Yorumlarınız?

Hiç tanımadığın bi adamla cinsellik hele bu ülkede bana çok fazla geliyor. Neler duyuyoruz haberlerde. Tabi yine herkesin kendi bileceği iş
Arkadaşı 5 sene öncesinden tanıyorum o zamanlar kendisini hiç tekin bulmadığım için onunla arkadaş olan erkek arkadaşlarıma görüşmeyin bence diyordum hiç sohbetim olmamasına rağmen arkadaşın 5 sene önce puanını vermişim aslında

Ben konudaki 2 ayı gördüm sadece. 5 sene öncesini bilemem

görünüş olarak da beklediğimi bulamadımı da kastetmiş olabilir mi diye düşündüm
Düşünebiliyor olmanız güzel ama yanlış düşünüyor olmanız üzücü

Sizin görüntünüzün bi önemi yok önce bunu idrak edin .

herif sabaha kadar beleş tepinecekti tepende sonra da koleksiyonuna ekleyip defolup gidecekti hayatınızdan .

Üzgünüm ama sizi sadece cinsellik için kullanmak istemiş.Yerinizde olsam iki aylık konuştuğum biriyle asla cinsel birliktelik yaşamazdım. Anneniz izin vermeyince derince bir ohh çektim iyi ki izin vermemiş. Geneleme yapmak istemem ama askerler genellikle ya aldatır yada sapık çıkar

Üzülme hatta sevin böyle bir adamla bir yola çıkmadığın için.
Bir erkek gerçekten seviyorsa bazı konularda sabreder.
Ayrıca neden dediklerine takıldın bu kadar hani bir laf vardor çok klasik ama
Önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye.

Lğtfen üç kuruşluk insanlar için hayatını mahvetme

Cevap olarak
-Aslında sana haksızlık yaptığımı anladım telafi etmek içinde bu gece annemden izin aldım arkadaşıminda evini ayarladım böyle düşünmene üzüldüm, deseydin seni göklere çıkarırdı iltifat yağmuruna tutardı. Çünkü burada senin nasil göründüğünün vs zerre önemi yok amaç çok çok farklı. Allah kurtarmış diyorum sadece

Ablacım 2 ay sanaldan tanımışsın, adam saydırmış, tüm isteği cinsellik, bunun neyi için kırılıyorsun? 2 ay ya. Zaten kendini de belli etmiş herşeyiyle, ne bekliyordun da ne buldun ki? Herkes cama dönmüş herşeyden kırılgan olmuş, masalda mı yaşıyorsunuz da Prens mi üzdü. Engelleyip geçeceksin bu kadar.

Yahu kızım bu şahsiyet her türlü gidecekti zaten. Neyine dert ediniyosun ki. Bu olayın gece otelde kalmalı versiyonunda, sabahında herif üstünü giyip isim var yazaririm ararım diyecek tuyecekti. Ve burada bunlar bunlar oldu arıyorum açmıyor yazıyorum cevap vermiyo diye aglayacaktin. Herifin niyeti cibili cibili şak şak şak mış. Git 2 rekat şükür namazı kıl.

2 ay boyunca telefonda özgür iradenizle seks muhabbeti yapıp, buluşunca ee hadi sevişelim o halde diyen birine seksin s'sinden haberiniz yokmuş gibi müthiş bir şekilde kırılmanız da çok komik bu arada.
Ne güzel keyif almışsınız belli ki konuşmaktan iş gerçekleştirmeye gelince cesaret edememişsiniz ya da istememişsiniz buraya kadar her şey doğal diyelim hadi kendi hayatınız kendi kararınız neticede ama müthiş bir kırgınlık yaşıyorum kısmına çok güldüm açıkçası, 2 aylık bi andaval için müthiş kırgınlık çok değil mi sizce de ya, sanki 5 çocukla sokağa atmış gibi tribe girmeyin konuyu kapatıp devam edin.

Kızım saf mısın sen, adam seni kullanıp tüyme peşinde görmüyo musun?

Neden derdi küçümsemek gibi bir tavır takınıyorsunuz arkadaşla her şey güzeldi zaten ta ki yedek hesaplarını görene kadar sonrası güvensizlik ve ürkmeye döndü ki çok kez konuşmayı kestim kendisi geri gelip oldurmaya çalıştı belki bi travmamın üzerine gelmiştir bu olay tetiklemiştir sizin küçümsediğiniz bir olay ama ben kendimi kötü hissediyorum nacizane sizden de yorum almak içimi rahatlatmak istedim sadece

Derdi küçümsemek değil, farklı bakış açısı?
Zaten siz de bu yüzden konu açmadınız mı, eee hal böyleyken ne yapalım oturup ağlayalım o zaman hep beraber,
bunu mu istiyorsunuz cidden, travmanızı tetiklediyse neden buluştunuz güveninizi kıran kişiyle derler adama.

Yorum istiyorsanız biraz acıtabilirim. Çirkin dahi olsanız adam sizinle görüşmek isteyecekti, kalmak isteyecekti. Çünkü asıl istediği cinsellik. Siz de bunu gayet iyi biliyorsunuz ki adama istediğinizi yaptırmak için koz olarak kullanmışsınız. Tehlikeli bir oyun oynuyorsunuz. Özgüveniniz düşük müşük can korkunuz olsun. Bunun daha azı için kafaya takıp zarar verecek insan dolu dışarıda.

Yaş kaç bilmiyorum ama annenin duasını iyi almışsın.
İki ay sadece sanal alemde tanıdığın biriyle geceyi otelde geçirmek ne demek farkında mısın?
Hiç mi gündemi takip etmiyorsun?
Onuda geççtim, "sen benim sevgilimsin senle yapmayacağımda başkasıyla mı yapacağım" cümlesi nedir?
Kendinize gelin lütfen. Birilerinin cinselliğini giderdiği beden olmayın!!!!!

Valla ben adamı suçlu bulmadım. Adam niyetini, kendini baştan belli etmiş. Güvensizlik hissi yüzünden buluşmaya gitmeyip gece beraber kalalım talebine tamam demişsin. Amacı sarılıp uyumak mi olacaktı. Sonra neyseki vazgeçip otele gitmemissin. Adamın niyeti de cinsellik olduğu için, konusmalarinizda da bunu belli ettigi icin seninle zaman kaybetmek istememiş, topuklamis. Bunun senin dış görünüşünle ne alakası var. Ortada müthiş kırılacak ne var. Büyük bir aşk, sevgi vs vardı da sadece otele gitmedin diye bıraktı sanki seni. Durum belliyken bir öyle bir böyle bir oyun oynamışsınız. Sıkıntılı bir şey olmadan kapanmış gitmiş işte.

Yüzyüze hiç görüşmemişsiniz, sanaldan tanışıp, tanışalı 2 ay olan adamla sexting yapmışsınız, ki bu adam da askerdeymiş, buluşunca sizinle sevişmek istemesi sizi kırdımı cidden? Farklı bir kafa.

Yanlış anladınız sizi küçümsemedim ortada sizi küçümseyeceğim bi durum yok. Konuştuğunuz kişi doğru düzgün biri değilmiş benim anlatmak istediğim şey buydu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…