hiç bir zaman vazgeçmedim :) ayakkabı bağınızı bile benden isteyin diyorsa Allah neden vazgeçeyim ? Duanızda ısrarcı olun diye Peygamberimiz varken hele Allah bişeyi nasip etmiyorsa o şey senin için hayırsızdır daha iyi kapılar açılır duaya devam, vazgeçmeMerhabalar,
Benim olmasını istedigim bir dileğim var çok uzun süredir dua ediyorum Çabalıyorum ancak bir türlü istediğim şekliyle olmuyor.
Sizinde böyle hayalleriniz dilekleriniz dua ettiğiniz çabaladığınız şeyler illaki olmuştur. 2 sene oldu istediğim gibi olmadı, oluyor gibi oldu olmadı ama istemem hiç geçmedi kalbimin sızısı geçmedi.
Siz ne zaman vazgeçtiniz dua etmekten?
Ya da ne zaman vazgeçmeli..
Ay ben iki sene once Hidirellez'de isim vererek şu kisiyle iliskimiz olsun diye dilemistim.birini mi diliyorsunuz? Kişisel alana giriyorsa dileğiniz olmayabilir örneğin ; Ahmet’le evleneyim , Ahmet bana aşık olsun vs vs gibi bunlar olmaz zaten
Bu dua hangisi acaba yazar mısınız ? İsmi Azam olarak geçen pek çok dua var da o yüzdenDuanın gücüne öyle çok inıyorum ki,hayatımda birçok defa yaşadım ,ama ısrar ile 2.5 senedir olmasını istediğim bir duam vardı,en yakınlarım bile olmaz diyorlardı,gerçekten olması çok zor birşeydi.Bir gece sabah ezanı a kadar ismi azam duasını okudum yine,o günün ögleninde telefon geldi,duam kabul oldu,hayatımız değişti, elhamdülillah
bu dua hangi ismi azam duası yazabilir misiniz?Duanın gücüne öyle çok inıyorum ki,hayatımda birçok defa yaşadım ,ama ısrar ile 2.5 senedir olmasını istediğim bir duam vardı,en yakınlarım bile olmaz diyorlardı,gerçekten olması çok zor birşeydi.Bir gece sabah ezanı a kadar ismi azam duasını okudum yine,o günün ögleninde telefon geldi,duam kabul oldu,hayatımız değişti, elhamdülillah