Yorum yapın lütfen.

Raprap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2017
505
492
103
38
Sivas
Görüşmediğiniz erkek arkadaşınız sizi hala sosyal medyadan takip ediyor, durumlarınıza bakıyor , sizce bu ne demektir ? Bende bakıyorum tabi. Barışmak mi istiyordur böyle bir ümit mi vardır ? Özledim de. Ne ayrıldık ne de birlikteyiz gibi. Yeni bir yol çizme gibi bir durumum yok çünkü hep aklımda. Napıyım ne dersiniz ? Mesaj mı atıyım diyorum ne yapıyoruz biz der gibi. Çıkarma düşüncesine katlanamıyorum. Arkadaşlar önce sen arama dedi. Sürekli bakıyorum birşey paylaşmış mı WhatsApp da ne zaman aktifti derken çok bunaldım. Merak içimdeyim de.

ben aşkta gurur olmaz diyenlerdenim.

direkt yazardım,"bitiyorsa bitirelim,yoksa devam edelim ben arada kalmaya dayanamıyorum seni özlüyorum" tarzında.

duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin.

konuyu bilmiyorum gerçi ortada ihanet vs varsa adamın yüzüne bakılmaz bile.

Benim eski sevgilimde bakıyor-du ben de bi şoka girip özledi mi barışmak mı istiyor acaba düşüncelerine girmiştim.Yapı gereği asla mesaj atamam atmadım da.Bi 3 5 ay böyle geçti en son sevgilisi olduğunu öğrendim ona ragmen bakıyormuş yani

Erkekleri asla anlayamayacağız exten next olmaz mesaj atmayın numarasını silin gitsin.Giden bizden gidiyor.

Duygularınız eskisi gibi değilse ne demeye adama ümit vereceksiniz ki tekrar ? Sonra birleşince duygularınıza bi değişme olmicak ki. Daha da kotulesicek. Bi de evlenseniz çok çok çok zor yani.

İş ciddiye biniyordu çok korktum yanlış biri mi diye. Önemli bir neden yoktu kötü birşey. Kültür farkları filan vardı.

Anladım. Ne kadardır berabersiniz? Bi de durum böyleyse sizin yazmanız lazım adamın bi hatası yok çünkü. Uzaklastirilmis.

Bir çırpıda söküp atmak zor elbette sizin için de o'nun için de.
Ben eski sevgilimi stalklıyordum o da benim profile girip duruyordu. Son kontrol ettiğimde nikah masasında fotoğrafını gördüm.
Kesin bu böyledir demek mümkün değil elbette meraktan, özlemden ya da öylesine bakıyor olabilir.
İletişime geçme konusu size kalmış. Ben olsam yazmam ancak muhtemelen belirsizlik sizin direncinizi kıracaktır bir süre sonra.
Keşke bir anlık korkuyla ilişkiyi bitirmeseydiniz. Araya gurur sokmuşsunuz.

Geçen gün kasıtlı değil kesinlikle instagram dan durum paylaştım mesaj olarak gitmiş. Hayırdır dedi ertesi gün. Sen beni özleyemezsin filan dedi fazlasıyla kırgınım dedi.

Ne yapıyoruz biz desem mi beklesem mi ? Suçlu benim ben arkasında duramadım ilişkimizin.

Bana verdiği değeri gördüm bu süreçte. Yaşanmışlıklar peşimi bırakmadı. Ailem şehir dışına düğüne gidecek acaba diyorum bende gidip onu mu görsem mi ? Suçlu benim ya birde. Belki jest olur. Tabi gitmeden de iletişime geçmek de gerekli kararsızım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…