Yorumlar

bir insan diye genelleme yapılamaz ki
şimdi herkesin sevgisini gösterme tarzı bambaşka
kıyamama durumuna çok katılamıyorum çünkü bir insan vicdanlı biriyse karşısındaki de bir birey olduğu için bile kıyamayabilir

Bi insan derken genelleme yaptim sevgili anlaminda deilki

Bi insan derken genelleme yaptim sevgili anlaminda deilki
yok zaten sevgiliyi genelliyosun demedim
herhangi birini nasıl sevgisini gösterir diye kesin kalıplara sokamayız gibime geliyor (anne, baba, arkadaş, sevgili vs vss)
mesela benim annem öpemez sarılamaz ama onlarca fedakarlık yapar, kendinden çok önce sevdiği insanları düşünür
babam da aksine sevdiği insanı öper, ona sarılır bu şekilde gösterir
bunu demek istemiştim

Evet sevip sevmedigini anlariz deilmi

Evet sevip sevmedigini anlariz deilmi
tabii ki
herkesin kendine göre bi tavrı vardır bunu karşındaki kişiyi tanıdıkça anlarsın zaten
ben de babam gibiyim mesela, kedi gibi sırnaşırım öperim koklarım sarılırım içimden taşar çünkü
eşim de aksine asla öpemez sarılamaz hiç görmedim
çok nadirdir sarıldığı yani
bana olan sevgisinden zaman zaman şüphelensem de :) gerçekten çok sevdiğini bildiğim insanlara da asla belli etmez farklı bi tarzı vardır sevgi konusunda
sen kim için soruyorsun bunu

Iste bende tam onu diyorum benim esimde belli etmez bende suphe etsemde yinede cok seviyorum onu belli ediyorumda dedim ya genelleme yaptim

Iste bende tam onu diyorum benim esimde belli etmez bende suphe etsemde yinede cok seviyorum onu belli ediyorumda dedim ya genelleme yaptim
illaki seni sevdiğini belli eden bazı huyları vardır
benim şüphe etme sebeplerim biraz farklı o yüzden seni yanlış yönlendirmek istemem hatta en son kavgamızda kendi bile söyledi senden uzaklaşıyorum diyee
ama eskiden sevdiğini nasıl anlardım gerçekten gözyaşıma kıyamazdı ne kadar sinirli olursa olsun ağladığım zaman yumuşardı
ya da hiç ortada bi istek vs bişe yokken sırf beğenirim bana yakışır diye tutar bi gömlek alır gelirdi
ya da kendime zarar verdiğim şeyler konusunda çok sinirlendirdi
böyle şeyler onun sevgisiydi işte
nerden biliyorum çünkü herkese karşı öyle (en sevdiği kişi annesine bile)
senin eşinin de eminim vardır bu ve buna benzer şeyleri

Evet var ama kararsizim senden neden uzaklasiyormuski

Evet var ama kararsizim senden neden uzaklasiyormuski
çok konuşup çok cevap veriyormuşum ona, annemlerin yakınına taşınıdığımızdan beri değişmişim zaten (annemlerin beni doldurduğunu düşünüyor) ilgisi yok halbıki
ben sadece kendimi anlatmaya çabalıyorum o dinlemedikçe de çileden ççıkıp konuşup duruyorum
zaten ilişkinin çok seven tarafı hep bendim son bir senedir sadece ben kaldım
sen neden kararsızsın ki? beklentilerin mi ona göre fazla acaba?

Haraketlerinden bakışından dokunuşundan tavırlarından bir çok şeyinden anlaşılır

Beklentilerim cok eeil nasil anlatiyim bi insan nebiliyim sen mutfakta is yaparken gelir ansizin oper arada isteyken seni merak eder arar neyapiyosun der yok anam yok bizimkinin elinde bi telefon sen opersen opmeye bile tenezur etmez cogu zaman

Beklentilerim cok eeil nasil anlatiyim bi insan nebiliyim sen mutfakta is yaparken gelir ansizin oper arada isteyken seni merak eder arar neyapiyosun der yok anam yok bizimkinin elinde bi telefon sen opersen opmeye bile tenezur etmez cogu zaman
inan aynı canım
aramızın çok iyi olduğu zamanlarda bile hiç bu dediklerini yapmadı yapmaz da
ben de çok isterdim arada böyle şeyler yapsın ama nerdeeeee
böyle şeyleri sevmiyor erkekler
dümdüüzzzz bakıyorlar olaya mesela gün içinde ara di mi cevap ne olur biliyo musun eeeee akşam göreceğim niye arayayım özlemem ki akşama kadar olur

Dogru benimkide bole dusuyo insan dumduz olurmu ya bazilarina bakiyorum esleri ariyo saatlerce konusuyolar imreniyorum bazen aralarinda olan seyleri anlatiyo arkadaslar insan istiyo ya bazen

Dogru benimkide bole dusuyo insan dumduz olurmu ya bazilarina bakiyorum esleri ariyo saatlerce konusuyolar imreniyorum bazen aralarinda olan seyleri anlatiyo arkadaslar insan istiyo ya bazen
ayy aynı dertten muzdaribiz valla ama onu bu şekilde kabullenmen seni çok daha rahatlatacak ve mutlu edecek
ben artık kabullendim ve bu konuya inan takmıyorum artık kafaya
mesela seninle zaman geçirmeyi seviyor mu
senin isteklerini önemsiyor mu
sana karşı koruyucu mu bunları/bu tarz şeyleri düşün eminim sana sevgisini belli eden başka bişeler vardır

Bana marsi koruyucu ama benimle vakit gecirmekten hoslandigini dusunmuyorum o daha cok telefonla vakit gecirmeyi seviyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…