• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorum yapın lütfen.

Bir çırpıda söküp atmak zor elbette sizin için de o'nun için de.
Ben eski sevgilimi stalklıyordum o da benim profile girip duruyordu. Son kontrol ettiğimde nikah masasında fotoğrafını gördüm.
Kesin bu böyledir demek mümkün değil elbette meraktan, özlemden ya da öylesine bakıyor olabilir.
İletişime geçme konusu size kalmış. Ben olsam yazmam ancak muhtemelen belirsizlik sizin direncinizi kıracaktır bir süre sonra.
Keşke bir anlık korkuyla ilişkiyi bitirmeseydiniz. Araya gurur sokmuşsunuz.
Biz takipleşiyoruz.

Siz ayrildiysaniz , pismanliginizi dile getirip son bir konusma yapabilirsiniz bence

İki yetişkin insansınız konuşun ozrunuzu dileyin sonra kendinizi çekin o gelsin çünkü muhtemelen kırgınım kızgınım şöyle böyle dicek

Bende öyle olsun istiyorum. Bu arada durum atmıştım hemen bakmış :KK200:
Tamam o baksın sen bakma adın yazmasın orda,
Umursamamış olursun.
Oda zaten niyeti varsa döner.
Bide mutlu görün mutlu şeyler paylaş çatlasın :D

İlk adımı erkek atmalı kafası azalarak bitsin artık

İstiyorsan adım atıp alacaksın..yoksa keşke yapsaydım pişmanlığını yaşarsın.

Çocuğa duygularım eskisi gibi değil demişsiniz bir de ilk adımı ondan bekliyorsunuz. O size deseydi öyle adım atar mıydınız? Bence sizin atmanız lazım.

Sen istememisin.
Duygularin degisecek mi?bahsettigin kultur farklari ortadan kalkacak mi?simdi ozledin diye yaninda olmak ister sonra yine sogursan ne olacak?is ciddilesmek uzereydi diyorsun.o ciddiyete hazir misin?
Eminsen kendinden ara.seni gormek istiyorum de

Sen istememisin.
Duygularin degisecek mi?bahsettigin kultur farklari ortadan kalkacak mi?simdi ozledin diye yaninda olmak ister sonra yine sogursan ne olacak?is ciddilesmek uzereydi diyorsun.o ciddiyete hazir misin?
Eminsen kendinden ara.seni gormek istiyorum de
Teşekkürler yorumunuz için. Artık daha cesurum herşeye karşı.iyice düşüneceğim.

Konu dışı oluyor ama Instagram da bir kişiye bakttiginizda o kişi anliyormu baktığınızi? Durum derken WhatsApp durumumu? Instagram i yeni kullanıyorum cozemedim

Sosyal medya hesaplarından çıkar telinden numarasını sil whattsapp durumlarını görme. O zaman belli olur erkek arkadaşının ne istediği ..

Konu dışı oluyor ama Instagram da bir kişiye bakttiginizda o kişi anliyormu baktığınızi? Durum derken WhatsApp durumumu? Instagram i yeni kullanıyorum cozemedim
İnstgramda hikayesine girmediğin sürece fotolarına kalp bırakmadığın yani beğenmediğin sürece görmez.. profil resmine tıklarsan direk hikayesine girer.
Whatsapptada altta durum paylaştığımda bakanlar görünüyor bende. Ama " müsait , meşgul" yazan bölümde yazdığına bakarsan görmez.

İki yetişkin insansınız konuşun ozrunuzu dileyin sonra kendinizi çekin o gelsin çünkü muhtemelen kırgınım kızgınım şöyle böyle dicek
Özür diliyorsam zaten ilk adımı ben atıyorumdur hatalı olan benim oda gurur yapıyordur muhtemelen. Teşekkürler yorumunuz için.

Benim anladığım kadarıyla iten taraf siz olmuşsunuz zaten. E şimdi nedir bu diye sormak mantıksız, eski sevgilim bende ekli olsa ben de bakarım niye bakmayım ki. Barışma niyetiniz yoksa çıkarın sosyal medya hesaplarınızdan. Ha istiyorsanız siz yazın "Bu böyle olmayacak netleştirelim aramızdaki mevzuyu" diye konuşun anlaşın ona göre ya tamam ya devam diyin.

Back
X