Duygularım eskisi gibi değil dedim. Ben hiç onsuz kalmamıştım ki.Ayrılma sebebi neydi
İş ciddiye biniyordu çok korktum yanlış biri mi diye. Önemli bir neden yoktu kötü birşey. Kültür farkları filan vardı.ben aşkta gurur olmaz diyenlerdenim.
direkt yazardım,"bitiyorsa bitirelim,yoksa devam edelim ben arada kalmaya dayanamıyorum seni özlüyorum" tarzında.
duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin.
konuyu bilmiyorum gerçi ortada ihanet vs varsa adamın yüzüne bakılmaz bile.
Duygularınız eskisi gibi değilse ne demeye adama ümit vereceksiniz ki tekrar ? Sonra birleşince duygularınıza bi değişme olmicak ki. Daha da kotulesicek. Bi de evlenseniz çok çok çok zor yani.[/QUOTE
Görüşememekten kaynaklıydı.
Uzun süre ayrı kaldık. Soğukluk oldu.Ayrılma sebebi neydi
3 yıldır. Fazlasıyla kırgınım dedi.Anladım. Ne kadardır berabersiniz? Bi de durum böyleyse sizin yazmanız lazım adamın bi hatası yok çünkü. Uzaklastirilmis.
Şuan mi dedi bunu yazdınız mi ? Bi de şehirler mi var aranızda3 yıldır. Fazlasıyla kırgınım dedi.
Bir zamanlar şehirler yoktu aynı yerde çalışıyorduk. Yazmadım instagramdan durum mesaj olarak gitmişti kasıtsız.Şuan mi dedi bunu yazdınız mi ? Bi de şehirler mi var aranızda
Ne yapıyoruz biz desem mi beklesem mi ? Suçlu benim ben arkasında duramadım ilişkimizin.Bir çırpıda söküp atmak zor elbette sizin için de o'nun için de.
Ben eski sevgilimi stalklıyordum o da benim profile girip duruyordu. Son kontrol ettiğimde nikah masasında fotoğrafını gördüm.
Kesin bu böyledir demek mümkün değil elbette meraktan, özlemden ya da öylesine bakıyor olabilir.
İletişime geçme konusu size kalmış. Ben olsam yazmam ancak muhtemelen belirsizlik sizin direncinizi kıracaktır bir süre sonra.
Keşke bir anlık korkuyla ilişkiyi bitirmeseydiniz. Araya gurur sokmuşsunuz.
Yazabilirsiniz bence adam kötü birşey yapmamiş.siz bitirdiniz dönmekte size düşerNe yapıyoruz biz desem mi beklesem mi ? Suçlu benim ben arkasında duramadım ilişkimizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?