- 29 Eylül 2017
- 155
- 29
- 48
- 28
- Konu Sahibi Kahveseverw
-
Resti ceksin sizi çok seviyorsa. Ailesi de kabul edicektir.Daha önce açtığım konular da belirtmiştim sevgilim 24 ben 21 yasindayim babasi başka sebepler den dolayi beni istemiyor ama annesi abisi ablasi herkes çok istiyor zaten onlar göstermiş beni sevgilime evlilik için . Herneyse biz 9 aydır beraberiz birbimizi çok seviyoruz ve babasiyla 2 gün önce son kez konuştu adam kesinlikle olmaz diyor ve inat ediyor sevgilim çok şey yaptı bizim için ama belli olmayacak anladık ikimiz de dün ayrolma kararı aldık ama olmuyor en fazla 5 6 saat ayrı kalabildik hemen aradık birbimizi konuştuk ne yapacaz bilmiyorum bana söylebilecek tavsiye veya yorumlarinizi bekliyoruz. Ve bizim için dua bekliyorum
YazdimSebebin ne olduğunu söylerseniz daha sağlıklı, yardımcı olacak tavsiyeler alabilirsiniz.
Ben de bir şey sandım.. sizi tanıdıkça sever diycem de bence siz ayrilin. Babasinin sözüyle sizden ayrılabilen adamdan hayır gelmez.Sebep o kadar boş ki adam daha önce ki iki cocugunun evliliğin de de sorunlar çıkarmış. Sorun şu ki ben sevgilim in yengesi nin akrabasıyım babasi yengesinden pek memnun değil ailesiyle konumuyor tekrar dan o taraftan kız istemek istemiyor
Sebep o kadar boş ki adam daha önce ki iki cocugunun evliliğin de de sorunlar çıkarmış. Sorun şu ki ben sevgilim in yengesi nin akrabasıyım babasi yengesinden pek memnun değil ailesiyle konumuyor tekrar dan o taraftan kız istemek istemiyor
Sebep o kadar boş ki adam daha önce ki iki cocugunun evliliğin de de sorunlar çıkarmış. Sorun şu ki ben sevgilim in yengesi nin akrabasıyım babasi yengesinden pek memnun değil ailesiyle konumuyor tekrar dan o taraftan kız istemek istemiyor
Kesinlikleiyide böyle saçma bir sebep için sevgilinin kararı hiçe sayılıp saygı gösterilmiyorsa üstünede sevgilin olmayacak galiba ayrılalım diyorsa babadan önce sıkıntı sevgilinde.
aile içinde saygı görmeyen ve babasının sözünden çıkamayan biri ile evlilik zor olur zaten.
Hayır sevgilim bana ayrilalim demedi zaten bynu surekli dillendiren bendimiyide böyle saçma bir sebep için sevgilinin kararı hiçe sayılıp saygı gösterilmiyorsa üstünede sevgilin olmayacak galiba ayrılalım diyorsa babadan önce sıkıntı sevgilinde.
aile içinde saygı görmeyen ve babasının sözünden çıkamayan biri ile evlilik zor olur zaten.
Sevgilim çok şey yaptı amcalari ni araya kattı biz çok cabaladik sevgilim aylarca eve ne para verdi ne eve gitti ama sonuç boşçok saçmaymış gerçekten, adamın lafına sözüne değer vereceği birilerini araya sokun, tatlı dille aşılmayacak bişey değil gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?