Yorumlar

Bazen bana kilo al diyodu 50 kiloyum acaba ondanmi bakiyo diye suphelenmistim

Evet cunku telefondan kaldiriyo bisey yokmux gibi davraniyo

Bide emaile nezaman uye oldugu gelmisti yeni yani eski deil

Aman ne yaparsa yapsin bigun olur bisey olursa hic dusunmem giderim benim icin cok degerli ama kendi degeriyle yasar

hay Allah yaa daha yeni de evlisiniz niye böyle şeylere merak saldı ki acaba
bekarlıktan kalma bi alışkanlık mı acaba

yaaaa bunların da bi ortası yok mu benimki de kilo ver deyip duruyor
boyun kaç ki 50 kilo çok çok az değil aslında

konuşurken gözünün içine bakıyosa topluluk içinde sen konuşurken ne diyo acaba diye en çok seni dinlemeye çaylışıyosa oturuken sana dönük oturuyosa. dokunmak için bahaneler arıyorsa. olur olmadık zamanlarda mesaj atıyorsa.

senden hoşlanıyor demektir

Oooooo benim koca benden nefret bile ediyor olabilir bu durumda

ayy evli miydin sen hımm.. heycan bitmiş ozamn kuzu heycan kat evliliğine
konu sahibi ben değilim onu hemen belirteyim karışıklık olmasın da :)
evet canı evliyim de bizimkinin farklı sıkıntıları var heyecan sevgi saygı azalmış kocamın dediğine göre
daha 2 yıllık evliyim bu arada

beraber adrenalinli bi tatile mi gitseniz acaba
pek mümkün değil canım ne yazık ki hem ufak bir bebeğimiz var avm'ye gitmek bile zor oluyor, hem de maddi sıkıntılarımız var
bizim problemimiz iletişimsizlik ne yazık ki, beni dinlemeyi ve anlamayı reddediyor farkında olmadan, o yüzden ben hırçınlaşıyorum ben hırçınlaştıkça o benden soğuyor böyle saçma bir kısır döngü haline dönüştü ilişkimiz

Bi insanin sizi sevdigini nasil anlarsiniz

Anladigimi zannediyodum ama anlayamamisim. iki bucuk yil gectide uc bucuk aydir konusmuyor bana. beni sevdigini zannediyodum ama seven insan arayip sorar merak eder kiz gibi trip atmaz. adam gibi adam olur sevdigini kimseye ezdirmez sahip cikar verdigi sozlerin arkasinda durur.

Sanırım sevgilinden bahsediyosun
ne oldu da 3,5 aydır konuşmuyor ki

en azından tespit etmişsihniz çözümü daha kolay olur inş bundan sonra

Sanırım sevgilinden bahsediyosun
ne oldu da 3,5 aydır konuşmuyor ki

sevgilimdi nisanlim oldu ama simdi neyim ben cozemiyorum. aileler arasi tartisma cikti dugun tarihi kararlastiracaktik. kaynana cok agir sozler soyledi ve benim babam bizim onceden sevgili oldugumuzu bilmiyodu babamin yaninda senin kizin uc senedir sevgili benim oglumla haberin yok dedi. kaynanam anneme dediki sen benim oglumdan bisey isteyemezsin oglumun kicinda donu yok dedi afedersin. ve o arada bisey oldu nisanlima konusuyodum ben oda bana ailemin ve ailesinin onunde git diye bagirdi. bende git demek oyle olmaz boyle olur dedim ve yuzugu parmagimdan cikardim (yuzuk bende su an sonra tekrardan parmagima taktim) simdi uc bucuk aydir konusmuyor cunku benim ozur dilemem gerekiyomus ailesinden ve kendisinden. o git derken ben rencide olmamisimda ben yuzugu cikarinca o kendisini cok asagilik hissetmis !!!! iste boyle dahada uzun hikaye ama kisalttim ben. uzun olduysa kusura bakma.

Yok ne kusuru est. ama nişanlına da çok şaşırdım yaa
annesi seni babanın önünde bu derece rencide ediyor kendi de hem kendi ailesi hem senin ailenin önünde küçük düşürüyor git diyerek sen yüzüğü çıkarınca mı olay oluyor
bence böylesi senin için daha hayırlı
nasıl bir kayınvalide ki bu şekilde açığını yakalamış da üzerine oynamış çok ayıp yaa
oğlu da resmen çanak tutmuş

168boyum

ooo onun gibi daha neler var. anlatsam roman olur. bu hic bisey digerlerinin yaninda. canim cok yaniyor anlatilmaz derecede. ben onun için onu sevdigim için ailemi karsima aldim cunku onlar istemediler nisanlanmamizi iyi biri degil dediler Ama ben aptal gibi gozlerimi kor eden aska kapildim ve olmasini istiyorum diye aileme direttim malesef simdi dediklerine geldim ama isin içinden cikamiyorum napcagimi bilmiyorum hic

bu kadar seviyorken zamana bırak demek belki acımasızca gelecek ama emin ol yarın şükredeceksin bittiğine
böylesi bir aileyle çok zorlanırdın
şimdi üzül ağla ama zamana bırakmaya parmağındaki yüzüğü çıkararak başla
peki merak ettiğim baban ne dedi kayınvalidenin o lafları karşısında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…