Doğuma Hazırlık yorum yapin lutfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ecrinisa1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
64
30
3
35
Kizlar 12 ve 13+6 da medipol esenler burcu aydin boyamaya gittim ikisindexe % 80 erkege benziyor dedi bugun 17 haftalikken doktora gittim ayten olguna oda kiza benziyor dedi net gostermiyor ama kiz gibi 2 hafta sonra net belli olur dedi buda ultrason resmi anlayanlar bu dedigim doktorlara gittinizmi sizce hangisine inanmaliyim bi fikir istiyorum
vn99OD.jpg

Doktorlar kiz tahmininde bulunduklarinda daha cok yanilirlarmis erkegin pipisini o an goremeyince kiz derlermis oyuzden ikinci dr pozisyonundan dolayi gorememis ve kiz demis olabilir. nihayetinde hakkinizda hayirlisi olsun:KK16:

Neden farklı doktorlara gidiyosun canm. Erkek diyen doktora bidaha git bakalım bu sefer ne dicek
canim karnim agriyordu hiraz bende aksam nobetci doktora gideyim dedim iste gidince oyle dedi ayin 22 sinde randevum var zaten gidicem ins. Yanilmistir ya

Doktorlar kiz tahmininde bulunduklarinda daha cok yanilirlarmis erkegin pipisini o an goremeyince kiz derlermis oyuzden ikinci dr pozisyonundan dolayi gorememis ve kiz demis olabilir. nihayetinde hakkinizda hayirlisi olsun:KK16:
ins. Oyledir canim. Zaten bacaklari kapali ama buyuk ihtimal kiz dedi iste boyle kendinden emin emin

canim karnim agriyordu hiraz bende aksam nobetci doktora gideyim dedim iste gidince oyle dedi ayin 22 sinde randevum var zaten gidicem ins. Yanilmistir ya

ins. Oyledir canim. Zaten bacaklari kapali ama buyuk ihtimal kiz dedi iste boyle kendinden emin emin
Cnm sen dedin mi îlk doktor erkek demişti diye. Öyle dediysen eğer dediğin halde yok bu kız mı dedi yani acaba yanılıomuyum diye tekrar bakmadı mı

Back
X