İyi geceler hanımlar .Uzatmadan sorumu soruyum önceden de bir konumda anlatmıştım benim elti kv.face te sürekli atıp tutuyorlar diye.Aylardır böyleler ama artık gerçekten sinirleniyorum alınıyorum çünkü bana karşı apaçık ortada.Bende hiç bir tepki vermiyorum inanin bikarlar nasıl olsa birgün diye bekledim yok .Artık Afedersiniz küfürlü paylaşımlar falan da yapıyorlar .Sizce napiyim arkadaşlıklardan çıkarsam biliyorum ki artık niye alındin da falan bir sürü basagrisi.Yemin ederim tiksindim şu faceden bunların yüzünden kaç yaşında kadinlar çocuk çocuk hareketler.Napiyim sessizmi k alayım yoksa bir türlü bilmiyorum nasıl ama tepki mi göstereyim?
Arkadaş kalın ama takipten çıkarın. Paylaşımlarını görmemiş olursunuz. Bu da demek olur ki havlayan köpek ısırmaz, boş boş konuşun, çokta tınİyi geceler hanımlar .Uzatmadan sorumu soruyum önceden de bir konumda anlatmıştım benim elti kv.face te sürekli atıp tutuyorlar diye.Aylardır böyleler ama artık gerçekten sinirleniyorum alınıyorum çünkü bana karşı apaçık ortada.Bende hiç bir tepki vermiyorum inanin bikarlar nasıl olsa birgün diye bekledim yok .Artık Afedersiniz küfürlü paylaşımlar falan da yapıyorlar .Sizce napiyim arkadaşlıklardan çıkarsam biliyorum ki artık niye alındin da falan bir sürü basagrisi.Yemin ederim tiksindim şu faceden bunların yüzünden kaç yaşında kadinlar çocuk çocuk hareketler.Napiyim sessizmi k alayım yoksa bir türlü bilmiyorum nasıl ama tepki mi göstereyim?
İyi geceler hanımlar .Uzatmadan sorumu soruyum önceden de bir konumda anlatmıştım benim elti kv.face te sürekli atıp tutuyorlar diye.Aylardır böyleler ama artık gerçekten sinirleniyorum alınıyorum çünkü bana karşı apaçık ortada.Bende hiç bir tepki vermiyorum inanin bikarlar nasıl olsa birgün diye bekledim yok .Artık Afedersiniz küfürlü paylaşımlar falan da yapıyorlar .Sizce napiyim arkadaşlıklardan çıkarsam biliyorum ki artık niye alındin da falan bir sürü basagrisi.Yemin ederim tiksindim şu faceden bunların yüzünden kaç yaşında kadinlar çocuk çocuk hareketler.Napiyim sessizmi k alayım yoksa bir türlü bilmiyorum nasıl ama tepki mi göstereyim?
Kapatmayı da düşündüm ama belki saçma gelecek merak edip bakıyorum da eğer kapatirsam sanki onlara koz vermiş olucam saniyorum .Saçma sapan düşünüyorum isteFacebook unu kapat.
Yada onlardan gelen bildirimleri kapat, kendini de tut merak edip bakma.
Gösterdim canim zaten ortak hesabımız nasıl desem işte kadın kadına kavga edince ne derse anla isteNasıl kūfūrlū paylaşımesine gosterdin mi.?belki baskasi icindir paylaşımlar...kavgalımısıniz?
Saçma düşündüğünüzün farkindasiniz ne güzel. Kapatın. Tam tersi. Koz falan vermeyecek üstüne de umrunuzda olmadığını göstereceksiniz. Sen olmayınca yazmaz lar hem. Böyle bir de işin rezillik boyutu var.Kapatmayı da düşündüm ama belki saçma gelecek merak edip bakıyorum da eğer kapatirsam sanki onlara koz vermiş olucam saniyorum .Saçma sapan düşünüyorum iste
Gerçekten bunlar yüzünden face den tiksindim inan ki kapatıyorum da hem eşimle ortak kullanıyoruz hem de yurt dışında olduğum için bazı akrabalar la falan iletişim için.Siz büyüklüğünüzü yapip sessiz kalin, onlar kurduklari kufurlu cumlelerden utanmiyorsa, sizde ustunuze alinmiyorsaniz birakin yazsinlar. Siz sessizliginizle kudurtun onlari, sizin sessiizliginiz onlari cildirtiyor o sekilde cumleler kullaniyorlar bence. Ay o iside cozmus degilim, sorunlari varsa gelip yuzunuze konussunlar yani dürüstlük bu kadarmi zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?