takmam canım..hep bu yüzden sorun yaşıyoruz...duzeltmeye cakisiyrm bi yerde olmuyo...ama artık kendimi cok kötü hissediyorum...bide bu sorun eklendi...

Ben eşimin ikinci evliliğim he bunu bilerek evlendim tabi ama hiç düşündugum gibi kolay değilmiş evlilik..ve bu takintim beni oyle yıprattı ki pskolojim bozuldu..suan sağlıklı bi insan degilim

Aneee ee bu mu yanı bende eşimın ıkıncı evlılıgım . Benm ılk evlılıgım eşimn ıkıncı bunu bılerek evlendım hatta sevgılı ıkende bılıyrdum hatta bunu aılem dahı bılmıyr soylemedık gerekte yok bılmelerıne herkes hata yapabılr bende suan ıkıncı evlılgmı yapıyr olabılrdım. Bu kadr takcak ne var kı. Bak canım eşine sureklı eskı karısını hatırlatrsan bu senın zararına olur

Bence siz bir tedavi olun. Mevcut sorunlarin hepsi sizin takintilarinizdan sebepmis gibi duruyor. Esimi doldurusa getirir diyorsunuz ama somut bir ornek yok. Bu da sizin takintilarinizdan biri sanirim.
Bir de gecmise takili kalmak da sizi iyi bir gelecege tasimaz. Kendi kendinize cozemiyorsaniz tedavi gorun.

Aneee ee bu mu yanı bende eşimın ıkıncı evlılıgım . Benm ılk evlılıgım eşimn ıkıncı bunu bılerek evlendım hatta sevgılı ıkende bılıyrdum hatta bunu aılem dahı bılmıyr soylemedık gerekte yok bılmelerıne herkes hata yapabılr bende suan ıkıncı evlılgmı yapıyr olabılrdım. Bu kadr takcak ne var kı. Bak canım eşine sureklı eskı karısını hatırlatrsan bu senın zararına olur

Benimde ilk kocamn ikinci..seni beni allah gönderdi ya seninle dertlesmeyi acayip cok cok isterim valla canım...beni en iyi sen anlar en iyi akilida sen verirsin.. valla acayip kotuyum pskolojim yerlerde..ozel Msj nasıl atiliyo

Benimde ilk kocamn ikinci..seni beni allah gönderdi ya seninle dertlesmeyi acayip cok cok isterim valla canım...beni en iyi sen anlar en iyi akilida sen verirsin.. valla acayip kotuyum pskolojim yerlerde..ozel Msj nasıl atiliyo

Ben sana yazdım sımdı ozelden mesaj ordan yazabılırsın canım yazmak ıstedgını. Sıkma canını eşin sadece sana aıt bunu dusun yetr adı ustunde gecmıs eşin ıcın cok degerlı bırı olsaydı bırakmazdı zaten

Ben sana yazdım sımdı ozelden mesaj ordan yazabılırsın canım yazmak ıstedgını. Sıkma canını eşin sadece sana aıt bunu dusun yetr adı ustunde gecmıs eşin ıcın cok degerlı bırı olsaydı bırakmazdı zaten

Nerden bakiliyo canm maka.ay var ya suan acayip mutlu oldum kendi durumu yasayn biriyle dertlesecegim icin

Back
X