Rüya Yorumları yorumlar mısınız kızlar ?

sekerl

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
619
26
318
bi kaç kez rüyamda eski erkek arkadaşımı arıyorum msj atıyrum bana ters tepki veriyor arama diyo msj atma diyo gerçektede aramıyorum hiç bi şekilde iletişim kurmuyorum yorumlar mısınız lütfeen ?

yoruma açık bir şey göremedim fakat şunu söyleye bilirim bazen insanın bilinç altı insanı şaşırtabiliyor biz düşünmesekte aklımıza dahi gelmesede insan istemediği kişileri görebiliyor.belki sebebebi rüyanda gördüğün kişinin senin ismini anmasıdır(olumlu,olumsuz)
bazende rüyalar şeytan vesvesesidirki bunları anlamak daha kolaydır senin rüyan ise sanki bilinç altında kalmış yani geçen rüyamda gördüm hiçbir eğilimim yok ne alaka diyosun ya işte bilinç altı gene aynı rüyayı insana gösteriyor diye düşünüyorum

doğru söylüyosun ben etkisinde kaldığım için burada açtım.ve kendisini önemsediğim için merak ettim bilinçaltı meselesi bu dediğin gibi.

canım kesinlikle bilinçaltı.sanırım onunla çok sorunlu bir ilişkin vardı.bilinçaltından dolayı görmüşsündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…