Yorumlara mesajlar a öylesine ihtiyacım var kii

Kahveseverw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
155
29
48
28
Daha önce açtığım konular da belirtmiştim sevgilim 24 ben 21 yasindayim babasi başka sebepler den dolayi beni istemiyor ama annesi abisi ablasi herkes çok istiyor zaten onlar göstermiş beni sevgilime evlilik için . Herneyse biz 9 aydır beraberiz birbimizi çok seviyoruz ve babasiyla 2 gün önce son kez konuştu adam kesinlikle olmaz diyor ve inat ediyor sevgilim çok şey yaptı bizim için ama belli olmayacak anladık ikimiz de dün ayrolma kararı aldık ama olmuyor en fazla 5 6 saat ayrı kalabildik hemen aradık birbimizi konuştuk ne yapacaz bilmiyorum bana söylebilecek tavsiye veya yorumlarinizi bekliyoruz. Ve bizim için dua bekliyorum. Sebebi az önce de yazdım buraya da yazayım sebep şu ki sevgilim in yengesi ve ben akrabayiz babasi yengesi ni pek istemedi sevmedi aralarında sorun oldu ailesiyle o yuzdun tekrar bu tarafla muhattap olmak istemiyor. Ama zaten çok inatçı ve huysuz diğer çocuklarinin evliliğin de de aynı sorunlar i çıkarmış

Son düzenleme:
Babasının istememe sebebi nedir

Daha önce açtığım konular da belirtmiştim sevgilim 24 ben 21 yasindayim babasi başka sebepler den dolayi beni istemiyor ama annesi abisi ablasi herkes çok istiyor zaten onlar göstermiş beni sevgilime evlilik için . Herneyse biz 9 aydır beraberiz birbimizi çok seviyoruz ve babasiyla 2 gün önce son kez konuştu adam kesinlikle olmaz diyor ve inat ediyor sevgilim çok şey yaptı bizim için ama belli olmayacak anladık ikimiz de dün ayrolma kararı aldık ama olmuyor en fazla 5 6 saat ayrı kalabildik hemen aradık birbimizi konuştuk ne yapacaz bilmiyorum bana söylebilecek tavsiye veya yorumlarinizi bekliyoruz. Ve bizim için dua bekliyorum
Resti ceksin sizi çok seviyorsa. Ailesi de kabul edicektir.
Yalnız sizi istememe sebebi nedir

Seven adam herkesi karşına almalı sevdiği kizi birakmamali bence.
Herkesi atsın seni tutsun demiyorum ama niyetinin ciddiyetini gosterse baba istemese de kabul etmek zorunda kalir

Sebep o kadar boş ki adam daha önce ki iki cocugunun evliliğin de de sorunlar çıkarmış. Sorun şu ki ben sevgilim in yengesi nin akrabasıyım babasi yengesinden pek memnun değil ailesiyle konumuyor tekrar dan o taraftan kız istemek istemiyor

Biz de istememe durumu yasadik ozellikle maddi olarak zamana ihtiyaclari vardi biz resti cektik kendimiz yaptik herseyi simdi kizim kizim diye en cok soylenen o bazisina ara yapma ara bulma evlilik adami degil kimi evladini evlendirme cabasina girwr kimi evlendirmeme o da uyum saglayacaktir el mahkum bosuna baskasi istouor diye sevgilinizle aranizi acmayin guclu olun hayatta her sey insanlar icin tecrube der gecersiniz ileride...

Sebep o kadar boş ki adam daha önce ki iki cocugunun evliliğin de de sorunlar çıkarmış. Sorun şu ki ben sevgilim in yengesi nin akrabasıyım babasi yengesinden pek memnun değil ailesiyle konumuyor tekrar dan o taraftan kız istemek istemiyor
Ben de bir şey sandım.. sizi tanıdıkça sever diycem de bence siz ayrilin. Babasinin sözüyle sizden ayrılabilen adamdan hayır gelmez.
Biz de yaşadik bunlari.. resti çekiçek erkek arkadaşin çok seviyorsa. Bak o zaman nasıl çark ediyorlar

iyide böyle saçma bir sebep için sevgilinin kararı hiçe sayılıp saygı gösterilmiyorsa üstünede sevgilin olmayacak galiba ayrılalım diyorsa babadan önce sıkıntı sevgilinde.
aile içinde saygı görmeyen ve babasının sözünden çıkamayan biri ile evlilik zor olur zaten.

çok saçmaymış gerçekten, adamın lafına sözüne değer vereceği birilerini araya sokun, tatlı dille aşılmayacak bişey değil gibi

iyide böyle saçma bir sebep için sevgilinin kararı hiçe sayılıp saygı gösterilmiyorsa üstünede sevgilin olmayacak galiba ayrılalım diyorsa babadan önce sıkıntı sevgilinde.
aile içinde saygı görmeyen ve babasının sözünden çıkamayan biri ile evlilik zor olur zaten.
Kesinlikle

Hayır sevgilim bana ayrilalim demedi zaten bynu surekli dillendiren bendim
çok saçmaymış gerçekten, adamın lafına sözüne değer vereceği birilerini araya sokun, tatlı dille aşılmayacak bişey değil gibi
Sevgilim çok şey yaptı amcalari ni araya kattı biz çok cabaladik sevgilim aylarca eve ne para verdi ne eve gitti ama sonuç boş

Back
X