Yorumlarınız?

Hiç o noktada zayıf olduğumu hissettirmemiştim açıkçası nasıl yakaladı ordan bilmiyorum
burada bildiğimiz/anlattığın kadarı ile sexting yaparak yakaladı, işin daha ne boyutları var bilemiyorum
sen sekse duygusal bakıyorsan sexting/seks yapacağın adamın tanımadığın biri olması da pek mantıklı değil bence

Mutlaka ondan uzak durun. Olur bir gün kanınıza girmek için iltifatlar eder özür diler sakın onunla görüşmeyin. Kusura bakmayın ama size söylediklerinden cinsel ihtiyacını tatmin etmek istediği anlaşılıyor. Onu gerekirse engelleyin ama şans vermeyin. Böyle konuşan insanların maalesef ki niyeti iyi olmuyor.

Kesinlikle ben iki aydır bu anın hayalini kuruyorum iki saatliğine bile olsa gidelim bir yere dedi birde utanmadan her şeyinle hayal kırıklığısın diyor bana
Kendisi sizden böyle karşılık beklemediği için size böyle sözler söyleyerek manipüle etmeye çalışıyor. Boş verin gitsin tabi siz böyle saygısızlık beklemediğiniz için haklı olarak üzülmüşsünüz ama üzülmeye değmez

Adamın tek derdi uçkuru az uyanık olun.

Dua edin adam size zarar vermemiş. Umarım bu ders olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…