ac yasindasin seninki kac gasinda ben27 esim 31Olu
rmu cnm o telefonda ne siteler ne kadinlar var bi bilsen kucuk dilini yutarsin
o tarz sitelere baktığına emin misin?Olu
rmu cnm o telefonda ne siteler ne kadinlar var bi bilsen kucuk dilini yutarsin
ben 31 eşim 36 yaşında 2 yıllık evliyiz dahaSen k
ac yasindasin seninki kac gasinda ben27 esim 31
Bak saat 3 oldu sekizde gitti insan bi nasilsin ne yaptin diye arar demi o aramiyo bende aramiyorum aramayinca insan baskasimi var diye aklina getiriyo vallaSen k
ac yasindasin seninki kac gasinda ben27 esim 31
Bizde daha 7aylik evliyizBak saat 3 oldu sekizde gitti insan bi nasilsin ne yaptin diye arar demi o aramiyo bende aramiyorum aramayinca insan baskasimi var diye aklina getiriyo valla
yok be canım hemen aklına en kötüyü getirme biz ilk evlendiğimizde bile beni işten aramazdı çalışırken rahatsız etmek istemem diyeBak saat 3 oldu sekizde gitti insan bi nasilsin ne yaptin diye arar demi o aramiyo bende aramiyorum aramayinca insan baskasimi var diye aklina getiriyo valla
ayyyyy çok tazeciksinizBizde daha 7aylik evliyiz
Ins ole deildir ama flort sitelerinde gezmis biliyorum ama ustelemiyorum takmiyorum artikayyyyy çok tazeciksiniz
alışırsın canım zamanla o sana sen ona alışacaksınız birbirinize uyum sağlayacaksınız
ama bu kesinlikle aldatma vs değil bence
ne yazık ki aynı eve girince bütün hayallerimizi yıkmak da onların üzerlerine yok zzatenBen evlenirken bole hayaletmemistim valla mesaj hakkimi bile dondurdu dusun yani neymis o ole lise bebesi gibiymis ama baska biri mesaj atinca dort kose oluyolar
Evet eminim bakmasa emailine ilegi gelirmi senceo tarz sitelere baktığına emin misin?
bunu ona söyledin mi yüzüne vurdun muIns ole deildir ama flort sitelerinde gezmis biliyorum ama ustelemiyorum takmiyorum artik
Aynen olene yazık ki aynı eve girince bütün hayallerimizi yıkmak da onların üzerlerine yok zzaten
niye bilmiyorum ben çabuk kabullendim bu tarz ilgisizliklerine, bu da kötü bişe aslında ya kendi isteklerimi hep ertelemiş oldum dolayısıyla
arkadaşlarıyla saatlerce mesajlaşır bana gelince 2 kelime sonra ok deyip kapar konuyu
gelir canımEvet eminim bakmasa emailine ilegi gelirmi sence
Vurdum slledim ama hayir ole bisey yok dedibunu ona söyledin mi yüzüne vurdun mu
peki sen o sitelerde gezdiğini sadece maillerden mi anladınVurdum slledim ama hayir ole bisey yok dedi
Bazen bana kilo al diyodu 50 kiloyum acaba ondanmi bakiyo diye suphelenmistimgelir canım
yakınından uzağından geçmedim bu zamana kadar öyle sitelerin
bi ara o kadar yoğun bi şekilde saçma sitelerden mail geldi ki anlatamam
Evet cunku telefondan kaldiriyo bisey yokmux gibi davraniyopeki sen o sitelerde gezdiğini sadece maillerden mi anladın
Bide emaile nezaman uye oldugu gelmisti yeni yani eski deilpeki sen o sitelerde gezdiğini sadece maillerden mi anladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?