- 16 Temmuz 2024
- 11
- 2
- 1
- 27
- Konu Sahibi rehberlk06
-
Arkadaşı 5 sene öncesinden tanıyorum o zamanlar kendisini hiç tekin bulmadığım için onunla arkadaş olan erkek arkadaşlarıma görüşmeyin bence diyordum hiç sohbetim olmamasına rağmen arkadaşın 5 sene önce puanını vermişim aslındaHiç tanımadığın bi adamla cinsellik hele bu ülkede bana çok fazla geliyor. Neler duyuyoruz haberlerde. Tabi yine herkesin kendi bileceği iş
Zaten yapmak gibi bir niyetim kesinlikle yoktu o da sen istemezsen olmaz diyordu öncelerdenBenim de tercihim olmaz. Ama 26 yaşında erişkin kadın da bunları bilerek hareket ediyordur diye düşünüyorum.
Adamla sevişmeye niyetiniz yoksa neden sanal seks yapıp birlikte gece geçirme vaatleri verdiniz? Nasıl bir dengesizlik bu?Zaten yapmak gibi bir niyetim kesinlikle yoktu o da sen istemezsen olmaz diyordu öncelerden
Ben konudaki 2 ayı gördüm sadece. 5 sene öncesini bilememArkadaşı 5 sene öncesinden tanıyorum o zamanlar kendisini hiç tekin bulmadığım için onunla arkadaş olan erkek arkadaşlarıma görüşmeyin bence diyordum hiç sohbetim olmamasına rağmen arkadaşın 5 sene önce puanını vermişim aslında
Haklısınız bende kısaca anlatmaya çalıştımBen konudaki 2 ayı gördüm sadece. 5 sene öncesini bilemem
Düşünebiliyor olmanız güzel ama yanlış düşünüyor olmanız üzücügörünüş olarak da beklediğimi bulamadımı da kastetmiş olabilir mi diye düşündüm
Üzgünüm ama sizi sadece cinsellik için kullanmak istemiş.Yerinizde olsam iki aylık konuştuğum biriyle asla cinsel birliktelik yaşamazdım. Anneniz izin vermeyince derince bir ohh çektim iyi ki izin vermemiş. Geneleme yapmak istemem ama askerler genellikle ya aldatır yada sapık çıkarHanımlar merhaba benim size danışmak istediğim bir şey sizin fikirlerinize ihtiyacım var çünkü ben iki ay biriyle konuştum ama hiç görüşmedik kendisi askerdi sonrasında arkadaşın yedek hesaplarını gördüğüm için içimde bir güvensizlik oluştu o yüzden buluşmayı hep erteledim o da buluşmak istiyordu açıkcası cinsel muhabbetimizde vardı ama ben sürekli kaçıyordum ondan ama tam olarak kopamıyorduk sonrasında iki ay sonra kendisi yaşadığım şehre geldi dedim tamam buluşalım ama ayaklarım geri geri gitti oraya giderken içimden hiç görüşmek gelmedi son dakika vazgeçtim o da çok sinirlendi haklı olarak bir de ben uzun zamandır özgüven düşüklüğü yaşıyorum hepsi birleşince ya beni beğenmezse gerçekte diye de düşününce o duygu karmaşasıyla çocukça biliyorum ama gittim ben ordan tabi sonra vicdan azabı çektim dedim ki tamam yarn kesin buluşucaz tabi o bana baya bir saydırdı beraber kalalım gece dedi bende kalırız dedim sonra ertesi gün buluştuk geldi yanıma ilk buluşmamız bi anda sarıldı bana oturdu yanıma sonra bi anda omzumdan kendine çekti beni sarıldı öptü gidelim otelde kalalım falan dedi bende annemle konuşmuştum ama izin alamadım o yüzden kalamayacağım sanırım falan dedim tabi kızdı nasıl kalamazsın ben iki aydır bunun hayalini kuruyorum seni istiyorum falan dedi sonra o sıra o sosyal medyadan çok fazla kız takip etmişti aramız bozukken bende o kızları çıkarırsan kalırım falan dedim çıkartmaya başladı bu sonra izin alamayacağım aklıma geldi kalamam dedim sen benim sevgilisimsin başkasıylamı yapayım falan dedi dedim ki iyi misin sen neler diyorsun sonra kalamayacağımı söyleyince bi anda kalktı yalan konuştun sen dedi bana arkadaşını aradı onun yanına gitti o kadar bozuldum ve üzüldüm ki kızlar gece ne aradı ne yazdı ertesi günün öğleni sadece her şeyinle hayal kırıklığısın seni tanığım güne lanet olsun yazmış bende aynı şekilde dedim cevap falan vermedi ama o kadar kırıldım ki açıkcası her şeyinle hayal kırıklığısın diyince görünüş olarak da beklediğimi bulamadımı da kastetmiş olabilir mi diye düşündüm her şey dedi çünkü ama beğenmese yakınlık kurar mıydı bilmiyorum kendisi şuan sosyal medya da çok aktif muhtemelen umrunda bile değilim zaten özgüvenim düşüktü o öyle yapınca dedim ki demekki beğenmedi beni beğense böyle yapmazdı gibi bir sonuca vardım ve müthiş bir kırgınlık yaşıyorum ona karşı
Üzülme hatta sevin böyle bir adamla bir yola çıkmadığın için.Hanımlar merhaba benim size danışmak istediğim bir şey sizin fikirlerinize ihtiyacım var çünkü ben iki ay biriyle konuştum ama hiç görüşmedik kendisi askerdi sonrasında arkadaşın yedek hesaplarını gördüğüm için içimde bir güvensizlik oluştu o yüzden buluşmayı hep erteledim o da buluşmak istiyordu açıkcası cinsel muhabbetimizde vardı ama ben sürekli kaçıyordum ondan ama tam olarak kopamıyorduk sonrasında iki ay sonra kendisi yaşadığım şehre geldi dedim tamam buluşalım ama ayaklarım geri geri gitti oraya giderken içimden hiç görüşmek gelmedi son dakika vazgeçtim o da çok sinirlendi haklı olarak bir de ben uzun zamandır özgüven düşüklüğü yaşıyorum hepsi birleşince ya beni beğenmezse gerçekte diye de düşününce o duygu karmaşasıyla çocukça biliyorum ama gittim ben ordan tabi sonra vicdan azabı çektim dedim ki tamam yarn kesin buluşucaz tabi o bana baya bir saydırdı beraber kalalım gece dedi bende kalırız dedim sonra ertesi gün buluştuk geldi yanıma ilk buluşmamız bi anda sarıldı bana oturdu yanıma sonra bi anda omzumdan kendine çekti beni sarıldı öptü gidelim otelde kalalım falan dedi bende annemle konuşmuştum ama izin alamadım o yüzden kalamayacağım sanırım falan dedim tabi kızdı nasıl kalamazsın ben iki aydır bunun hayalini kuruyorum seni istiyorum falan dedi sonra o sıra o sosyal medyadan çok fazla kız takip etmişti aramız bozukken bende o kızları çıkarırsan kalırım falan dedim çıkartmaya başladı bu sonra izin alamayacağım aklıma geldi kalamam dedim sen benim sevgilisimsin başkasıylamı yapayım falan dedi dedim ki iyi misin sen neler diyorsun sonra kalamayacağımı söyleyince bi anda kalktı yalan konuştun sen dedi bana arkadaşını aradı onun yanına gitti o kadar bozuldum ve üzüldüm ki kızlar gece ne aradı ne yazdı ertesi günün öğleni sadece her şeyinle hayal kırıklığısın seni tanığım güne lanet olsun yazmış bende aynı şekilde dedim cevap falan vermedi ama o kadar kırıldım ki açıkcası her şeyinle hayal kırıklığısın diyince görünüş olarak da beklediğimi bulamadımı da kastetmiş olabilir mi diye düşündüm her şey dedi çünkü ama beğenmese yakınlık kurar mıydı bilmiyorum kendisi şuan sosyal medya da çok aktif muhtemelen umrunda bile değilim zaten özgüvenim düşüktü o öyle yapınca dedim ki demekki beğenmedi beni beğense böyle yapmazdı gibi bir sonuca vardım ve müthiş bir kırgınlık yaşıyorum ona karşı
Kızım saf mısın sen, adam seni kullanıp tüyme peşinde görmüyo musun?Hanımlar merhaba benim size danışmak istediğim bir şey sizin fikirlerinize ihtiyacım var çünkü ben iki ay biriyle konuştum ama hiç görüşmedik kendisi askerdi sonrasında arkadaşın yedek hesaplarını gördüğüm için içimde bir güvensizlik oluştu o yüzden buluşmayı hep erteledim o da buluşmak istiyordu açıkcası cinsel muhabbetimizde vardı ama ben sürekli kaçıyordum ondan ama tam olarak kopamıyorduk sonrasında iki ay sonra kendisi yaşadığım şehre geldi dedim tamam buluşalım ama ayaklarım geri geri gitti oraya giderken içimden hiç görüşmek gelmedi son dakika vazgeçtim o da çok sinirlendi haklı olarak bir de ben uzun zamandır özgüven düşüklüğü yaşıyorum hepsi birleşince ya beni beğenmezse gerçekte diye de düşününce o duygu karmaşasıyla çocukça biliyorum ama gittim ben ordan tabi sonra vicdan azabı çektim dedim ki tamam yarn kesin buluşucaz tabi o bana baya bir saydırdı beraber kalalım gece dedi bende kalırız dedim sonra ertesi gün buluştuk geldi yanıma ilk buluşmamız bi anda sarıldı bana oturdu yanıma sonra bi anda omzumdan kendine çekti beni sarıldı öptü gidelim otelde kalalım falan dedi bende annemle konuşmuştum ama izin alamadım o yüzden kalamayacağım sanırım falan dedim tabi kızdı nasıl kalamazsın ben iki aydır bunun hayalini kuruyorum seni istiyorum falan dedi sonra o sıra o sosyal medyadan çok fazla kız takip etmişti aramız bozukken bende o kızları çıkarırsan kalırım falan dedim çıkartmaya başladı bu sonra izin alamayacağım aklıma geldi kalamam dedim sen benim sevgilisimsin başkasıylamı yapayım falan dedi dedim ki iyi misin sen neler diyorsun sonra kalamayacağımı söyleyince bi anda kalktı yalan konuştun sen dedi bana arkadaşını aradı onun yanına gitti o kadar bozuldum ve üzüldüm ki kızlar gece ne aradı ne yazdı ertesi günün öğleni sadece her şeyinle hayal kırıklığısın seni tanığım güne lanet olsun yazmış bende aynı şekilde dedim cevap falan vermedi ama o kadar kırıldım ki açıkcası her şeyinle hayal kırıklığısın diyince görünüş olarak da beklediğimi bulamadımı da kastetmiş olabilir mi diye düşündüm her şey dedi çünkü ama beğenmese yakınlık kurar mıydı bilmiyorum kendisi şuan sosyal medya da çok aktif muhtemelen umrunda bile değilim zaten özgüvenim düşüktü o öyle yapınca dedim ki demekki beğenmedi beni beğense böyle yapmazdı gibi bir sonuca vardım ve müthiş bir kırgınlık yaşıyorum ona karşı
Üzgünüm ama sizi sadece cinsellik için kullanmak istemiş.Yerinizde olsam iki aylık konuştuğum biriyle asla cinsel birliktelik yaşamazdım. Anneniz izin vermeyince derince bir ohh çektim iyi ki izin vermemiş. Geneleme yapmak istemem ama askerler genellikle ya aldatır yada sapık çıka
Üzgünüm ama sizi sadece cinsellik için kullanmak istemiş.Yerinizde olsam iki aylık konuştuğum biriyle asla cinsel birliktelik yaşamazdım. Anneniz izin vermeyince derince bir ohh çektim iyi ki izin vermemiş. Geneleme yapmak istemem ama askerler genellikl
Neden derdi küçümsemek gibi bir tavır takınıyorsunuz arkadaşla her şey güzeldi zaten ta ki yedek hesaplarını görene kadar sonrası güvensizlik ve ürkmeye döndü ki çok kez konuşmayı kestim kendisi geri gelip oldurmaya çalıştı belki bi travmamın üzerine gelmiştir bu olay tetiklemiştir sizin küçümsediğiniz bir olay ama ben kendimi kötü hissediyorum nacizane sizden de yorum almak içimi rahatlatmak istedim sadece2 ay boyunca telefonda özgür iradenizle seks muhabbeti yapıp, buluşunca ee hadi sevişelim o halde diyen birine seksin s'sinden haberiniz yokmuş gibi müthiş bir şekilde kırılmanız da çok komik bu arada.
Ne güzel keyif almışsınız belli ki konuşmaktan iş gerçekleştirmeye gelince cesaret edememişsiniz ya da istememişsiniz buraya kadar her şey doğal diyelim hadi kendi hayatınız kendi kararınız neticede ama müthiş bir kırgınlık yaşıyorum kısmına çok güldüm açıkçası, 2 aylık bi andaval için müthiş kırgınlık çok değil mi sizce de ya, sanki 5 çocukla sokağa atmış gibi tribe girmeyin konuyu kapatıp devam edin.
Neden derdi küçümsemek gibi bir tavır takınıyorsunuz arkadaşla her şey güzeldi zaten ta ki yedek hesaplarını görene kadar sonrası güvensizlik ve ürkmeye döndü ki çok kez konuşmayı kestim kendisi geri gelip oldurmaya çalıştı belki bi travmamın üzerine gelmiştir bu olay tetiklemiştir sizin küçümsediğiniz bir olay ama ben kendimi kötü hissediyorum nacizane sizden de yorum almak içimi rahatlatmak istedim sadece
Yaş kaç bilmiyorum ama annenin duasını iyi almışsın.Hanımlar merhaba benim size danışmak istediğim bir şey sizin fikirlerinize ihtiyacım var çünkü ben iki ay biriyle konuştum ama hiç görüşmedik kendisi askerdi sonrasında arkadaşın yedek hesaplarını gördüğüm için içimde bir güvensizlik oluştu o yüzden buluşmayı hep erteledim o da buluşmak istiyordu açıkcası cinsel muhabbetimizde vardı ama ben sürekli kaçıyordum ondan ama tam olarak kopamıyorduk sonrasında iki ay sonra kendisi yaşadığım şehre geldi dedim tamam buluşalım ama ayaklarım geri geri gitti oraya giderken içimden hiç görüşmek gelmedi son dakika vazgeçtim o da çok sinirlendi haklı olarak bir de ben uzun zamandır özgüven düşüklüğü yaşıyorum hepsi birleşince ya beni beğenmezse gerçekte diye de düşününce o duygu karmaşasıyla çocukça biliyorum ama gittim ben ordan tabi sonra vicdan azabı çektim dedim ki tamam yarn kesin buluşucaz tabi o bana baya bir saydırdı beraber kalalım gece dedi bende kalırız dedim sonra ertesi gün buluştuk geldi yanıma ilk buluşmamız bi anda sarıldı bana oturdu yanıma sonra bi anda omzumdan kendine çekti beni sarıldı öptü gidelim otelde kalalım falan dedi bende annemle konuşmuştum ama izin alamadım o yüzden kalamayacağım sanırım falan dedim tabi kızdı nasıl kalamazsın ben iki aydır bunun hayalini kuruyorum seni istiyorum falan dedi sonra o sıra o sosyal medyadan çok fazla kız takip etmişti aramız bozukken bende o kızları çıkarırsan kalırım falan dedim çıkartmaya başladı bu sonra izin alamayacağım aklıma geldi kalamam dedim sen benim sevgilisimsin başkasıylamı yapayım falan dedi dedim ki iyi misin sen neler diyorsun sonra kalamayacağımı söyleyince bi anda kalktı yalan konuştun sen dedi bana arkadaşını aradı onun yanına gitti o kadar bozuldum ve üzüldüm ki kızlar gece ne aradı ne yazdı ertesi günün öğleni sadece her şeyinle hayal kırıklığısın seni tanığım güne lanet olsun yazmış bende aynı şekilde dedim cevap falan vermedi ama o kadar kırıldım ki açıkcası her şeyinle hayal kırıklığısın diyince görünüş olarak da beklediğimi bulamadımı da kastetmiş olabilir mi diye düşündüm her şey dedi çünkü ama beğenmese yakınlık kurar mıydı bilmiyorum kendisi şuan sosyal medya da çok aktif muhtemelen umrunda bile değilim zaten özgüvenim düşüktü o öyle yapınca dedim ki demekki beğenmedi beni beğense böyle yapmazdı gibi bir sonuca vardım ve müthiş bir kırgınlık yaşıyorum ona karşı
Yanlış anladınız sizi küçümsemedim ortada sizi küçümseyeceğim bi durum yok. Konuştuğunuz kişi doğru düzgün biri değilmiş benim anlatmak istediğim şey buydu .Neden derdi küçümsemek gibi bir tavır takınıyorsunuz arkadaşla her şey güzeldi zaten ta ki yedek hesaplarını görene kadar sonrası güvensizlik ve ürkmeye döndü ki çok kez konuşmayı kestim kendisi geri gelip oldurmaya çalıştı belki bi travmamın üzerine gelmiştir bu olay tetiklemiştir sizin küçümsediğiniz bir olay ama ben kendimi kötü hissediyorum nacizane sizden de yorum almak içimi rahatlatmak istedim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?