Yorumlarınız çok önemli

O kişinin paylaşımı yanlız paylaştığı sayfa değil kendi paylaşımının üst sağında bir ok işareti var oraya tıkla atıyorum ayşeden gelen gönderileri görme yazar tıkla. Birdaha hiçbir paylaşımı senin sayfa na düşmez
Zaten takipte çıkardım ama ortak arkadaşlar akrabalar var.Onlar begeni yapınca da düşüyor bana.Ya da uyaniklar biliyorlar görmeyecegimi etiket yapıyorlar o zaman görüyorum

Gerçekten bunlar yüzünden face den tiksindim inan ki kapatıyorum da hem eşimle ortak kullanıyoruz hem de yurt dışında olduğum için bazı akrabalar la falan iletişim için.

Ben olsam kapatmazdim, onlar yuzunden keyfinizi bozmayin. Gormezden gelemezmisiniz? Bence caniniz nasil istiyorsa oyle davranin.. ;)

Zaten takipte çıkardım ama ortak arkadaşlar akrabalar var.Onlar begeni yapınca da düşüyor bana.Ya da uyaniklar biliyorlar görmeyecegimi etiket yapıyorlar o zaman görüyorum
Dediğimi yaparsan görmezsin. Ama ortak tanıdık paylaşımına onları etiketler ise gorursun ki o paylaşımlarda seni rahatsız etmez sonuçta

Saçma düşündüğünüzün farkindasiniz ne güzel. Kapatın. Tam tersi. Koz falan vermeyecek üstüne de umrunuzda olmadığını göstereceksiniz. Sen olmayınca yazmaz lar hem. Böyle bir de işin rezillik boyutu var.
Eşimde cevap verme bırak kendilerini rezil ediyorlar diyor.O da hem utanıyor annesi yani hem de kızıyor .Ama işte .

Ben olsam kapatmazdim, onlar yuzunden keyfinizi bozmayin. Gormezden gelemezmisiniz? Bence caniniz nasil istiyorsa oyle davranin.. :KK66:
Ya vallahi bakın anlatamam hadi eltim neyse de kv şarkıyla falan gönderme yapiyor.Başlar da komik geliyor du.Bikturdilar artik

Bu tip göndermeler yapanları tuhaf buluyorum. Kimsenin bana gönderme yaptığı yok ama birilerine gönderme yaptıkları çok açık. Bence komik ve senin kayınvaliden ve eltin de başka insanların nezdinde kendilerini komik duruma düşürüyorlar. Sen de yaz birşeyler? Sadece onların görebileceği şekilde küfret?

Şu sosyal medyadan birbirlerine laf sokma olmasaydı bu insanlar çatlardı yemin ediyorum.

Ses etmiyorum bu seferde şey yazmış eltim işte yüreği varsa çıkar karşımıza bakın biz kimseden korkmuyoruz herseyimiz ortada.Hayır ne yapmamı bekliyor çıkıp atisayimmi orda gerçekten anlamıyorum.

İyi geceler hanımlar .Uzatmadan sorumu soruyum önceden de bir konumda anlatmıştım benim elti kv.face te sürekli atıp tutuyorlar diye.Aylardır böyleler ama artık gerçekten sinirleniyorum alınıyorum çünkü bana karşı apaçık ortada.Bende hiç bir tepki vermiyorum inanin bikarlar nasıl olsa birgün diye bekledim yok .Artık Afedersiniz küfürlü paylaşımlar falan da yapıyorlar .Sizce napiyim arkadaşlıklardan çıkarsam biliyorum ki artık niye alındin da falan bir sürü basagrisi.Yemin ederim tiksindim şu faceden bunların yüzünden kaç yaşında kadinlar çocuk çocuk hareketler.Napiyim sessizmi k alayım yoksa bir türlü bilmiyorum nasıl ama tepki mi göstereyim?

Ayarlardan iletilerini gizle ! Böylece görmezsin.

Bu tip göndermeler yapanları tuhaf buluyorum. Kimsenin bana gönderme yaptığı yok ama birilerine gönderme yaptıkları çok açık. Bence komik ve senin kayınvaliden ve eltin de başka insanların nezdinde kendilerini komik duruma düşürüyorlar. Sen de yaz birşeyler? Sadece onların görebileceği şekilde küfret?
Hayatta yapamam çünkü faceden öyle paylaşım yapmak oldum olası komik gelirdi bana.En gıcık olduğum sey.Ha bunlarınkimin içine küfür hakaret girdiği için sinirlendim yoksa yeni değil aylardır yapiyorlar

En nefret ettiğim şey .Çok gülerim ben onlara çünkü oraya bakarsan herkes efsane facede
Sosyal medyada herkes olmuş Ziya
Ben inanmıyorum orda ya herkes çok Mutlu kocasının tontişi yada atarlı ergen triplerinde
Kullanmıyorum face kafam rahat ig de sadece bi kaç tanıdık var o kadar uğraşmam kimsenin saçma sapan şeyleriyle

Sosyal medyada herkes olmuş Ziya
Ben inanmıyorum orda ya herkes çok Mutlu kocasının tontişi yada atarlı ergen triplerinde
Kullanmıyorum face kafam rahat ig de sadece bi kaç tanıdık var o kadar uğraşmam kimsenin saçma sapan şeyleriyle
Aman Aman sorma orası tam cümbüs.

İyi geceler hanımlar .Uzatmadan sorumu soruyum önceden de bir konumda anlatmıştım benim elti kv.face te sürekli atıp tutuyorlar diye.Aylardır böyleler ama artık gerçekten sinirleniyorum alınıyorum çünkü bana karşı apaçık ortada.Bende hiç bir tepki vermiyorum inanin bikarlar nasıl olsa birgün diye bekledim yok .Artık Afedersiniz küfürlü paylaşımlar falan da yapıyorlar .Sizce napiyim arkadaşlıklardan çıkarsam biliyorum ki artık niye alındin da falan bir sürü basagrisi.Yemin ederim tiksindim şu faceden bunların yüzünden kaç yaşında kadinlar çocuk çocuk hareketler.Napiyim sessizmi k alayım yoksa bir türlü bilmiyorum nasıl ama tepki mi göstereyim?
Arkadaşın kalsınlar ama abone olmaktan vazgeç, böylece ana sayfanda çıkmayacaklar. Sen de rahat edeceksin

Aman Aman sorma orası tam cümbüs.
Aynen öyle ama bende akrabalarım falan olmadığı için milleti çok umursamıyorum neticede siliyorsun bitiyo
Bence sen hiç muhattap olma sen umursamadıkça onlar daha çok yazacaktır yazsınlar
Kendilerini rezil ediyorlar
Bana çok salakça geliyor böyle seyler

Birinci önerim yeni bir face açın kv ve elti sorduğunda pek kullanmadığım için eklemedim dersiniz.
İkinci önerim suyuna gidin aaa demi evet yüreği olan yazsın gibisinden destekleyici şeyler yazın hem dalganızı geçerek eğlenirsiniz onları bir nevi saf yerine koyarsınız hemde kafanız rahat olur birdahakine öyle şeyler yazamazlar belki.
Üçüncü önerim bırakın hiçbirşey yapmayın büyüklük sizde kalsın onlar akrabalar içindeki terbiyesizliğiyle kalır sizde asilliğinizle kalırsınız.
Dördüncü önerim facesini ele geçirmeye çalışın aldığınızda kapatın facesini hem kurcalarsınız :-) yeni face açıncada eklemeyin.

Birinci önerim yeni bir face açın kv ve elti sorduğunda pek kullanmadığım için eklemedim dersiniz.
İkinci önerim suyuna gidin aaa demi evet yüreği olan yazsın gibisinden destekleyici şeyler yazın hem dalganızı geçerek eğlenirsiniz onları bir nevi saf yerine koyarsınız hemde kafanız rahat olur birdahakine öyle şeyler yazamazlar belki.
Üçüncü önerim bırakın hiçbirşey yapmayın büyüklük sizde kalsın onlar akrabalar içindeki terbiyesizliğiyle kalır sizde asilliğinizle kalırsınız.
Dördüncü önerim facesini ele geçirmeye çalışın aldığınızda kapatın facesini hem kurcalarsınız :-) yeni face açıncada eklemeyin.
Ya inanin bakmak bile istemiyorum Düşünsenize geçen bir video koymuşlar eşim taa işten aradı Allah aşkına aç bir bak diye .Açtım ne göreyim eltim araba kullanıyor arkadan müziğin sesini açmıştır bize heryer angarya diye.Kv eltimin bir kaç arkadaşı o kameraya falan attıkları bakışlar off

Aynen öyle ama bende akrabalarım falan olmadığı için milleti çok umursamıyorum neticede siliyorsun bitiyo
Bence sen hiç muhattap olma sen umursamadıkça onlar daha çok yazacaktır yazsınlar
Kendilerini rezil ediyorlar
Bana çok salakça geliyor böyle seyler
Şimdi benim annem yaşlı kadın bir tek faceden becerebiliyor resimlere bakmayı falan.Öbürlerini becerebilse ah.İşte halam lar falanda öyle bu yüzden kapatsmiyorum

Back
X